Босът на Рома скочи във фонтан след боя над Барселона

Джеймс Палота направи шоу за тифозите на "вълците"
Обновена: 11 апр 2018 10:37 | 11 апр 2018 10:37, Веселин Коларов
7
Босът на Рома скочи във фонтан след боя над Барселона
Снимка: Reuters

Президентът на Рома Джеймс Палота бе на върха на щастието след изключителната победа на неговия отбор с 3:0 срещу Барселона, която класира "вълците" на полуфиналите в Шампионска лига. 

Босът отпразнува победата, като се изкъпа с дрехите в римски фонтан под радостните възгласи на стотици привърженици на Рома, които заснеха ритуала.
 
Рома елиминира Барселона с общ резултат 4:4 и гол на чужд терен. "Това е най-голямата победа за тези пет години, в които сме в клуба. Загубихме незаслужено с 1:4 в първия мач и знаехме, че трябва да спечелим с 3:0 на реванша, за да продължим. В този мач показахме какво означава Рома", коментира Палота.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Настоящият отбор на Барса е пред изчерпване. Меси е класа, но прехвърли 30-те и чудесата, които твори ще са все по-редки. Луис Суарес вече не е толкова бърз и повратлив. Иниеста е пред пенсия. Пике греши все по-често. Ракитич е като муха без глава. Загубата е сигнал за обновление.
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уреден мач.Или неистово назобване със забранени препарати
5
1
 
7
 
! Отговори
Roma 1927 преди 6 години
Огромен подвиг за Рома!! Дори след 2 автогола и 1:4 , успяха да унищожат НЕПОБЕДИМИТЕ кат(ал)уунци !! Може да губят с по 6-7 гола разлика, но когато бият някой гранд е невероятна еуфория!! И в Испания играха много силно!! Нямат оправдания испанците!!
4
2
 
12
 
! Отговори
В. Лобановски преди 6 години
Футбола е на такова високо ниво, че ако по-добрия отбор неподцени мача е много трудно да се компенсира разликата в класите.Снощи Рома играха на 150% а Барса на 50% и заслужено се получи този резултат.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи се размазах от кеф:-) :-) ФОРЦА ЛИВЪРПУЛ И РОМА...
2
2
 
18
 
! Отговори
Барселон Великолепни преди 6 години
Преди 2 дена бях на Камп Ноу.Като турист.В Барселона знаят как се прави шоу и как от това се свалят пари. Обиколка, музей, сувенирче, похапване - 40-140 Юрос. Изсипахме се бая автобуси.Та бизнеса си върви, феновете реват.Когато рутината, подценяване противника,недоуважение към него и когато си натоварил доволно кошницата те подлъжат(и някоя врачка), то чакай снощното нещастие.Иначе благодарение на туризма и футбола Барселона цъфти.Добре, че не умеят да готвят,че щяха да владеят света.Сладури!
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледах мача (не съм запален по футбола).Барса изглеждаха като някакво квартално отборче на фона на Рома.Просто бяха обезличени.Не мога да повярвам че такъв отбор като Барса струва толкова стотици милиони.