Реал и Роналдо стряскат сънищата на "Старата госпожа"

Зидан дава почивка на Кристиано преди гостуването на Юве
30 мар 2018 15:30, Веселин Коларов
1
Реал и Роналдо стряскат сънищата на "Старата госпожа"
Снимка: Reuters

Треньорът на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Зинедин Зидан, планира да даде почивка на Кристиано Роналдо за гостуването на Лас Палмас в мач от 30-ия кръг на Ла Лига, пише Marca.

През този сезон се превърна в редовна практика петкратният носител на Златната топка да не попада в групата за срещите от първенството, когато предстои тежък сблъсък в Шампионска лига. Случаят сега е точно такъв, тъй като във вторник "белият балет" ще пътува до Италия, където предстои визита на местния хегемон Ювентус в първи двубой от 1/4-финалите на турнира.

Зидан готви още няколко промени за гостуването в Гран Канария, защото титлата в Испания отдавна се превърна в мираж за испанския колос. Реално, Шампионска лига остана единствената надпревара до края на сезона, в която мадридчани могат да триумфират.

Почивката на Роналдо със сигурност стряска сънищата на "Старата госпожа". Португалската звезда има 8 гола от 7 мача срещу Юве в турнира на богатите, вкара им 2 и на финала през юни миналата година, който Реал спечели с категоричното 4:1.

От началото на сезона Кристиано има 12 попадения и 2 асистенции в едва 8 мача в Шампионска лига, които е реализирал от 26 точни изстрела. От старта на календарната година се е разписвал 19 пъти за "белите" в 13 изяви.

Юве посреща Реал във вторник от 21.45 часа наше време. Припомняме, че Меди Бенатия и Миралем Пянич са наказани за италианския първенец, докато Джорджо Киелини, Алекс Сандро и Родриго Бентанкур ще пропуснат реванша, ако получат жълт картон. С опасност от санкция при испанците е капитанът им Серхио Рамос. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари