Фенове на Сити и Ливърпул се биха в семейна трибуна на "Етихад"

След схватката в ШЛ един човек е задържан от полицията
11 апр 2018 09:20, Веселин Коларов
10
Фенове на Сити и Ливърпул се биха в семейна трибуна на "Етихад"
Снимка: Reuters

Фенове на Манчестър Сити и Ливърпул се биха по време на 1/4-финалния реванш от Шампионска лига между двата отбора, спечелен от "червените" с 2:1. 

Конфликтът на стадион "Етихад" възникнал след изравнителния гол на Мохамед Салах в 55-ата минута, който сложи точка на спора. Тогава запалянковците на мърсисайдци скочили от радост, след което били атакувани поне от двама привърженици на "гражданите".
 
Заформилото се меле с ръце било бързо прекратено от полицията, а след конфликта единият от участниците е задържан. Пред реванша полицията в Манчестър засили мерките за сигурност на "Етихад", тъй като имаше опасения, че много фенове на Ливърпул са се сдобили с билети за домакинските сектори.
 
Двата града са на разстояние едва от 50 км, заради което бяха взети допълнителни мерки и маршрутът на Мохамед Салах и компания беше с променен курс, за да се предотвратят ексцесии.
 
Ливърпул се класира на 1/2-финалите в Шампионска лига с общ резултат 5:1 и в петък ще научи следващия си съперник. Сред четирите най-добри отбора в турнира е и Рома, който изненадващо елиминира Барселона след знаменит успех с 3:0 в Рим.
 
Тази вечер са останалите два реванша – Реал Мадрид приема Ювентус и има преднина от 3:0 от първата среща в Торино, докато Байерн Мюнхен е домакин на Севиля (2:1).    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Do 1 преди 6 години
АЙде, още един ***, който Европата му виновна.А, да сравниш тази Европа с България и да кажеш нещо??Или, казвша, тук по стадионите е къде по-цивилизовано от лошата Европа?
7
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
важното е, че Барса отпадна славно, за миг за приличаха на подуенци по евро... , но те са си еднолични първенци без никаква конкуренция.
6
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тея ливерпул от кога нямат титла в Англия и Шампионската? Някой фенчее да ми припомни :) А тези Ситии кои бяха? Предната година за първи път бяха на осмина финал ли :))) Шегуваш ли се на турнира е на 100 год.
5
3
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
До Анонименна Блякбърн и Лестър съм фенче...имат ли Лузърпул повече титли във Висшата лига от тях....хАхАХАХхАха
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЖороЯ кажи от кой измислен отбор си фенче, че "Лузърите" със сигурност имат повече титли от тях.
3
6
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
голямо подпиране за лузърите...нищо, поне титла във Висшата лига няма да видят никога :-)
2
5
 
1
 
! Отговори
Neven преди 6 години
семейна трибуна, виждаш снимка на чичко с дете и си викаш: това ще е някоя частна скъпарска ложа за богоизбрани и тези *** са се изпобили.
1
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
голямата европа