Вече само на гаджета и роднини им пука за Левски – ЦСКА...

"Сезонът за двата отбора е тотален провал", заяви Майкъла
15 май 2018 18:52, Веселин Коларов
19
Вече само на гаджета и роднини им пука за Левски – ЦСКА...
Снимка: Levski.bg

Вече само гаджета, роднини и персонала в заведенията, където ходят футболистите на Левски и ЦСКА, се интересуват от Вечното дерби. Това заяви анализаторът на Gol.bg Георги Илиев-Майкъла преди петото издание за пролетта на мач №1 у нас. 

"И вие, журналистите, ще отидете на стадиона единствено заради служебни ангажименти", каза още бившият защитник. Той добави, че сезонът за "сините" и "червени" е тотален провал. "Едните са на 25 точки от върха, другите на 11. Още през миналото лято прогнозирах, че Лудогорец ще стане шампион с разлика от 10-15 т. Довечера мачът ще е интересен само за съдията Волен Чинков", каза още Илиев.
 
Той изрази разочарованието си от равенството на Левски 2:2 с Лудогорец. "Срещата направи много лошо впечатление. Двата отбора говорят за почтеност, но има подозрения, че такава нямаше. Ужас и срам е за българския футбол, ако два от водещите ни отбори са уредили мача. Дано не е така", завърши Майкъла.
 
Левски и ЦСКА се изправят един срещу друг от 18.30 часа. Вечното дерби е важно за "сините", които се борят с Берое за 3-то място в Първа лига. Два кръга преди края столичани имат преднина от 3 т. пред старозагорци. Бронзовият медалист ще играе бараж за участие в Лига Европа от победителя между Черно море и Локомотив Пловдив. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: ЦСКАлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
хахах преди 5 години
И ЦСКА, И ЛЕСКИИ СА ЗЛЕЕЕЕ както цялот БГ първенство :))) Това кой го гледа , направо недоумявам. Пъкна пародия на футбол.... :)))) Перуката се окопал в БФС то , направил си е собствен вилает и не му дреме много за футбола като гледам ....
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майкъла както винаги, се опитва да догони бате Венци и чичо Митко по бисери.Но... е много далече от тях. А да не забравяме и Тодор Батков.
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Цска умряподуянец забавен
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Цска умряУмря, ама още ти пари дупето от тирето. Ха-ха! ***!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гажетата ги е еня за паричките. Никой не го е грижа за два обора, които и а ракия не го бива.
12
1
 
3
 
! Отговори
НЕУТРАЛЕН ЗРИТЕЛ преди 5 години
ТОВА БЕШЕ НАЙ-КРАСИВОТО ДЕРБИ ЗА ГЛЕДАНЕ. ПОСТОЯННИ АТАКИ, МНОГО ГОЛОВЕ, МНОГО ПРОПУСКИ, ГРЕДИ...ЯВНО МНОГОТО ФЕНОВЕ НА ДЕРБИТО СКОВАВАТ ИГРАЧИТЕ, А СЕГА КАТО НЯМАШЕ МНОГО ПУБЛИКА СЕ ПОЛУЧИ СУПЕР МАЧ.
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако аз отида на работа и покажа такава неадекватност като двата отбора,ще бъда уволнен
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И днес най добрия за Левски бе Чорбаджийски
9
5
 
8
 
! Отговори
цска фалира преди 5 години
Цска-София е точно като държавата ни по време на управлението на Жан Виденов хем червена хем фалирала...
8
7
 
9
 
! Отговори
Цска умря преди 5 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
7
2
 
7
 
! Отговори
Аз123 преди 5 години
Съгласен съм, просто не си заслужават...
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че някой още интересува ли се от т.нар. БГ футбол?! Аз мислех, че са останали само хулиганите, дето ходят по мачове да регулират агресията си
5
8
 
7
 
! Отговори
Бухаха преди 5 години
Важното е *** да агонизира и да ни радва с калъфките си.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия два така наречени гранда пред нас на двора да ритат не бих ги гледал това е антифутбол ако искаш да покажеш на детето си как не трябва да се играе гредай мач от първенството наше в случая дербито между най слабите Левски и ЦСКА или Ловеч или Литекс и аз не знам но знам това не е футбол за гледане!
3
6
 
6
 
! Отговори
az преди 5 години
Каква е тая снимка бе? Кога кенефски се е радвал на мач срещу ЦСКА? Отдавна им свършлиха парите за подкупи.
2
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Втори и трети било провал ,дрън дрън !
1
6
 
19
 
! Отговори
фергюсън преди 5 години
Този спорт трябва да се забрани за 50 год. в България , защото сега е перачница на пари от маститите президенти-мушингери !!