Белчев: ЦСКА може да вкара три гола на Левски!

Да мислим два хода напред, заяви треньорът на "червените"
24 апр 2018 20:20, Веселин Коларов
16
Белчев: ЦСКА може да вкара три гола на Левски!
Снимка: Bulphoto.com

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде интервю за клубната телевизия преди важния сблъсък с Левски. 

Реваншът от полуфиналите за Купата на България е утре (25 април) от 18:30 часа на Националния стадион "Васил Левски", като "сините" имат преднина от 2:0 след първото Вечно дерби.
 
Според Белчев играчите трябва да бъдат спокойни и уверени и да намерят баланса между желанието и емоцията, за да бъде резултатът от двубоя положителен за нас.
 
Белчев смята, че 2 или 3 гола се наваксват и е убеден, че ЦСКА ще успее да ги вкара, но е категоричен, че тимът трябва да играе компактно в защита, за да няма проблеми.
 
"Дербитата са за характери, играе се за чест, за клуба, за феновете, за нашите семейства, за да може хората около нас и ние самите да се гордеем", заяви специалистът.
 
Треньорът сподели, че футболистите не трябва да бъдат обременени психически, но мотивирани и дисциплинирани, за да може да празнуваме след мача.
 
"Трябва да мислим два хода напред и ще вкараме нужните голове. В някои мачове отборът отпадна физически, но е добре подготвен. По-скоро имахме психологически проблеми, макар че това не трябва да се отразява на играта на състав като ЦСКА", каза още Белчев.
 
Той поиска от "червените" да водят играта, защото това ще им даде предимство. Спецът добави, че има няколко играчи, които се завръщат след контузии, но подчерта, че един мач се изкарва някак. Той визираше най-вече състоянието на възстановения Кирил Десподов.
 
Относно капаните на Делио Роси в предните издания на Вечното дерби, той заяви: "Всеки треньор сам си преценява, мен не ме е изненадва. Изненадаха ме неща от нашия отбор, които не трябва да се повтарят".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старият Уефскар да се радва на отпадането вчера на Металик Лясковец. За него сигурно Етър няма титла, а тези на "Ивайло" са Ботев Дебелец.И добре е да се откаже от пенсионерските си белнувания за вечна служебна титла в Подуене.
12
0
 
0
 
! Отговори
Стар Левскар преди 5 години
Белчев сънува розови сънища ! Ще вкарат 3 , ами Левски ако вкара 1 . Сбогом Литекс...
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само за държавата но и зарад европа
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои за смях бе кои купува съдии кои купи бфс зарад кои не сме допуснати три години зарад кои съсипа футбола а на литекс а бре кои сте вие срам за държавата
9
0
 
3
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 5 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата и турските сериали...
8
0
 
3
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
7
0
 
3
 
! Отговори
цска фалира преди 5 години
Цска-София е точно като държавата ни по време на управлението на Жан Виденов хем червена хем фалирала...
6
0
 
5
 
! Отговори
Цска умря преди 5 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
обработили са съдията, затова слагат специални камери, да заснемат екзалтираните подуенци.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След малко почва Ливърпул-Рома. Гледайте футбол, а не левски-литекс.
3
2
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Прав е човека, само че условието е ЦЕЦКА да е с черен комбенизон...което пък е срамно
2
3
 
4
 
! Отговори
РадиоЕреван отговаря преди 5 години
ЦСКА може и да не вкара три гола на Левски!
1
1
 
4
 
! Отговори
Ванга преди 5 години
Баба Ванга е казала:"Ко че ручате на мамуни с цървени дирници бе? Ко че им ручате кат си отворят сурата? Ке се маете ко да им ручате!"