ЦСКА измъкна победата с 3:2 срещу Левски

Сините не трябва да допускат загуба, за да запазят третото място
15 май 2018 21:42,
58
ЦСКА измъкна победата с 3:2 срещу Левски
Снимка: Булфото

Двата отбра спретнаха страхотен сблъсък, като символичните гости стигнаха до победата с голове на Рафаел Енрике, Кристиян Малинов и Рубен Пинто, който се разписа в последната минута на редовното време. Точни за Левски пък бяха Паулиньо и Станислав Костов.

Тази среща бе напълно незначителна за "червените", тъй като тимът е бетониран на второто място, докато футболистите на треньора Делио Роси трябва да не допускат загуба в следващия кръг срещу Верея в Стара Загора, ако искат да останат на третото място и да играят бараж в Лига Европа.

Четете още подробности за мача в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Галактически Десподов! - Уникален. Сам не си вярваше, че може да сътвори такова нещо. Остана да лежи по очи на терена и едвам се изправи. Но, забележително де. Ще се помни.
19
3
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
То ЦСКА няма - фалираха преди две години. Сега играе Чавдар от Етрополе, по-късно наречен Литекс от Ловеч, а сега е преименуван на ЦСКА-СОФИЯ от София.А този по-долу от Мировяне, като не знае, да не се изцепва, което е типично за феновете на фалиралия отбор. Динамо е създаден след 1944 година към пощите, съобщенията и леката и хранително вкусова промишленост, а не към МВР както си мисли заблудения фен на бившото. Спартак е към МВР и Левски насила го обединяват с него през 1969 до 1989-та.
18
4
 
14
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
До ФутурологЩото па милиционерите от ГМО ФК ,,Лафчис,, са спасителите на човечеството ! Толкова натягане пред комунистическата власт,че когато връх ,,Мусала ,, е преименуван на ,,Сталин,, футболистите на тогавашното ,,Динамо,, към МВР качва бюст на Сталин чак на върха ! Това сте ,,Лефски,,...
17
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пред уникано препълнения стадион, и след много голяма драма, цуци успя да вкара един гол повече на Божо Митрев, и на резервния отбор на Левски. Мача беше от историческо значение и за двата отбора. Сините били яли червения... балон. Както казваше Лупи, идва нова ера за ЦСКА - отборът щял да е от величината поне на Реал Мадрид.
16
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гнусно е да си левскар!
15
10
 
16
 
! Отговори
Само ЦСКА преди 5 години
До ФутурологМъка синя мъка . Сигурно дупето ти е зачервено . :)
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прокоба: "Купата е синя".
13
8
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 5 години
товяа не е ЦСКАсамо ЦСКА!
12
4
 
16
 
! Отговори
статистика преди 5 години
Исторически мач. ЦСКА изравни победите с Левски след 25-годишна пауза.През 1993 Левски обърна ЦСКА с 3-2 и тогава изравни победите 32 на 32. След това Левски натрупа много победи, но ето, че днес всичко започва от нула.53 победи на 53 загуби (с ледко предимство за ЦСКА при головата разлика).Вечното дерби е живо!
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи, при победа са Литекс, а при загуба са ЦСКА!
10
5
 
21
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Христо Янев е голям треньор!! Като го видях как изрази вълнението си при третият гол разбрах, че не само е голям треньор, а и живее за отбора. Щом би в мач без значение, смятайтв как ще надъхва футболистите в мач със стойност!
9
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
подуяне и коматево са баджанаци
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Това не е ЦСКАСелото падна пък цесека ли литекс ли кво те боли? Селото си е село. и спрете да използвате името, ясно?
7
4
 
27
 
! Отговори
ЦСКА СОФИЯ фен преди 5 години
САМО ЦСКА!!! Ах, колко е жалко да си лефскарче-наркоманче!!!
6
21
 
7
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
5
13
 
5
 
! Отговори
цска фалира преди 5 години
Цска-София е точно като държавата ни по време на управлението на Жан Виденов хем червена хем фалирала...
4
18
 
7
 
! Отговори
Цска умря преди 5 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
3
6
 
14
 
! Отговори
Неутрален преди 5 години
ТОВА БЕШЕ НАЙ-КРАСИВОТО ДЕРБИ ЗА ГЛЕДАНЕ. ПОСТОЯННИ АТАКИ, МНОГО ГОЛОВЕ, МНОГО ПРОПУСКИ, ГРЕДИ...ЯВНО МНОГОТО ФЕНОВЕ НА ДЕРБИТО СКОВАВАТ ИГРАЧИТЕ, А СЕГА КАТО НЯМАШЕ МНОГО ПУБЛИКА СЕ ПОЛУЧИ СУПЕР МАЧ.
2
3
 
17
 
! Отговори
1 преди 5 години
Толкова поропадна беге футбола че под тази статия няма нито един коментар. Боби Михайлов.
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Poduene rules!