Йоги зачеркна героя Гьотце, но взе Нойер на световното

Селекционерът на Германия преподписа своя договор до 2022 г.
15 май 2018 15:15, Веселин Коларов
5
Йоги зачеркна героя Гьотце, но взе Нойер на световното
Снимка: Reuters

Героят от финала на Мондиал 2014 Марио Гьотце няма да играе на световното първенство в Русия. Това стана ясно от списъка с играчи, който беше обявен от националния селекционер на Маншафта Йоахим Льов.

Прави впечатление, че Йоги е извикал вратаря на Байерн Мюнхен Мануел Нойер, който не е играл от миналия септември заради трето поредно счупване на костица в стъпалото. Списъкът на Льов в момента е от 27 футболисти, което означава, че той ще трябва да се раздели с още четирима играчи преди началото на финалите в Русия.
 
Участието на Гьотце на мондиала в Русия беше под сериозна въпросителна заради неубедителното му представяне този сезон за Борусия Дортмунд. Той видимо вдигна нивото си в последните мачове за сезона, но и това не убеди Льов да го включи в състава си.
 
Друг интересен момент е, че селекционерът на световния шампион не взе в състава двама играчи на Байерн, който играха силно през този сезон - вратарят Свен Улрайх и централният нападател Сандро Вагнер.
 
В същото време от германския футболен съюз обявиха, че Льов е удължил своя договор и ще води четирикратния световен шампион поне до 2022 година.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е този който си яде и сополите, иначе и магаре да сложат пак ще са на 1/4 минимум защото не е от треньора !
3
3
 
13
 
! Отговори
Марио Гьотце преди 5 години
До анонимен:Това е тоя, който е актуален световен шампион докато ти пиеш бира и псуваш тази държава колко е скапано положението. Караш кола от миналия век, слушаш чалга и въздишаш по Джулиана Гани.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Йоги зачеркна героя Гьотце, но взе Нойер "".....................ех колко интересно ...
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е тоя, дето редовно си бърка в гащите и след това си мирише пръстите.