Реал и Роналдо съсипаха Ювентус насред Торино

Кристиано с гола на сезона
9
Реал и Роналдо съсипаха Ювентус насред Торино
Снимка: Reuters

Европейският клубен шампион Реал Мадрид продължава да мачка всичко по пътя си в Шампионска лига, след като победи миналогодишния финалист Ювентус с 3:0 насред Торино.

В големия герой за "белия балет" се превърна Кристиано Роналдо, който наниза два гола във вратата на "бианконерите" и вече има 9 попадения в 6 мача срещу тях в турнира на богатите. Вторият му беше изпълнение от най-висша класа, след като се разписа с рядко виждана задна ножица, която със сигурност ще влезе в историята на надпреварата.

Малко след фантастичния му гол, Пауло Дибала беше изгонен с втори жълт картон и интригата напълно приключи. В 72-ата минута Марсело оформи крайния резултат, с което Реал е на път за първи път в ерата Шампионска лига да елиминира Юве в два мача.

Също така мадридчани постигнаха първи успех в Торино от сезон 1961/61, когато се наложиха с 1:0 за КЕШ. "Бианконерите" пък допуснаха първа загуба у дома в Шампионска лига от 23 мача насам.

Всичко за развоя на мача вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
5
 
! Отговори
Max преди 6 години
До АнонименВидял е гола на Марко Ван Бастен от 80-те години и се опита да направи нещо подобно Роналдо, но има още да се учи момчето :))
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"ЦАРЯ" е ***, питай мъжа му от Мароко. С това ще бъде запомнен, но не ис головете си.
5
2
 
25
 
! Отговори
mnenie преди 6 години
От малък подкрепям Барса (от времето на Стоичков), но това няма зачение.Просто Роналдо откакто навърши 30 години върви само нагоре. Вместо да му падне формата, той стана машина за голове.Ако е живял по времето на Пеле със сегашната си физика, бързина и техника сигурно е щял да мине 1000 гола в официални мачове.
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички онемяха за миг от гениалното изпълнение на Роналдо. Зидан се хвана за главата. Феновете на Юве преглътнаха и аплодириха.След това изпъление Кристияно затвърди репутацията си на 1!
3
9
 
20
 
! Отговори
Barca Merda преди 6 години
Меско никога не може да вкара такъв гол, най-малкото защото с тези къси краченца няма да стигне топката!
2
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са смешнитее фенчета на меси да ни обяснят пак, джуджето колко е голям :)) Само в сънищата им. Снощи Царя показа, как се играе футбол. CR7
1
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много голям Кристиано, плюйте го колкото искате, но е феномен! А Реал Мадрид изигра поредният си голям мач в ШЛ!