Шампионска лига: "Кралете" разбиха Ливърпул с 3:1

Този мач ще се запомни с фрапантната грешка на Кариус
Обновена: 27 май 2018 07:35 | 26 май 2018 23:43,
135
Шампионска лига: "Кралете" разбиха Ливърпул с 3:1
Снимка: Gol.bg

Реал (Мадрид) постигна победа с 3:1 над Ливърпул и по този начин спечели своя 13-и трофей в Шампионската лига след два вратарски гола, които дойдоха след безумни грешки на Лорис Кариус. 

Отборът вече е абсолютен рекордьор след безпрецедентните три поредни триумфа в този формат на турнира.

Финалът между тези два отбора бе повторение на финалния сблъсък от преди 37 години, когато обаче Ливърпул спечели Ушатата.

Този мач ще се запомни с фрапантната грешка на Кариус, който изби топката в крака на Бензема в 51-ата минута и се получи едно от най-нелепите попадения в турнира изобщо.

Мане обаче изравни четири минути след това, а Бейл донесе успеха на "кралете" в 63-ата минута след феноменална задна ножица. В 83-ата минута Бейл вкара втория си гол в мача, като стражът на Ливърпул направи нова фрапантна грешка за попадението на уелсеца. 

Ливърпул бе принуден да доиграе мача без голямата си звезда Мохамед Салах, който се контузи неприятно в областта на рамото четвърт час преди почивката.

В състава на "кралете" също имаше проблеми от подобен характер и Карвахал се контузи през първото полувреме и също бе принудително заменен.

Още по темата четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рамос не само че контуи Салах, най добрият играч в Ливърпул и в лигата, но също удари с лакът Кариус, вратарят на Ливърпул в главата, в 49 минута само няколко минути преди той да направи грешката. Има видео ако го потърсите на гугъла. Случайност или *** игра? Вие решете.
51
22
 
22
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Само хора, които никога не са играли футбол могат да търсят умисъл на Рамос при контузията на Салах. Чисто футболна ситуация, в която нямаше грубост.Просто лош късмет за египтянина.Реал са класа. Ливърпул стигнаха до финала срещайки по-лесни съперници.Вратарят им беше комичен.А, голът на Бейл с ножица беше фамозен.В крайна сметка победи по-класният отбор.Напълно заслужено !
50
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво голям отбор са реал. Ливерпул толкова им бяха силите. Минаха в по лесната фуния до финала и накрая се блъснаха в стената. Салах можеше да се предпази при падането , но няма опит .
49
2
 
16
 
! Отговори
Ddorf преди 5 години
Бате Боико го дадоха на вип ложата по ZDF , но изобщо не го отрази коментатора , пълен провал за финал , 1 нападател , тоя лаламада ли лимонада ли , да се връща от там където са го взели
48
11
 
15
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
По скоро серхио рамос контузи великия играч на ливьрпул салах!
47
12
 
38
 
! Отговори
Mersi преди 5 години
Няма такъв жалък отбор като Ливърпул от финала на ШЛ 2018.Това да имаш един основен футболист, който контузика умишлено и край с този отбор - пълен провал. Кашкавално смешен вратар - по-смешен дори и от Ники Михайлов!!!През цялото време бях за Ливърпул и просто неможех да повярвам какво се случва.Трагедия!
46
5
 
10
 
! Отговори
Относно вратаря: преди 5 години
Немците имат една много слаба черта - страдат, когато нямат повод да са горди със себе си, прекалено честолюбиви са. Така че, ако Кариус намери сили да приеме този провал, аз мисля, че той по-скоро ще му е от полза. Е, феновете на Ливърпул ще го освиркат преди следващия мач, но нали знаете, че, все пак, след 45 години Германия се обедини и позорът от Втората световна, ако не забравен, стана далечно минало. Накратко - да не урочасам някого!:)
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един колумбиец го гръмнаха преди години, защото си вкара автогол на световното. Кариус да се маха от острова, че там само идиотьи живеят.
44
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вратарчето си беше забравило гегата. Освен за падарин за друго не става, а Серджо пак ги напердаши както трябва.
43
18
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм фен на нито един от двата отбора. Обаче трябва да отбележа, че Ливърпул са изключително гаден отбор, играещ *** игра, с гадни и фанатизирани фенове. Голям брой от головете им са от засада като печелят мачовете в първите минути с много движение и гадни номерца. В случая Салах хвана Рамос за ръката и двамата изгубиха равновесие. Относно феновете на Ливърпул - спомнете си оня пияница, който претрепа нашето момче, а те предизвикаха освобождаването му защото смятат българите за недочовеци.
42
3
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Путин е платил на вратаря за да прецака ингилизите след номера с газа, дето му скроиха, със сигурност:-)
41
10
 
21
 
! Отговори
Женска гледна точка: преди 5 години
Язък за хубавия вратар! На такова момче му приляга само победата. А можеше и Роналдо да му наниже два пъти и резулатът да е 5:1. Добре че се отърва само с 3:1!
40
3
 
5
 
! Отговори
каледония преди 5 години
"Направо" трябваше съдията да го осъди на смърт, "умнико". Ааааа......какъв е резултатът?
39
14
 
14
 
! Отговори
Белият Рицар преди 5 години
Дори алаха не можа да помогне на слаха, хахаха :D
38
3
 
2
 
! Отговори
barsa преди 5 години
razbiha mi ....
37
16
 
20
 
! Отговори
Анонемен Алкохолик преди 5 години
Не симпатизирам на никои от двата отбора(несъм фен и на барса а на Наполи)Рамос както винаги си свърши работата да неутрализира съперниковия ас.Като фен на футбола се надявам Салах да е добре за световното.А иначе браво на Клоп.Продаде звездата си и с 3 контузени титуляра и къса резервна скамейка докара Ливърпул до финал.Дано похарчи малко пари тази година и да развие отбора.А относно Рамос, за пореден път доказа че не е за футбол това момче.Лека вечер от мен
36
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
YNWA
35
22
 
28
 
! Отговори
VAMOS RAMOS преди 5 години
Рамос - истински християнски воин, как извади от строя Салах, хахахахахаха!!!
34
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
22 потни и доре тренирани мъже, гонят една томпа и често се сблъскват помежду си...Ако бяха голи жени, коти се боричкат разбирам, ама мъже ... ГеееееееееЙЙЙЙЙЙЙЙ !
33
18
 
18
 
! Отговори
Истина преди 5 години
Когато съдиите започнат да свирят по мъжки в мачовете на пикливия мадрид можеби ще спечелят нещо но след 100 години . Мирише и то ужасно ,много власт ииии много страх от другата страна , за да се насладим на истински футбол а не на марионетки и циркови спектакли. Писна ни ,и някой трябва да каже STOP .