Русия премаза Египет с 3:1 в Санкт Петербург

"Сборная" вече гледа към осминафиналите
Обновена: 19 юни 2018 23:06 | 19 юни 2018 23:04, Камелия Цветанова
300
Русия премаза Египет с 3:1 в Санкт Петербург
Снимка: Reuters

Русия постигна втората си поредна победа в Група А на Световното първенство. След разгромното 5:0 над Саудитска Арабия на старта на турнира тази вечер в Санкт Петербург Сборная" надигра с 3:1 и Египет.

След равностойно първо полувреме хората на Станислав Черчесов нанесоха тежкия си удар след почивката. Ахмед Фати си вкара автогол в 47-та, а в рамките на три минути руснаците отказаха противника си с нови два гола - Денис Черишев (59) и Артьом Дзюба (62). Мохамед Салах, който започна като титуляр вкара от дузпа в 73-та минута.

Така Русия оглавява убедително класирането в Група А с пълен актив от 6 точки и прекрасна голова разлика от 8:1. Така само футболно чудо може да остави "Сборная" извън осминафиналите. Египет пък регистрира втората си поредна загуба след 0:1 от Уругвай на старта.

Двубоят започна добре за Русия. Домакините имаха лек натиск и опитваха с всячески сили да вкарат ранен гол. Египтяните обаче се отбраняваха добре, а постепенно погледнаха по-сериозно към противниковата врата. Така се стигна до 16-та минута, когато Трезеге стреля фалцово, но покрай вратата. Въпреки по-добрата игра на Русия в 42-та минута отново положение се откри пред футболист на Египет. Мохамед Салах бе намерен на границата на наказателното поле след пас с пета от Мохсен. Салах стреля фалцово с левия крак, но топката мина на сантиметри от гредата.

Подробности за мача четете в Gol.bg!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
4
 
17
 
! Отговори
Лисан преди 5 години
САЩ как се представят на световното в Русия?
121
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съдията беше сляп за нарушенията на руските свинии.Автоголът беше след фал.После даде 2-3 обратни фала.Такива жалки съдии нямат място на световно първенство.
120
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТКЪДЕ НАКЪДЕ СВЕТОВНОТО ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДА В РУСИЯ!!!!!!Хахаха забравиха тебе да питат !диота хахаха
119
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен до 225 преди 5 години
Ти си един от 80% или както казва твоя вожд калпав матрял.
118
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСмешльо, неграмотен, домакинство на първенство не се дава за шампионска титла, на който МОЖЕ да го организира. САЩ и Мексико да не са били шампиони?
117
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОТКЪДЕ НАКЪДЕ СВЕТОВНОТО ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДА В РУСИЯ!!!!!!РУСИЯ ДА НЕ Е БИЛА ШАМПИОН НЯКОГА!!!!!!!!!ОГРОМНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ БЕШЕ ИЗВЪРШЕНО!!!ЦЯЛОТО СВЕТОВНО В РУСИЯ Е ПОЗОР ЗА СВЕТА!НИЩО ХУБАВО НЕ ВИ ЧАКА КОМУНИСТИЧЕСКИ АНТИХРИСТКИ РУСНАЦИ!
116
3
 
2
 
! Отговори
Луцифер Светлоносеца преди 5 години
До нищожеството с номер 222 Ти искаш да остана без работна ръка ли ....Не размишлявай ...Послушнико....
115
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Египтяните се самопобедиха с този първи автогол.Ако не беше той мачът можеше да е развие другояче.Двата отбора стояха равностойно на терена.
114
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 218ХОРА БЕЗ СЪВЕСТ НЯМАТ НИЩО СЛУГИ НА ЛУЦИФЕР!ВСЕКИ КОЙТО ПОДКРЕПЯ РЕЖИМА В РУСИЯ Е СЛУГА НА ЛУЦИФЕР!БЕЗБОЖНИЦИ ТРЪГНАЛИ СА ОБЯСНЯВАТ , ЧЕ ИМАЛИ НЕЩО !!! ПРАЗНИ ЖИВОТИ
113
5
 
