Представиха Ел Маестро като треньор на ЦСКА

Негов помощник ще бъдe брат му Никон Ел Маестро
Обновена: 7 юни 2018 11:39 | 7 юни 2018 11:39, Красимир Ангелов
18
Представиха Ел Маестро като треньор на ЦСКА
Снимка: cska.bg

Нестор Ел Маестро е новият старши треньор на ЦСКА-София. Негов помощник ще бъдат брат му Никон Ел Маестро, а вратарите ще бъдат тренирани от Ивайло Петров. Част от щаба ще са и кондиционните специалисти Томас Нойберт и Кирил Динчев.

Нестор Ел Маестро е роден на 25 март 1983 година в Белград. Когато е на 8 години, семейството му се мести в английската столица Лондон. Едва 16-годишен, Ел Маестро става треньор в академията на Уест Хям.

През 2002 година настъпва нова промяна в местожителството на новия ни треньор - той заживява във Виена, където в продължение на 2 години води младежкия тим на Аустрия Виена.

Братята Ел Маество заминават за Валенсия през 2004 година и започват работа във втория отбор на Валенсия Местая.

След двугодишен престой на испанска земя, Ел Маестро получава предложение от Шалке 04, което приема и става асистент на Марко Сломка в мъжкия отбор (2006 - 2008 г.). Тандемът Ел Маестро - Сломка се запазва и в Хановер 96 (2010 - 2013 г.) и в Хамбургер (2014 г.).

Младият специалист се завръща в Аустрия Виена през лятото на 2016 година като помощник на Торстен Финк, а година по-късно получава шанса да бъде старти треньор на Спартак (Търнава) и извежда тима до шампионската титла след 45-годишни чакане.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
14
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Този нещастен сърбин никога не е очаквал съдбата да го забие в един български мафиозен отбор, нямащ и една година история. Агитката им го впечатлила със своя турско ромски състав, а и униформата им е като турското национално знаме. Тандема Ердоган-Бойко щедро ги финансира. Дали ще може да закачи и той нещо по съществено? - съмнява се, ще се завърти няколко пробни месеци.
13
1
 
1
 
! Отговори
Майор Алфов преди 5 години
едни и същи коментари, с едни и същи правописни грешки тука, и на още 3-4 места... явно, аудиторията е теологически подготвена.
12
3
 
9
 
! Отговори
Ицо преди 5 години
До КЗЛТова ЦСКА София откога има 31 титли. Моля проверете във всички световни, европейски и Български футболни съюзи и ми пишете, защото съм се хванал на бас.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и после пак съдиите ще са им виновни :)
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
от сърбите няма по големи хвалипръцковци много добре знаете че тяхното жито е като дренки само не знам защо сме толкова наивни че да им вярваме сигурен съм че до петият кръг на новото първенсво ще бъде разкрит и отново ще има треньорска рокада ДОКОГА
9
7
 
3
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
До Koe ЦскаТова ,което редовно бие ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 от село Подуене,Джендо !
8
1
 
10
 
! Отговори
До 8-до Vlady преди 5 години
Водил отбор се казва за тренъор които го е изградил и е оставил почерка сиТоя Аутори е сменил над 25 клуба в кариерата си и никъде не са го държали повече от две години.Така че повече е развалил,отколкото изградил .А в Европа има само провали.Защо го изгониха от Бенфика само след 5 месеца? Ще поживеем ,ще видим.Да не стане като с приятеля на Моуриньо ,Бруно Рибейро който беше заклеймен като срам,резил и позор и менте треньор.
7
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
колко ли голям комплексар трябва да е един човек, за да си смени официално името по паспорт с "Ел Маестро" ?
6
7
 
4
 
! Отговори
до Vlady преди 5 години
Ти си поредния ***, който си шляпа е така в нета.Аутори е водил Ботафого, Сантош. Вашку , Интернационал, Сао Паоло, Гремио и т.н.Шампион на Бразилия и на Световното клубно първенство.
5
3
 
6
 
! Отговори
vlady преди 5 години
До Вели СмирненскиИ Аутори не е стока - водил е предимно средняци в Бразилия и Португалия без особени амбиции и постижения. Вземи единия удари другия.
4
6
 
11
 
! Отговори
Вели Смирненски преди 5 години
Ама този толуп на Гришата на ЦЕСЕКАТО ли е станал треньор.Е тва е несериозно, ква титла , кво пет лева.Лудогорец взимат Аутори, а тия некъв голобрад сърбин.
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гоооляяям праз!
2
11
 
11
 
! Отговори
КЗЛ преди 5 години
САМО ЦСКА СОФИЯ!!! Напред Ел Маестро към 32 титла на България!!!
1
6
 
15
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 5 години
До Коледа пак ще потърсите Джуджето...