Русия остава без Дзагоев до края на световното

Халфът ще мине обстойни медицински прегледи днес
15 юни 2018 09:53, Красимир Ангелов
23
Русия остава без Дзагоев до края на световното
Снимка: БТА

Руският халф Алан Дзагоев може да пропусне остатъка от световното първенство по футбол заради контузия, заяви селекционерът на домакините на турнира Станислав Черчесов.

Още по темата

Руснаците победиха Саудитска Арабия с 5:0 в мача на откриването, а Дзагоев беше сменен през първото полувреме. След предварителните тестове от пресслужбата на националния отбор съобщиха, че халфът е получил увреждане на мускул в бедрото.

"Съдейки по начина, по който той спря да се движи и огромната болка, непозволяваща му повече да тича, травмата може да бъде доста неприятна и има възможност той да не играе повече. Не искам обаче да ви подвеждам, защото обстойните изследвания ще бъдат извършени утре (б.пр.- днес).

Ще изслушаме какво имат да кажат медицинските лица и ще обявим подробностите. Не ми се иска да губя такъв футболист още в началото на турнира. Играчи с качествата на Дзагоев са рядкост не само в нашия отбор, но и в другите", заяви Черчесов.

Всички отзиви след снощната победа на "Сборная" над Саудитска Арабия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die WahrheitArsch, ти си спец по дупенето! Остави хората, все пак стигнаха до тук, а нашите авроатлантици само подсмърчат! И още много бивши футболни европейски величия ги няма! Топката е кръгла, това трябва да го знаят и тези без топки!
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die WahrheitПонеже си го изтрил да те надупа отново
6
3
 
14
 
! Отговори
Би Ти Ви Зръкелов преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !Докато СлавВизията показва 15 секунди от откриването(великолепното) на световното и повечето време говори какъв ренегат бил Роби Уилямс,то облъчените ще се "изнождат",като тоя с N 6.С Русия всеки се съобразява и дори тайно уважава.Путин и принца на съперника:1 гол-ръкостискане,усмивки;2 гол - принца се моли;3 гол - преводача намеква на Путин да не поздравява принца;4 гол - двамата седят и не се поглеждат;5 гол - Путин удивен сочи, че не е на терена.НАС не догонят...!!!
5
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трагични са рашките. Ман..те беха още по. Ама по трибуните беше като на световно.
4
9
 
46
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Няма значение докъде ще стигнат руснаците. Въпросът е ние как ще ги стигнем руснаците ?!Какви стадиони имат ...Какъв велик президент Путин !Каква организация на световно ниво ...Бял народ. Красиви рускини ...Гръмка победа с 5:0 на старта ...Къде е евроатлантическа България ?Откога не сме играли на голям форум ? ...А, и да играем какво ще покажем ...Народът ни умира и се цiганизира ..Къде са руснаците, къде сме ние ...А, някога рускините се женеха за българи,защото България беше Европа
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"и има възможност той да не играе повече" - това може да означава и завинаги.
2
37
 
8
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Ще стгнат до четвърт или полуфинал руснацитеОще следващият мач срещу Уругвай ще бъдат дупени твоите ***!
1
3
 
37
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
Заглавието: Русия остав без Дзагоев до края на световното.В текст: "..... има възможност той да не играе повече. Не искам обаче да ви подвеждам, защото обстойните изследвания ще бъдат извършени утре."Ангелов, късай хартията, на която пише, че си журналист и бегай да гониш топките.