Марадона – футболен президент, ще работи в Беларус

Дон Диего се обвърза за три години с Динамо Брест
Обновена: 17 юли 2018 10:22 | 16 май 2018 15:30, Красимир Ангелов
10
Марадона – футболен президент, ще работи в Беларус
Снимка: Instagram

Световният шампион за 1986 година Диего Марадона подписа тригодишен договор с клуб от Беларус. Става дума за Динамо Брест, където легендата ще бъде... президент!

Дон Диего сподели снимка в социалните мрежи с новия договор и написа: "Благодаря за доверието към мен. Другото ще го направим заедно. Ще превърна отбора в боеспособен тим".

Динамо Брест обявиха в Туитър, че Марадона започва работа в клуба веднага след края на световното в Русия.

"Марадона ще се занимава с въпросите за стратегическото развитие на клуба, а също така ще си взаимодейства с всички негови структурни подразделения, в това число и с Детско-юношеската школа на Динамо", съобщиха от клуба от Брест.

Динамо завърши четвърти през миналия сезон в първенството на Беларус, а в момента заема осмото място след седем изиграни кръга с актив от 9 точки, като вече изостава на цели 12 точки от хегемона в местния футбол в последните години БАТЕ Борисов.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най- великия играл някога футбол. Извънземен
8
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще продава хапчета на децата.
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марадона е любимеца на обикновенните хораСъщата работа навремето е била и с Гаринча с когото дори съотборника му Пеле не е могъл да се сравнява по популярностТо комай и в момента Аспарухов е многократно по-обичан от българите отколкото лумпи Стоичков
6
4
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Нашите лъвчета от 94 да направят курбан че го махнаха от отбора и не игра срещу нас
5
4
 
12
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
нямат толкова кока ,че да го задържат за 3 години пък за пиячка не говоря.
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този човек е оставил такава диря в историята на футбола,че срещу него да тичате не може да го стигнете.През 2000г. в сайта на ФИФА имаше официална анкета кой е най-добрия играч на 20 век.Спечели я човека на снимката по-горе,изпреварвайки Пеле.Така че пубертетите писали по-долу,хайде пишете за толерантност,джендърство,смяна на пол и др.,но моля не влизайте в теми като тази за велики футболисти.Който не го е гледал,той не знае.Този играч правеше с противника каквото си иска
3
5
 
10
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Помна г-жата ми по история веднъж ни каза, че главния проблем на демокрацията е, че много често известни личности заемат постове за сметка на неизвестни такива, които са много по-кадърни и можещи да се справят с управлението... та така и в тоя случай, некъв доказал се нарррркоман и неудачниккк да управлява му възложили такава задача само щото е супер известен. Не коментирам футболните му качества, там няма какво да се спори. За всяко едно кадърно управление се иска мнооооого акъл!!!
2
2
 
21
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Това е тоя,дето сам побеждаваше най-големите отбори.И то без много,много да тренира.Е това е тоя.Най-добрия който някога съм гледал
1
7
 
9
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Пари, хвърлени на вятъра... :)