ЦСКА си харесаха играч на Етър, минал през школата на Барса

Аласана Мане ще подпише договор с "армейците"
19 май 2018 11:25, Александър Попов
6
ЦСКА си харесаха играч на Етър, минал през школата на Барса

20-годишният талант от школата на Барселона Аласана Мане, който през пролетта играе в Етър, ще подпише договор с ЦСКА.

Полузащитникът от гамбийски произход вкара страхотен гол на "Армията" в мача от Първа лига на 8 март. Мане игра в четвъртък вечерта при победата на "виолетовите" с 2:0 над Дунав в първи мач от плейофите за оставане в елита, пише Gol.bg.

Мане дойде във Велико Търново през зимата със съдействието на агента Лъчезар Танев, като договорът му изтича в края на сезона. Сега младокът, който е тренирал рамо до рамо с Неймар и Лео Меси, се е запътил към "Армията".

Мане вече е викан в националния отбор на Гамбия, а при мъжете е ритал за „Сабадел" в Сегунда дивисион. Висок е 170 см, играе с левия крак и е център халф.

С Мане в ЦСКА може да се озове и мениджърът на Етър Красимир Балъков. Той е една от опциите за нов старши треньор на "червените".

Такава е и Любослав Пенев, а не спряганият от някои македонец Чедомир Яневски. Той явно не е, след като лично собственикът на 31-кратните ни шампиони Гриша Ганчев отрече да е преговарял с бившия наставник на "Вардар".

Още футболни новини четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЦСКААласана Мане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом сака да се затрие прав му път!
5
1
 
4
 
! Отговори
Препоръка преди 5 години
Господа журналисти , много моля пишете цска-софия за да знаем , че говорите за Литекс!
4
1
 
2
 
! Отговори
To6 преди 5 години
Направи голям сезон за ЕТЪР. Малко е бавен, но е млад и ще навакса. Наистина е много добър, не знам какво ще правим без него, но сега е по важен ЦСКА .
3
1
 
4
 
! Отговори
Идеален е за ЦСКА преди 5 години
Точно от такъв футболист има нужда ЦСКА. Все още е тийнейджър и тепърва ще се развива. И сега е играч със силен удар, владеещ добре топката и е добър с извеждащото подаване, което ще е полезно за бързите крила на армейците Десподов и Енрике. Цяла пролет играта се изнасяше напред само от Черни и Чорбаджийски !?!, а това хич не им е силна страна. Затова и станаха толкова грешки.
2
8
 
7
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
1
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишете кой ЦСКА. Те са много.