Рускинчета ще гонят топките в мача на откриването

14 момичета ще бъдат край терена в Москва
12 юни 2018 20:45, Красимир Ангелов
31
Рускинчета ще гонят топките в мача на откриването
Снимка: БТА

Група от 14 руски момичета ще гонят топките по време на първия мач от световното първенство по футбол, съобщиха организаторите. Така те ще бъдат първите дами в историята, които ще помагат край терена по време на футболен мач за мъже.

Момичетата са на възраст между 13 и 16 години и са от град Агриз, който има близо 19 хиляди жители и е разположен на около 800 километра от Москва. Те бяха избрани от местната федерация, след като "вдъхновиха много хора" с включването си на държавен футболен турнир.

"Женският пол не е слаб. Винаги сме готови да играем наравно с момчета", заяви едно от момичетата - Дария Василиева. Младите дами ще бъдат край терена по време на срещата между Русия и Саудитска Арабия.

Всички новини преди старта на световното първенство по футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами естесвено че рускинчета ще гонят топките, нали все пак Световното е в Русия.Няма да ги гонят афганистанчета с бурки.
2
8
 
35
 
! Отговори
мухахах преди 5 години
Поредното провокативно заглавие. Да , рускините са лесни ама да внушаваш сексуални послания за деца е повече от нелепо.Гнусно , бих казал. Децата са деца независимо от коя нация са. *** да се извини.
1
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те рускинчетата с това са си и известни - гонят топките.