25
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Най-добре организираното световно първенство !!! Хвала на Владимир Путин !!! Русия-СВЕТОВЕН ШАМПИОН !!! А САЩ дори не се класираха !!! Слава !!!Слава !!! Слава !!!
112
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз се кефя как пищят шорошите за олимпиадата в Сочи за Моста в Крим за световното по футбол и тн голем рев голем кеф
111
1
 
18
 
! Отговори
Тим преди 5 години
То нали ние имаме по хубави стадиони и организирали някога световно или европейско та само завиждаме с една дума много си е добре направено световното по футбол една малка Македония има стадион на светлини години от Европейска България.За да организираш световно винаги е било престиж за една държава но и много много пари за инвестиция което при нас липсва.
110
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ай стига ви бе малoумник...
109
1
 
11
 
! Отговори
РЕПУБЛИКАНЕЦ преди 5 години
Аве не ми пука, дали ще са Русия, Англия, Германиия важното е да бият ча,лмарските отбори на световното!!!
108
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Световното си вьрви кученцата си лаят музика за ушите ми докато си пия кафето
107
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 213ИЗМАМИТЕ СВЪРШИХА ПОВЕЧЕ СВЕТОВНО В РУСИЯ НЯМА ДА СЕ ПРОВЕДЕ !!!!!РУСИЯ ПРИКЛЮЧИ СЛЕДВА САМО СМЪРТ БАВНА!!!!ЗЛОТО РУСИЯ БАВНО НО СЛАВНО ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНО!!!ПРЕСТИЖ 0!НЕУДАЧНИКО ТОВА, ЧЕ СЕ ГОВОРИ ЗА НЯКОГО НЕ ЗНАЧИ , ЧЕ ТОЙ ИМА ПРЕСТИЖ!И ЗА СТАЛИН СЕ ГОВОРИ МНОГО НО ТОЙ ПРЕСТИЖ НИКОГА НЯМА ДА ИМА!
106
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименРУСИЯ Е С ПРЕСТИЖ 0РУСИЯ ЩЕ СИ ОСТАНЕ С ПРЕСТИЖ 0КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗМАМИ СА САМО ДО КЛАСИРАНЕТО В ГРУПАТА ПОСЛЕ СЛЕДВА СМЪРТ ЗА РУСИЯ И ТОЛКОЗ ЗА СЛУГИТЕ НА ДЯВОЛА!
105
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ФУТБОЛИСТИТЕ НА РУСИЯ СА ВСИЧКИТЕ НА СТИМУЛАНТИ НО ТЯХНАТА КРЪВ УМЕЛО СЕ ИЗКАРВА ЧИСТА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ !!!100% ИМА НАМЕСА ПРИ ТЕГЛЕНЕТО НА МАЧОВЕТЕ!!! ВСЕ СЕ ПАДАТ ДВА СИЛНИ ОТБОРА И ДВА СЛАБИ В ГРУПИТЕ!!!НЕ СЛУЧАЙНО РУСИЯ Е СЪС САУДИТСКА АРАБИЯ И ЕГИПЕТ!НО СА ДО ТУКА ЩОМ ОТИДАТ НА НОРМАЛЕН МАЧ ОТИВАТ В ИСТОРИЯТА НАЗОБАНИТЕ !
104
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БИХА НАЙ-СЛАБИЯ ОТБОР НА СВЕТОВНОТО!!!НАЙ-ВЪЗРАСТНИЯ ФУТБОЛИСТ ИГРАЛ НЯКОГА НА СВЕТОВНО Е В ОТБОРА НА ЕГИПЕТ ПОРАДИ ЛИПСА НА КАДРИ ТОЙ Е НА 45 ВРАТАРЯ :DРУСИЯ И ЗА ЧВОР ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА!
103
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РУСИЯ ПОЛУЧИ УЧАСТИЕ КАТО ДОМАКИН В ТОВА СВЕТОВНО!РУСИЯ БИЛА ЕГИПЕТ ДЕТО СЕ КЛАСИРАТ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ДА СА НА СВЕТОВНО СЛЕД 28 ГОДИНИ!!!РУСИЯ И ЗА *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА!