Рускини без секс на Мондиала! Трогателно наивен призив на Тамара

Темата за въздържанието коментират Александър Дойнов и Миглена Ангелова
Обновена: 15 юни 2018 11:03 | 15 юни 2018 11:00,
218

Русия и светът са подвластни на Мондиал 2018. Наред с емоциите и залозите на букмейкърите, една друга тема разбуни обществото.

Руският политик Тамара Плетньова призова съгражданките си да се въздържат от секс и връзки с чужденци по време на Световното първенство.

"Тамара Плетньова е трогателно наивна. Нищо не може да спре рускинята! Те са известни и имат своите традиции. Любвеобилни и красиви са, поне до 36-годишна възраст. Все едно да спреш вятъра", изтъкна актьорът Александър Дойнов.

В студиото на "България сутрин" тв водещата Миглена Ангелова обясни, че Плетньова е на 70 години и от 1991 г. е депутат в Русия.

Още по темата

"Това, което тя е казала, е препоръка да не се раждат деца в непълни бракове. При социализма никога не се е гледало с добро око на връзките със западни партньори. Отношенията между хората никога не са били подвластни на призиви от студиа и от държавната власт. Важното е, че от Държавната дума не са забранили секса с чужденци", добави тя.

Дойнов обобщи бъдещата ситуация в Русия, поне що се касае за рускините и половите актове: Ще хвърчи ластик из цяла Русия. Ще се къса дантела в мрака. Километри ластик!

"Световното е факт. Имаше призиви да се бойкотира. Добре, че това не стана. Най-важно е да има мир. Депутатите трябва да се научат да не говорят глупости", посочи Ангелова пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То им е нормална реакция, видят ли пиян и разтварят крачета,не случайно са бананова бензиностанция. Язък за цялата припаганда.
162
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 178Ако си мислиш, че на някой мУ ПУКА за твоето мнение, имам новина за теб :)
161
21
 
20
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 5 години
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
160
13
 
5
 
! Отговори
До 175 преди 5 години
Пак си лапал на някой арабин, джендъре сорошки
159
12
 
19
 
! Отговори
рускините са красиви преди 5 години
но не правят хубав секс понеже много често правят секс в пияно състояние ! 90 % от рускините са алкохолички ! Алкохола им блокира чувствителността и по време на секс не казват нито ах ,нито ох ! Като че ли са заспали или умрели ! Пиша ви го от личен опит !
158
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 174Не само девушките. И тëтките ще намажат.
157
7
 
18
 
! Отговори
Русофили, преди 5 години
Колкото и да се опитвате да замазвате положението, да обвинявате Сорос и марсианците, щом руската депутатка, при всичката тази цензура, е сметнала за нужно да обърне внимание на проблема, значи той съществува. Ние българите, поне по този въпрос знаем как стоят нещата и затова не се опитвайте да ни баете на главата.
156
3
 
2
 
! Отговори
do Поручик Ржевски преди 5 години
Прав си. Единствено трябва да видиш, коя цигулка ще те остави да свириш в оркесъра ;)
155
9
 
13
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Рускинята е перфектната жена - красива, руса и е-блива.Какво повече може да иска човек.
154
5
 
16
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 5 години
Рускина да не налети на чужденец е все едно бългърска ученичка или студентка да не налети на богат и мазен чичко.И в главата ги стрелят, но те пак оцеляват и се връщат още по-хищно изгладнели.Това е.Пред манталитета и гена дори радиацията е безсилна.
153
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин и спира и секса ами прав е иначе след световното населението на русия ще се удвои като ги знам рускините кви са загорели за истински секс без градусов и страстен и после ще плъзнат по света като видят кво е секс
152
8
 
13
 
! Отговори
Крим не е руски преди 5 години
след 50 г братушките на нашите *** ще са с шоколадов цвят на кожата защото повечето рускини си лягат с араби и чернокожи..ха.ха
151
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да спомена че в процентно отношение, най много хомосексуалисти в Европа към глава от населението има в .... познахте, Русия. 12% хомосексуалисти, освен това имат и 13% мисюлмани, отново най много в Европа. За това моля ви, има статистики и документални филми.
150
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно време имаше гларуси, чехкините и полякините идваха специално за заплождане по морето.Сега се спазват европейските директиви, модата е младите мъже да са третополови, за да изглеждат европейци.
149
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДЖЕНДЪРИТЕ - ВАРИ ГИ, ПЕЧИ ГИ, ВСЕ НИНОВА ИМ ВИНОВНА.СИГУРНО И ЗА ТОВА, ЧЕ СА *** ПАК ТЯ Е ВИНОВНА.
148
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ статистика за бракове, разводи и аборти е абсолютно невярна.Защото половината двойки живеят без брак и съответно половината деца, които се раждат са ***.(без докачения - такъв е терминът)Освен това почти всички ученички абортират, пнякои по няколко пъти. По тази причина в България има 500000 безплодни двойки, които се заплождат инвитро с неясен по произхода си материал (уж бил техен). Говори се дори, че се внася готов материал от Дания, за да се просветли малко тенът, че потъмнял много
147
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова да спре да краде, тогава рускините няма да се дават за 1 коктейл от 2 лева
146
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕ ТЯ МИГЛЕНА АНГЕЛОВА КАКВО РАЗБИРА ОТ СЕКСУАЛНО ВЪЗДЪРЖАНИЕ?САМО ОФИЦИАЛНИТЕ И СЪПРУЗИ БЯХА 6 ИЛИ 7.
145
5
 
8
 
! Отговори
do 156 преди 5 години
Пич, статистиките се представят в БЕЗДИМЕНСИОННИ стойности, за може да се сравнява. Това проценти, промили, "една трета", "4 на хиляда" са измисленни именно да може да сравниш обективно 7 милиона население със 150 милиона население! 4,5 на 1000 винаги е повече от 1,5 на 1000!Ето ти едно ДИМЕНСИОНННО сравнение: Иконимиката на Русия е почти еднаква с икономиката на Испания и по-малка от тази на Италия.Ейй, неграмотна работа!
144
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти като споделяш тези съмнителни статистики, замисли ли се поне малко, колко пъти ни превъзхождат руснаците по брой население? Като се вземе предвид този факт, нашата държава е доста по зле..Човекът ти ги е дал статистиките в проценти и промили, ако изобщо вдяваш какво е това.