Шампионска лига: "Кралете" разбиха Ливърпул с 3:1

Този мач ще се запомни с фрапантната грешка на Кариус
Обновена: 27 май 2018 07:35 | 26 май 2018 23:43,
135
Шампионска лига: "Кралете" разбиха Ливърпул с 3:1
Снимка: Gol.bg

Реал (Мадрид) постигна победа с 3:1 над Ливърпул и по този начин спечели своя 13-и трофей в Шампионската лига след два вратарски гола, които дойдоха след безумни грешки на Лорис Кариус. 

Отборът вече е абсолютен рекордьор след безпрецедентните три поредни триумфа в този формат на турнира.

Финалът между тези два отбора бе повторение на финалния сблъсък от преди 37 години, когато обаче Ливърпул спечели Ушатата.

Този мач ще се запомни с фрапантната грешка на Кариус, който изби топката в крака на Бензема в 51-ата минута и се получи едно от най-нелепите попадения в турнира изобщо.

Мане обаче изравни четири минути след това, а Бейл донесе успеха на "кралете" в 63-ата минута след феноменална задна ножица. В 83-ата минута Бейл вкара втория си гол в мача, като стражът на Ливърпул направи нова фрапантна грешка за попадението на уелсеца. 

Ливърпул бе принуден да доиграе мача без голямата си звезда Мохамед Салах, който се контузи неприятно в областта на рамото четвърт час преди почивката.

В състава на "кралете" също имаше проблеми от подобен характер и Карвахал се контузи през първото полувреме и също бе принудително заменен.

Още по темата четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добрият отбор все пак победи.
71
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно кралете бяха купили Кариус.Ликвидираха с ръгби похвати съпротивата на Салах.Изобщо не футбол а дипломация :)
70
2
 
7
 
! Отговори
в преди 5 години
Без грешки ,гениални изпълнения и контузии били бил това дето е сега тоя велик спорт .Не нали .
69
12
 
14
 
! Отговори
Ала Мадрид преди 5 години
13та титла в ШЛ за Реал, а Фарса си мечтае за 6та.Слаб Ливърпул, нямаха класа, нямаха сили.
68
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мачът беше протоколен ,Реал си ги смачка ,това е класически мач от групова фаза. Финала в шампионската лига беше с Байерн преди месец
67
4
 
13
 
! Отговори
Стар Левскар преди 5 години
Все едно гледам на ,,Левски " вратарчето - лика прилика !
66
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честито на Реал !Единствените отбори,които можеха да ги отстрянят са Барселона и Байерн !С едните се разминаха,с другите направиха равностойна ,зрелищна и здрава битка.Ливърпул и със Салах щяха да паднат.Нямат още нужната класа и сили ,за да отстранят така добре смазаната машина на Реал.Натиска им в първите 30 мин е тактика на Зидан.Вижте мачовете с ПСЖ,Юве,Байерн...
65
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вратара им е слаб,бийте им ги от далече.Браво на РЕАЛ МАДРИД
64
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как Реал разби Ливърпул? Ей това нещп на снимката ги разби, два вратарски гола във финален мач, психически рухнахваха играчите, все пак вратаря е половината отбор.
63
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Смешния плач е заради Ицо Стоичковците в БГ дето мразят Реал и Кристияно .Но вчера поне се видя ,че Реал не е само Роналдо .Той е Марсело ,Навас,Бейл ,Бензема и тн .
62
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рамос е престъпник!
61
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е че Реал Мадрид пише история .Кой е успял да вземе 3 шампионски лиги поред ?Няма и няма да има такъв повече при тия изравнени сили .Говорим за "слаб "сезон на Реал в момент на такова уникално величие ,което само доказва какво велико дело е направил Реал .Поклон .
60
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реал отстрани по пътя си към финала шампионите на Германия,Франция и Италия,тоест на едни от най силните първенства в Европа. Ливърпул стигна до финала отстранявайки отбори средна ръка,разчитат само на Салах.Още на мача с Рома се видя че когато смениха Салах и Ливърпул спадна гумите,освен това нямат резервна скамейка.Не виждам за какво е този смешен плач.
59
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ливърите имаха своите 30 минути да вкарат и то няколко гола и да унищожат Реал ,защото после знаеха какво ще стане.Блицкрига на Клоп катастрофира просто в по -добрия отбор .
58
8
 
10
 
! Отговори
До 75 преди 5 години
Да,приклещи му дясната ръка при борба тяло в тяло,ръката на Салах беше пред гърдите на Рамос,в такива сблъсъци печели по силния физически. Казваш унищожил го,направо му извадил дясната ръка от рамото,а.
57
10
 
11
 
! Отговори
е,и преди 5 години
Пайет също умишлено контузи Роналдо 2016 на финала на Европейското в Париж.Реал са по -добрия отбор ,нещо повече Реал биха всички големи отбори в турнира без Рома и Барса,но просто няма как да се срещнеш с всички поради тази схема на турнира .Реал е заслуженият шампион другото е фенски пристрастия.Все пак браво на Ливърпул и Клоп ,че притиснаха Реал първите 25 минути с уникална преса,но и там те не успяха да вкарат,тоест Салах имаше тия минути да се изяви ,но не успя.
56
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички застъпници на Реал, вгледайте се внимателно в положението в което Рамос, не контузи, (направо унищожи) Салах. Вижда се много ясно как Рамос му приклещва дясната ръка, поваля го, и пада с тялото си върху него. Съжалявам, но който не го вижда това, просто не е обективен. Не знам дали това е умишлено или не, но е изключително брутално.
55
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма грешки ,а изумителни нападатели на Реал .Бензема изненада с бързината си вратаря при първия гол ,а втория на Бейл беше бит много силно и точно там дето вратарите нямат шанс да избият освен във вратата.Който е играл футбол ги знае тия неща ,явно журналята толкова са играли и разбират.А първия гол на Бейл е онова с което ще запомня мача щото съм позитивен човек ,А НЕ ТИПАЖ БЪЛГАРСКИ ЖУРНАЛИСТ.
54
0
 
12
 
! Отговори
Ха ха хааа! преди 5 години
Е в такава вратарска поза ще е Бокачио след три дена пред Императорът!
53
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
рамос е ***....