Шампионска лига: "Кралете" разбиха Ливърпул с 3:1

Този мач ще се запомни с фрапантната грешка на Кариус
Обновена: 27 май 2018 07:35 | 26 май 2018 23:43,
135
Шампионска лига: "Кралете" разбиха Ливърпул с 3:1
Снимка: Gol.bg

Реал (Мадрид) постигна победа с 3:1 над Ливърпул и по този начин спечели своя 13-и трофей в Шампионската лига след два вратарски гола, които дойдоха след безумни грешки на Лорис Кариус. 

Отборът вече е абсолютен рекордьор след безпрецедентните три поредни триумфа в този формат на турнира.

Финалът между тези два отбора бе повторение на финалния сблъсък от преди 37 години, когато обаче Ливърпул спечели Ушатата.

Този мач ще се запомни с фрапантната грешка на Кариус, който изби топката в крака на Бензема в 51-ата минута и се получи едно от най-нелепите попадения в турнира изобщо.

Мане обаче изравни четири минути след това, а Бейл донесе успеха на "кралете" в 63-ата минута след феноменална задна ножица. В 83-ата минута Бейл вкара втория си гол в мача, като стражът на Ливърпул направи нова фрапантна грешка за попадението на уелсеца. 

Ливърпул бе принуден да доиграе мача без голямата си звезда Мохамед Салах, който се контузи неприятно в областта на рамото четвърт час преди почивката.

В състава на "кралете" също имаше проблеми от подобен характер и Карвахал се контузи през първото полувреме и също бе принудително заменен.

Още по темата четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари