Ето кой ще ръководи Левски – ЦСКА за Купата

Станислав Ставров е съдия на Славия и Ботев
23 апр 2018 13:23, Веселин Коларов
12
Ето кой ще ръководи Левски – ЦСКА за Купата
Снимка: Levski.bg

Николай Йорданов беше определен за главен съдия на 1/2-финалния реванш за Купата на България между Левски и ЦСКА. 

Помощници ще са му Иво Колев и Георги Тодоров. Вечното дерби ще се играе в сряда от 18.30 часа, като "сините" имат аванс от 2:0 след първата среща, играна преди близо две седмици.
 
Другият 1/2-финал – между Славия и Ботев Пловдив, беше поверен на Станислав Ставров. Срещата ще се играе утре от 18.30 часа, като "канарчетата" имат крехък аванс от 2:1.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Това фашистко БФС с оня левскарски вратар трябва да се разформирова, и новото, вече няше БФС да назначи Кочо Динов да свири! Ех че хубави времена бяха по Червенковско и Юговско време! Как футбола се свиреше като по ноти! А може ли някой да обясни, - след като спечелването на купата дава право за участие в Европа, защо ЦЕКА като взе купата преди две години не участва? И при здравия комунизъм нямаше такива дълбоки тайни?!
10
0
 
1
 
! Отговори
полуидиот преди 5 години
*** човек припознал Литекс + Етрополе за Цска(който фалира на 9.09.2016г.), въпреки категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.
9
0
 
2
 
! Отговори
сесека-умре преди 5 години
Аз съм мъничко човече, на припознавачи мил другар, имам оранжево елече, на ДДС-то аз съм цар. Тарторите ми го лапат и доволни са аз знам, за 2 хилки на заплата, го поемат без грам срам. Като малък с колелото, съм ходил къде ли не, днес сглобявам джип китайски, опа всъщност вече не. Аз отбора им фалирах, гавра здрава им спретнах, ФК "Лупи" го прекръстих, абе падна много смях, Аз магьосник съм с емблема, и факир съм глей сега, от "Чавдар" и "Литекс" прая, "автентично" сесека.
8
1
 
1
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
Футболната мафия в действие!Специално подбран съдия?Дали ще е достатъчно срещу червените фурии?Може пък да даде на "Левски" две дузпи и да изгони един , двама червени играчи?Ще видим!
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен само ЦСКА пишете за фалити и имена я си вижте отборчетата как да ги наричаме като и те са сменили няколко имена ?
6
1
 
1
 
! Отговори
Куранга преди 5 години
В Сряда ЦСКА няма да е с резервите, както в първия мач. С гаранция ще разпорят говеждите дирници :))))))))))))) 3:0
5
2
 
2
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
4
2
 
2
 
! Отговори
Цска умря преди 5 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
3
1
 
2
 
! Отговори
цска фалира преди 5 години
Цска-София е точно като държавата ни по време на управлението на Жан Виденов хем червена хем фалирала...
2
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Докато съдиите решават първенствата в България,нивото на футбола ще е такова -посредствено.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абсолютен левскар. 100% Левски продължава.