Бербатов спира с футбола, ако не си намери нов отбор

"Когато приключиш с футбола, малка част от теб умира"
22 апр 2018 13:15, Красимир Ангелов
34
Бербатов спира с футбола, ако не си намери нов отбор
Снимка: Булфото

Мегазвездата на българския футбол Димитър Бербатов най-вероятно ще сложи край на славната си кариера, ако това лято не си намери нов отбор, съобщи лично Бербо пред Нова телевизия.

"Ако и това лято не си намеря отбор, в който да играя, кариерата ми ще свърши. Но никой футболист не е готов за това. Когато приключиш с футбола, малка част от теб умира", каза Бербатов, който се върна към първите си стъпки във футбола.

"Нямах футболна топка в Благоевград, имах баскетболна и играех с нея. На махленско ниво. Играеш с по-големите от теб, бутат те, удрят те, ти ревеш, никой не ти обръща внимание", спомня си Митко за първите си стъпки във футбола.

Според него е по-добре, че е живял в нищета. "Спомням си времена, в които сме събирали трохите хляб, за да си направим филия".

"Всеки футболист мисли, че може да е треньор, но това не е така. Много големи футболисти не са станали добри треньори и обратното - хора, които не са играли футбол, са страхотни треньори", сподели Митко. Той отбеляза, че не е разочарован от България. "Аз съм живял в другите държави и всичко, което го имаме тук, го има и там. Аз съм реалист", казва Бербатов.

Нападателят сподели, че да бъде в една съблекалня и в един отбор с Роналдо, Руни и Фърдинанд му е доставало огромно удоволствие.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
оооо, гол преди 5 години
Бербо, тоя клуб за деца със стотинки ли ще го правиш? Купи на децата скъпи топки. Недей пълни парцали в използваните кондоми от един лев - три броя.Ще вземеш да заразиш някое дете с хламидия, после *** доказвай, че не си спал с с'ес'тр@ си.
28
0
 
3
 
! Отговори
оооо, гол преди 5 години
Бербо, ако не знаеш богатите плащат скъпо за всичко . Това данъци, диско клубове, коли.ти хем искаш да ти плащат милиони на месец, хем не искаш да плащаш. Не се излагай с тая телевизия. Взел си евтин пакет. Бива ли така? Жена ти, горката още купува от Хормаг , за да може да спести някоя стотинка. Да има да даваш стотинки на хората под теб и да им казваш: "Ей, вие знаете ли аз колко богат съм. Стотинки бол. На ти тука една шепа и на теб".Мали, колко щедър е Бербо Стотинката.Сега щял да прави
27
1
 
3
 
! Отговори
оооо, гол преди 5 години
Евгени минчев има оферта към Бербо. Бербо, обади му се да те изкара една вечер Евгени, да ти покаже как се оставя бакшиш.Стига с тия стотинки. Накрая ще ти се лепне някоя стотинка, после хламидия... Ужас!!!
26
0
 
3
 
! Отговори
oooo, гол преди 5 години
Бербо Ларша известен като Бербо Стотинката. Познайте, защо?
25
0
 
8
 
! Отговори
Макарон преди 5 години
Ама той отдавна не е футболист, някакъв селфи маняк или нещо като рекламно лице на себе си, евала, че поне едно доказа барби . с мързел не става батка.
24
1
 
8
 
! Отговори
11 преди 5 години
До HandelЯвно са го сайдисвали в съблекалнята - дигал е сапуна.
23
4
 
12
 
! Отговори
Handel преди 5 години
"Нападателят сподели, че да бъде в една съблекалня и в един отбор с Роналдо, Руни и Фърдинанд му е доставало огромно удоволствие" Аз си мислех, че да играе в един отбор с тях ще бъде голямо удоволствие, а то нещата опирали до съблекалнята.
22
2
 
7
 
! Отговори
Galipoly1915.. преди 5 години
Berbatov..the Lazy man...
21
0
 
11
 
! Отговори
Galipoly1915 преди 5 години
...Berbo neshto e nastinal...Edin dobur igrach ne tursi otbor..A obratno....nego go tursyat!
20
1
 
21
 
! Отговори
Anon преди 5 години
Бербо е талантлив, но мързелив. С тая комбинация- само до някъде. За по- нагоре си трябва як труд- нещо което Бербо не прави. Няма да си намери отбор лесно защото вече световните треньори са го оразмерили и са го сложили в Графа без бъдеще. Иначе като фен аз (и много други) си го обичаме и много му се радваме на успехите когато ги има.
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бербатката от мързел спря. Иска некой вместо него да тренира но не става. В Индия беше последната осирация. Има кинти и да си ги харчи. Вижда ми се самонадеян много, а да си треньор е тежко и трудно. Трябва себеотдаване което не винаги се оправдава. Принцип е, добрите играчи много рядко стават добри треньори.
18
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Синдромът Бербатов. Много е добър ама никой не го иска.
17
3
 
7
 
! Отговори
Petrov преди 5 години
Брат, кажи едно дете и изобщо някой на който любмеца ти Б ар би е помогнал. Той на себе си не може да помогне ти го изкара некъв помагач.
16
15
 
9
 
! Отговори
Рали преди 5 години
Смешно ми е как всички плюят по Бербатов, при положение, че той какво изкарва за един ден вие цяла година работите. И са пари изкарани с честен труд, да не говорим и за това, че фондацията му е помогнала на толкова много деца! Ама вие злобеете през клавиатурата на Бербо му дреме на у я
15
1
 
23
 
! Отговори
van zant преди 5 години
той отдавна спря със футбола....
14
1
 
8
 
! Отговори
Корнелия преди 5 години
за жалост КТБ фалира... можеше да направят реклама с Ицо-шамара... "кои играи печели" или "клиентите са ни скъпи"... или да направи школа в Борисовата градина... все в София гледат...
13
5
 
3
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Е ще стане треньор. Няма да спре напълно.
12
8
 
9
 
! Отговори
БЕРБО Е преди 5 години
Оправно и Дарено Момче-стига завист-оправяйте се Сами-***,тъпани и всичко около музикантите-иииийехуууу.. Абе сами бе!
11
2
 
18
 
! Отговори
Обективно преди 5 години
Всъщност като му гледах последите снимки, може да отвори школа по йога футбол, играе се като истинския футбол, но играчът няма право да тича....
10
6
 
30
 
! Отговори
Обективно преди 5 години
Много добър футболист, страшен талант, рано успя да се махне от чалгарията тук, не му достигна борбеност и амбиция, а накрая взе да се излага. Особено гротескно и недостойно се махна от Индия.Сега ще си харчи кинтите. Толкоз.