С 2 гола на Буш: Левски победи ЦСКА на полуфинал за купата

Реваншът между двата отбора ще е на 25 април
Обновена: 11 апр 2018 20:05 | 11 апр 2018 20:02,
76
С 2 гола на Буш: Левски победи ЦСКА на полуфинал за купата
мач

Левски надви ЦСКА с 2:0 в първа среща от полуфиналите за Купата на България, играна на стадион "Васил Левски".

Двата отбора изиграха сравнително равностоен мач, в който обаче футболистите на треньора Делио Роси като че ли искаха повече победата и стигнаха до нея, благодарение на Сержиу Буш, който се разписа на два пъти. Реваншът между двата отбора ще бъде на 25 април.

Двубоят започна по мечтан начин за Левски. В 7-ата минута Габриел Обертан нахлу опасно отдясно в наказателното поле и подаде по земя към непокритият Сержиу Буш. Румънецът не се поколеба и прати топката във вратата на Витаутас Черниаускас.

В следващите минути футболистите на треньора Стамен Белчев се опитаха да се оттърсят от ранния шамар и да поемат контрола върху играта. Това се случи, но "червените" така и не успяваха да стигнат до опасно положение пред вратата на Божидар Митрев.


Как премина мача вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още по темата: мачЦСКАЛевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 58 Това не е ЦСКА.Истинския футбол умря поне 15-20 години преди това ...Как има хора, които още му се радват, не знам ...
60
1
 
2
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Ееее сини богове ??? Хора вие сте болни, вижда те ли как играе вашия отбор ? щом това ви радва .....
59
0
 
2
 
! Отговори
То6 преди 6 години
Ми Башка Лудия го е казал, евала. Няма какво да се добави !
58
0
 
8
 
! Отговори
Башка Луд преди 6 години
Футболът умря! Превърна се в изродена, деформирана представа за спорт! Това е просто бизнес, бизнес за милярди, в който участват мафиотите от цял свят!Истинският футбол можете да видите в училищните дворове и квартални игрища, другото е скъп театър!
57
1
 
6
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 6 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
56
2
 
7
 
! Отговори
Цска-София е Литекс преди 6 години
Литекс е единственият футболен клуб, който сам е победил себе си с 8:0, защото Цска-София е Литекс.
55
1
 
4
 
! Отговори
Хибрида Цска-София преди 6 години
Видяхте ли как Свирчок от Лудогорец(отсвири ) разпори ГМО-то Цска-София(Литекс-Етро Поле)... ТОЗИ ТУМОР НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ БЕ ПОБЕДЕН, ТЕ ОТНОВО ЩЕ ПЛАЧАТ!!! МНОГО ЩЕ ПЛАЧАТ КОГАТО ЛУДОГОРЕЦ СТАНЕ ШАМПИОН ,ЗАЩОТО ТЕ СА ЛИТЕКС-ЕТРОПОЛЕ
54
0
 
3
 
! Отговори
Цска-съдийско знаме преди 6 години
Ако го няма Ръканга и съдиите, хибрида Цска-София(Литекс) отдавана да е изпаднал в по-долна група.
53
0
 
9
 
! Отговори
Цска умря преди 6 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
52
8
 
3
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 6 години
Няма ,,Левски,, ! Има гръцко ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 !!!
51
1
 
13
 
! Отговори
Н. преди 6 години
Кой още гледа тия селски отборчета? Кой въобще си губи времето с български футбол? А да, знам кой - ония безработни, нискоинтелигентни, полуграмотни и нереализирали се вечни момчета от кварталите с бръснати глави, тунингована бракма на 20 г., които носят анцуг дори, когато влизат в църква. Смешно е! Да закрият това първенство, защото е неестествено разни бездарни ритнитопковци, които и името си не могат да напишат, да бръмчат и София и Разград в черни коли като каймака на обществото.
50
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не си ги мерете има само един ЛУДОГОРЕЦ и останалите отбори колкото и да си заравяте главата в пясъка това е болезнената истина
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вторият мач ще е много труден и за двата отбора. Всичко може да стане. Видяхме Рома какво направи.цска ще се хвърлят и няма какво да губят , така че, мача е непредвидим.
48
7
 
13
 
! Отговори
Един преди 6 години
Е - е - е - е! Сини богове,цялата земяе пред вас на колене!:))))))))))))))
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Язък да не наречеш розовите 🍊 оранжеви или обратното ,че много ревът ,но все е правилно.Червени са авиаторите.
46
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦСКА-СОФИЯ, отборът без история, но с куп фенове предатели, пребоядисали се от фенове на фалиралия ЦСКА, като фенове на Чавдар от Етрополе.
45
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Квиченето на левскарите показва едно, колко дълбоко им е бръкнал ЦСКА след като ги би 7 пъти подред. И днес, без 6 титуляри, голяма победа, няма що. Следващия път ЦСКА ще ги бие като шкембе у дувар. Жалко е да го гледаш левскарите, каква радост, какво чудо, за 5 години се докопаха до една измъчена победа.
44
3
 
17
 
! Отговори
До 41 Статистиката преди 6 години
Какъв ЦСКА-СОФИЯ сънуваш преди 5 години? За Литекс ли пишеш или за Чавдар от Етрополе.
43
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Левски победи Чавдар от Етрополе, прекръстил се после на Литекс, а сега и на ЦОКА-СОФИЯ. ЦСКА фалира и от 2 години няма такъв отбор. Жалко, но е факт.
42
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само Литекс Тире София, але!