Кокала критикува Делио Роси: Да подаде оставка!

"Сигурен съм, че всеки един треньор щеше да се справи по-добре"
10 апр 2018 14:15, Красимир Ангелов
20
Кокала критикува Делио Роси: Да подаде оставка!
Снимка: Булфото

Последният треньор, успял да направи Левски шампион - Емил Велев-Кокала, не скри разочарованието си от загубата срещу Ботев, която е трета поредна.

"Нормално е да поема вината за загубите. Това се прави, за да не се пренесе напрежението върху футболистите, това е правилно. Ако Делио Роси беше толкова разочарован от себе си, тогава би трябвало да подаде оставка. Засега очевидно това не е така", заяви Велев пред "Меридиан мач".

"Аз никога нямаше да стигна до това положение. Вярно, че не съм в кухнята на клуба, но знам за какво става дума в Левски.

Знам отговорностите и факта, че винаги се работи под напрежение. Сигурен съм, че всеки един български треньор щеше да се справи по-добре от Роси. Повтарям - всеки един", добави Кокала.

Още новини от лагера на Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Цска-София-ЕвроидиотPoduene rules, buddy. Stay calm in frustrating situations.
19
1
 
3
 
! Отговори
дъ боун президент преди 6 години
само си спомням как кокала строши главата на онова недоразумение дето затърка един вагон детски школи, що каза че монтана играе антифутбол. на герена. пред всички.
18
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
KAKAV LEVSKAR MOJE DA BADE EDIN NEGAR.
17
0
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Бута критикува Кокала, Нотариуса критикува Адвоката и т.н. Нищо ново затова и Левски е на това дередже. Нищо градивно не виждам, само критика. През 2005-та Левски победи Марсилия за УЕФА, вижте сега къде е Левски, къде е Марсилия като ниво и отбор.
16
8
 
4
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
Гувядата ги чака дългият път към В група. Със задължения от 50 милиона са. Само ББ и Пеевски ги държат над повърхността. Да видим те с кой ще се обединяват и чий лиценз ще вземат? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
15
3
 
7
 
! Отговори
Истината за ЦСКА преди 6 години
"За мен прословутите емблеми имат сантиментална стойност. Онова ЦСКА, истинското, за което истински се борих, вече го няма. Илюзия е, че купувайки емблемите, ще се наследи историята на 31-кратните шампиони", каза още Милева, постоянен синдик на истинското(фалиралото) дружество ПФК ЦСКА АД.
14
4
 
10
 
! Отговори
Цска-София-Евроидиот преди 6 години
Да отпаднеш още на жребия на УЕФА - безценно! Честито на най-големите *** Цска-София, които постигнаха антирекорд по ранно отпадане от европейски турнири, който няма как да бъде подобрен никога !
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в клуба просто цари един голям хаос като една разтурена стая всички се пишат началници никои не отговаря за нищо в момента се чудят какво да правят нищо не им идва на акъла видяха го РОСИ че не става но от страх че са направили погрешен ход с него продължават да се спускат по нанадолнището на посредственоста и чакат да стане някакво чудо уви ВЕЛИКДЕН мина и не стана чудо сега другият ВЕЛИКДЕН ли чакате
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Левски някъде от 2000 година започна разрухата. Появиха се треньори, неизвестни и без качества, които започнаха да взимат пари от родителите на деца и юноши, за да ги налагат. Кой ли не беше бит и ритан, заради взети пари и неизпълнени обещания. Най-добър беше Бисер Хаздай, сложен от Батков. Така с годините Школата на Левски се обезличи, Мъри си замина, дойдоха такива като Кокъла и Жадното, изгониха Йоканович, който в Англия показа, че е от класа.Страх и напрежение витае в отбора, как да бият
11
6
 
9
 
! Отговори
ЦСКА преди 6 години
До Няма вече дербиИди на Армията в музея да ги видиш титлите и купите. Даже от УЕФА казаха, че като платят емблемата ще им добавят 31 титли и ще станат 35 общо!
10
4
 
7
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
До 9,Няма вече дерби, защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.Тогава защо бивши "чужденци" на ЦСКА са завели иск към новото ЦСКА?
9
4
 
12
 
! Отговори
Няма вече дерби преди 6 години
Няма вече дерби, защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е че италианеца отдавна е свършил с футбола и не става за треньор, обаче нахалното натискане на Кокала да поеме Левски е повече от дразнещо. Добре би било да се смени Делио Роси сега преди мачовете с ЦСКА и Лудогорец, но това няма как да стане заради неустойката. Лятото трябва Мъри да се върне или Ясен Петров.
7
1
 
20
 
! Отговори
Фенъ преди 6 години
Кокал, не се меси! Едно време не случайно ядохте бой с Виторио Павлов.
6
0
 
14
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
Никога нямат тия, оправия!
5
4
 
20
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Като цяло Кокала е приличен треньор, но няма основания да критикува превъзхождащия го по класа Роси.
4
2
 
19
 
! Отговори
vlady преди 6 години
С Тъпоаков Левски трудно би се задържал в шестицата, с Жадното третото място е немислимо. Да оставят Делио Роси да работи, вижда се сериозно подобрение в защита а и българските треньори с редки изключения са по-слаби.
3
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Кокъл, където е минал, футболист няма развил се. Пари взима от всеки и всички, свързани с футбола. Всички взимат но този ненормалник е първенец. *** по душа, алчен и страхлив, подъл и интригант. Сравнете го с Роси, несравнимо е. На Роси не е лесно, не познава манталитета ни. У нас са успешни сърби и румънци. Кокъла е нагъл и безсрамен. Явно точи зъби да се върне в Левски. От Левски смъкна много пари. Жалко за футбола ни, щом като този *** е треньор!!!
2
2
 
15
 
! Отговори
Винету преди 6 години
да извикат Зидани без това ще го освободят след полуфиналите
1
5
 
25
 
! Отговори
Ретро Радио преди 6 години
Само в БГ е абсолютно нормално и чрезвичайно *** да критикуват хора постигнали нещо.