Хиляди посрещнаха шампионския Реал в Мадрид

Играчите показаха купата на феновете в испанската столица
28 май 2018 10:30, Красимир Ангелов
22
Хиляди посрещнаха шампионския Реал в Мадрид
Снимка: БТА

Новият-стар европейски клубен шампион Реал Мадрид отпразнува 13-ата титла на Стария континент заедно с феновете си в неделя вечер.

Хиляди привърженици на "белия балет" излязоха по улиците на испанската столица, а любимите им футболисти показаха ценния трофей от балкона на кметството.

Както е известно, в събота футболистите на Зинедин Зидан ликуваха в Шампионска лига за трети пореден път след 3:1 над Ливърпул в Киев.

Момчетата на Зизу преминаха през катедрала "Алмудена", а след това бяха приети от президента на област Мадрид - Кристина Сифуентес. След това "кралете" се отправиха към площад “Ла Сибелес”, където бяха приветствани и от кмета на столицата Мануела Кармена.

След това шампионите се качиха в открит автобус и преминаха по улиците на Мадрид, приветствани от хилядите си фенове. Партито продължи на стадион "Сантяго Бернабеу", където в тържествата се включиха и баскетболистите на Реал, които преди седмица спечелиха Евролигата по баскетбол.

Още снимки от тържествата в Мадрид вижте в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
0
 
! Отговори
BG преди 5 години
Бравоооооо
19
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реал Мадрид е отборът, който развали футбола с гръмките си трансфери!Това не е отбор, а бизнес!А Рамос е престъпник!За мен лично би било срамно да съм фен на подобен отбор!
18
5
 
4
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Защото никога в историята на спорта не е имало толкова явно и очевидно бутане на даден отбор. Затова и са толкова неодобрявани и мразени.
17
4
 
1
 
! Отговори
do 7 преди 5 години
Не само Кариус, и Майкъл Иливър, и Джунейт Чакър. Ако трябваше да поканят всички, които пряко допринесоха за тази купа, ще напълнят Бернабеу. Забележително антипатичен отбор.
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голямо подпиране беше за Реал. "Великият" сръПски рефер(нито той, нито тоя на крайната линия видяха умишления удар на Рамос срещу вратаря, това е деректен червен картон по всички правила). А 2 има да се пита за безпрецедентното отношение към "победителите". Да оставиме настрана мръснишката хватка срещу Салах. Това беше повече от опасна игра. Виждайки, че падат, защо му държа ръката. Какво е това - бандизъм както и да го погледнеш. Така че чупи и ръка и се вади и рамо.
15
1
 
7
 
! Отговори
Свилен преди 5 години
Дизайнер на тази купа е Ушо Палачинката.
14
7
 
14
 
! Отговори
Някой си преди 5 години
Крайно време е на това недоразумение рамос (малката буква е задължителна в случая) да му се забрани доживотно да се занимава с футбол под всякаква форма.
13
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината боли ,от 5 г има само един велик отбор и това е Реал Мадрид .Останалите са лилипути .
12
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти сам си го казал Реал не е само Роналдо ,той е и Ранос,Навас,и Бейл ,Бензема и тн .Очевидно днес Ливърпул е само Салах ..... Смешна работа .
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Редно е в този момент да си спомним как Реал незаслужено с помощта на съдията се класира на финала за този трофей. То не че Ливърпул се беше класирал заслужено. Футбола отдавна не е спорт, а надпревара на олигарси правили далавери и пили кръвта на народите си. Колко жалки бяха от УЕФА като отхвърлиха въвеждането на видео повторенията в евротурнирите, а аргументите им бяха смешни.
10
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Реал е велик отбор и толкоз другото е една елементарна злоба и завист .И Роналдо го контузиха на ЕП ,но Португалия се оправи щото е отбор и вдигна трофея.Ливърите ни доказаха онзи ден ,че именно отбор не са и няма да станат .
9
3
 
4
 
! Отговори
sport преди 5 години
А минусите си ми ги цъкайте, то истината боли. :)
8
2
 
21
 
! Отговори
sport преди 5 години
Колкото до победата, Реал си я заслужиха, но не благодарение на Роналдо. Единственият, който трябва да боготворят в момента заблудените фенове на Реал е Бейл, който всъщност се очаква да напусне, освен ако не му се помолят и не му обещаят титулярно място. Трябва да кажем, че и съдията помогна, но малко. Рамос следваше да бъде изгонен след това, което направи!
7
9
 
10
 
! Отговори
sport преди 5 години
До дКлоп успешно изгради Отбор, с главно "О" и въпреки продажбата на Кутиньо пак стигнаха до финал в ШЛ. Рамос е посредствен футболист! Гледайте СП, за да видите как точно се оправя в защита. Той е отличен в пируетите, артистичните падания и жестоките физически атаки спрямо противникови футболисти. Пълен ***, който величаят в Мадрид, издигнаха го на пиадестал, защото хората имат нужда от герои! Пике е същата дупка в Барселона. Тотално посредствени. Ако не са съдиите, тия ще са на дъното.
6
18
 
13
 
! Отговори
д преди 5 години
Рамос е супер играч ,а Клоп посредствен изперкал треньор.Нещо като Мауриньо ,но без качествата на Мауриньо .
5
8
 
17
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Реал да вдигнат заплатата на рецидивиста Рамос.
4
12
 
10
 
! Отговори
Когато преди 5 години
в един спорт няма рулетка, хронометър или нокаут и нокдаун, а е чисто съдийски, даже и това недоразумение реал, става шампион...Жалко!
3
7
 
21
 
! Отговори
Миньор Перник преди 5 години
Ще цитирам Клоп:"Скъпи Рамос!Може би за феновете на Реал Мадрид ти си герой, но за болшинството любители на футбола по света ти си рак за тази красива игра".Иначе браво на Реал.Големи шампиони.
2
5
 
15
 
! Отговори
Браво преди 5 години
Безпрецедентно положение.Не помая друг момент в историята на спорта, когато толкова големи шампиони постигнали толкова изключителен успех да са толкова много не одобрявани.
1
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зизу е велик !