Венци Стефанов: Футболът не започва и не свършва с Левски!

"Има интерес към наши футболисти", заяви босът на "белите"
14 май 2018 17:15, Веселин Коларов
24
Венци Стефанов: Футболът не започва и не свършва с Левски!
Снимка: Bulphoto.com

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, отново похвали футболистите на "белите" за спечелената купа на България. Във финала миналата сряда Славия победи Левски с 4:2 след дузпи със само български играчи в своя състав.  

"Момчетата се раздадоха, давайки урок на всички специалисти. Има Господ. Той бави, но не забравя. Във финала играхме без бекове. Харесва ми, когато Славия напада и играе атакуващо, но целта оправдава средствата с този млад отбор. Беше игра на нерви. Имах и съмнения преди финала, защото бях информиран за някои неща. Футболът у нас не започва с Левски и няма да свърши с Левски. Ние нямаше какво да губим срещу тях. Трябва да имаш уважение към противника и към този, който те е създал, а и те е бил за купата, където те хване. Възползвахме се от това, че Левски играе трудно срещу нас за купата. Благодаря на моя колега и приятел Младен (Михалев). Ще продължим по същия път с български футболисти", коментира Стефанов на пресконференция.
 
Президентът на Славия говори за трансферната политика на клуба, както и за участието в Лига Европа. "Зависи от офертата и от желанието на самия футболист. Ясно е, че няма незаменими хора. Към Андреа Христов има интерес от няколко страни. До 10-15 дни трябва да се знае. Вече имаме набелязани нови футболисти. Треньорите ще преценят. Защитата беше слабото ни звено през сезона. Ако се налага привличане на опитен състезател, ще бъде в защита. В Лига Европа отново ще дадем шанс на млади играчи", добави Венцеслав Стефанов.
 
В момента на стадион "Славия" тече ремонт на терена и "белите" се надяват през новия сезон повече да не играят на националния стадион "Васил Левски".  "До края на юли или началото на август теренът трябва да бъде готов. Първите мачове може би ще ги изиграем на националния стадион, защото трябва да решим проблема и с осветлението. Той е финансов. Всичко зависи от трансферите", каза още президентът на Славия.
Стефанов коментира и раздялата с кенийския защитник Абуд Омар.
 
"Разбиваше атмосферата в клуба. Закъсня с 10 дни за подготовката, но му простихме, въпреки че някакви хора му мътеха главата. Заслужаваше да бъде уволнен дисциплинарно, но не искам да правя проблеми на никого. Добър футболист е, но е лош човек. Когато дойде от Гърция, не беше взимал пари от поне шест месеца", завърши Стефанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
А кой е благодетел на ЦСКА - София (Литекс) - честният бизнесмен Гриша Ганчев!!! Откъде са парите му - нещо да си чул за Петрол и Цецо Василев, нещо за пари на ДПС, нещо за Нора Ананиева, нещо за афера с неплатен ДДСА на Левски - милионерчето - шофьор Спасчо? Той с честен труд се сдоби с Виваком и сега с нашите пари от скъпите разговори ( а те са по-скъпи от тези в ЕС) плаща на разни неизвестни ритнитопковци, които и дузпи не могат да реализират.Берое се издържа с държавни пари?!?!?
21
0
 
1
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
До Това не е ЦСКАА ,,Уевски,, фалира през 1992 ,когато стана ГМО ФК ,,Лаффчис,, 1992...
20
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 5 години
До Изгърбич ЗадвратянМи не е кисело, просто Българският футбол така се спонсорира. Тъжната истина. Откъде пари иначе, от тениски и телевизионни права ли?!
19
2
 
2
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До 123гроздето е кисело. национална черта на съвременния българин - за леевски, за евровизия. открояваща се до другите две- за ядене и дефекация, и тая от на дядо му брадвата, нанесена на сбора на село преди 10 години.
18
3
 
4
 
! Отговори
123 преди 5 години
Абе аре бе, добре че коефициента беше 9към 1 за победа на Славия, та и играчите на Левси бяха заложили срещу себе си. Кого лъжете не разбрах.
17
1
 
8
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Колкото и да плюете Славия, тя е носителя на купата. Колкото и да плюете Венци Стефанов той единствено е човека поддържащ футболен отбор от БЪЛГАРСКИ играчи. Колкото и да плюете, Левски не са научени да бият дузпи. В футбола печели този който е вкарал повече голове, независимо как. В този мач Славия вкара повече. За това спрете да коментирате нещо минало , а гледайте следващите мачове и ще видите доста интересни резултати.
16
2
 
4
 
! Отговори
бла,бла преди 5 години
Започва и свършва с тебе и твоите 200 фена по трибуните, г-н Стефанов. Не си затвори миризливата уста ти.
15
0
 
7
 
! Отговори
БЕЗБФС преди 5 години
ТАКА Е! ФУТБОЛА Е ЗАПОЧНАЛ СЪС СЛАВИЯ И СЕГА ЗАВЪРШВА С НОВИЯ ОТБОР ЛУДОГОРЕЦ!
14
3
 
7
 
! Отговори
Краси преди 5 години
В.Стефанов е ужасна кръстоска между комунист носещ тениска с лика на *** и крадец-мафиот.И понеже той често говори за Господ-да Той го наказа преди години.
13
1
 
13
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
12
4
 
9
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Футболът не започва, но свършва с ЛеФски!
11
4
 
11
 
! Отговори
ЦСКА за смях преди 5 години
За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата ,чичо Венци(шкембето) и турските сериали...
10
4
 
15
 
! Отговори
Червените другари преди 5 години
Левски е създаден за да има с кого да играе Славия . Бат Венци
9
9
 
10
 
! Отговори
Бухаха преди 5 години
Гаврата с ФК Доносник не спира. Да иляди бат' Венци, респект!
8
6
 
15
 
! Отговори
Жон преди 5 години
Чичо венци ти имаш наи малко право да говориш твоето отборче се издържа само от черно тото помним 96година как станаха работите
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"БФС и клубовете се опълчиха срещу планираните промени в закона за хазарта"Ето КОЙ комадва футбола в Бг.То не че тайна ама плебса все не е разбрал.Та да ви го кажа в прав текст щото и сега "нИ стИе" разбрали......***-ев-ски, Черепа и и ДПС!!!! А отзад се подават чутурите на КУКЛОВОДИТЕ с памперси.
6
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СИК още си има отбор - Славия!!!Докога с тия мутренски номерца???
5
3
 
20
 
! Отговори
Петров преди 5 години
Стефанов е някакво умалено в стила на безпочвени хвалби и увеличено в стил на физически неограничено лапане подобие на лидера от Банкя.
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ-футбол се контролира от мафиоти и мутри ..............кой не е разбрал още???
3
9
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Нема ,,Левски,, !!! От 1992 година има ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 гр. Тесалоники !!!