Почитат 75 г. от рождението на Гунди с грандиозен спектакъл

Световен гранд идва у нас, обявяват го на 4 май
Обновена: 18 апр 2018 18:38 | 18 апр 2018 16:52, Красимир Ангелов
11
Почитат 75 г. от рождението на Гунди с грандиозен спектакъл

Грандиозен футболен спектакъл очаква България в разгара на лятото. Поводът за мащабното събитие е отбелязването на 75-годишнината от рождението на легендарния нападател на Левски и българския национален отбор Георги Аспарухов-Гунди.

На 19 август на стадион "Васил Левски" ПФК Левски ще се изправи срещу един от най-големите футболни клубове в света. Билетите за паметната среща са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim на цени от 9,57 до 194,30 лева. Феновете могат да се възползват и от специален семеен пакет от два билета за един възрастен плюс едно дете до 16 години.     
 
Българската публика ще има уникалната възможност да посрещне за първи път у нас световен гранд, който ще излезе на зеления терен в мач срещу звездите на Левски. Кой ще е съперникът на „сините“, ще бъде официално обявено на 4 май в София по време на мача Левски - Ботев Пловдив на стадион "Георги Аспарухов", когато е и рождената дата на идола на "синята" агитка.

Организаторите се заканват, че "75 години Георги Аспарухов" ще бъде не само приятелска среща, а знаменателно събитие за цяла България. 

Събитието ще се проведе на Национален стадион "Васил Левски". Началото ще бъде дадено точно в  19:43 часа. Организатор на събитието са ПФК Левски и Moko Solution.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Жо преди 5 години
До ШопоНЕКА БЪДЕМ точни. Беше старши лейтенант. Майор стана посмъртно. Бях на погребението. Носих венец и ни пуснаха до опечалените. Там бяха целия отбор на Левски и единствен от друг отбор беше Митата Якимов до ковчезите.
6
1
 
2
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
До ЖоГунди /лека му пръст/ беше майор от Народната милиция !!! Нямаше как да го пуснат ! Първият ,който проби беше Петко Петков от ,,Берое,, ,а после Жужо Желязков.
5
2
 
7
 
! Отговори
ДО ЖО 4 преди 5 години
НАПРОТИВ....АЗ СЪЩО СЪМ ПРИСЪСТВАЛ НА МАЧОВЕТЕ С УЧАСТИЕТО НА ГУНДИ СВЕТЛА МУ ПАМЕТ,А ТОВА,ЧЕ КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ГО ПУСКАЛИ В ,,МИЛАН"ГИ РАЗПРАВЯЙ НА НЯКОЙ ДРУГ....ГЕОРГИ АСПАРУХОВ ПРОСТО ОБИЧАШЕ БЪЛГАРИЯ,РОДНИЯ ,,ЛЕВСКИ СЕМЕЙСТВОТО СИ....ОЩЕ ТОГАВА ГУНДИ И НЕГОВИТЕ СЪОТБОРНИЦИ СИ БЯХА ДОБРЕ МАТЕРИАЛНО И НЕ БЯХА ЛИШАВАНИ ОТ НИЩО ЗА ВРЕМЕТО СИ И ТОГАВАШНИЯ СТАНДАРТ НА ЖИВОТ
4
5
 
3
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Говорят за Бока,мечтаят за Сити,а накрая ще дойдат Спартак Москва..
3
2
 
10
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ЗА РАЗЛИКА от повечето от вас, аз съм свидетел на цялата футболна кариера на Аспарухов.Гунди беше един от най-добрите нападатели в Европа за своето време и причината да не "пробие" в големия европейския футбол беше комунистическата власт. Тя не му разреши да отиде да играе в италианския "Милан", където беше желан. Най-високото признание за Гунди беше 6-то място в класацията на Франсфутбол. Години след това, български футболисти като Стоичков, Бербатов и други се наложиха в големия футбол.
2
10
 
2
 
! Отговори
Стефка Берова преди 5 години
Шофьорите са като ято...
1
9
 
6
 
! Отговори
Ревал Артрит преди 5 години
Пеналдо ще дойде да реве за някоя дузпа.