Русия премаза Египет с 3:1 в Санкт Петербург

"Сборная" вече гледа към осминафиналите
Обновена: 19 юни 2018 23:06 | 19 юни 2018 23:04, Камелия Цветанова
300
Русия премаза Египет с 3:1 в Санкт Петербург
Снимка: Reuters

Русия постигна втората си поредна победа в Група А на Световното първенство. След разгромното 5:0 над Саудитска Арабия на старта на турнира тази вечер в Санкт Петербург Сборная" надигра с 3:1 и Египет.

След равностойно първо полувреме хората на Станислав Черчесов нанесоха тежкия си удар след почивката. Ахмед Фати си вкара автогол в 47-та, а в рамките на три минути руснаците отказаха противника си с нови два гола - Денис Черишев (59) и Артьом Дзюба (62). Мохамед Салах, който започна като титуляр вкара от дузпа в 73-та минута.

Така Русия оглавява убедително класирането в Група А с пълен актив от 6 точки и прекрасна голова разлика от 8:1. Така само футболно чудо може да остави "Сборная" извън осминафиналите. Египет пък регистрира втората си поредна загуба след 0:1 от Уругвай на старта.

Двубоят започна добре за Русия. Домакините имаха лек натиск и опитваха с всячески сили да вкарат ранен гол. Египтяните обаче се отбраняваха добре, а постепенно погледнаха по-сериозно към противниковата врата. Така се стигна до 16-та минута, когато Трезеге стреля фалцово, но покрай вратата. Въпреки по-добрата игра на Русия в 42-та минута отново положение се откри пред футболист на Египет. Мохамед Салах бе намерен на границата на наказателното поле след пас с пета от Мохсен. Салах стреля фалцово с левия крак, но топката мина на сантиметри от гредата.

Подробности за мача четете в Gol.bg!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
2
 
18
 
! Отговори
ВЕЛИКА РУСИЯ преди 5 години
ЧЕСТИТА ПОБЕДА
101
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гошууу Абе и аз наскоро чух за футболните колоси Панама и Тринидад и Тобаго.
100
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че Салах си стяга куфарите за дома, че коментаторите и спортните новини да разберат, че има световно по футбол.
99
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ние даже не сме на първенството.
98
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова коментари под статия за футболен мач досега не бях виждал в сайта. Честита победа на руснаците.
97
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХА-ХА-ХА ! Боли ме --- за русия ,какво казал коментатора , какво не казал .Има една поговорка " кой каквото си е надробил - да го сърба " .
96
1
 
3
 
! Отговори
Do go6u преди 5 години
Tiq otbori deto ti gi izbroqva6 ve4e gi biha.vidqhme gi 4e ne stavat za ni6to.ti may gleda6 zapisite na 2002 godina
95
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фики-Гошу, Египет е най-титулования отбор от Африка а лидер му е третият по сила футболист в света Салах, който се разцепи да вкарва голове за Ливърпул и Ливърпул благодарение на него игра финал за Шампионската лига. Арабия преди някое и друго световно би белгия, като гола на Овайран бе гол номер едно на първенството. Изруси се да ти отива на познанията.
94
26
 
10
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Аз примерно за сефте научавам, че Египет и Саудитска Арабия имат футбол. Не знам защо русофилите толкова се радват на тези...хм...."успехи". Айде да бият Бразилия, Аржентина или Германия, после да коментираме, става ли?
93
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слава великому пРоссию.......
92
26
 
6
 
! Отговори
р00сия-WS преди 5 години
зрелища за гладните и алкохолизирани мужици...ха.ха
91
10
 
48
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Поведението на коментатора на мача Русия - Египет беше показателно що за хора сме ние българите.Злобни и завистливи същества, които са готови да се отрекат и от майка си в името на това да се харесат на силните на деня.И понеже днес е модерно да се плюе Русия и да се неглижират успехите и, нашето коментаторче снощи беше в тон. Циганофил !Цял мач правеше тутурутки на Мохамед Салах и жалеше за злополучния автогол на Египет.От такива нещастници като този коментатор ме е срам, че съм българин !
90
9
 
47
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
За рудснаците няма да говоря - делата им говорят достатъчно - стадиони, организация, народ, жени и т.н.Думата ми е за нашата *** коментаторчето, който се скъса да хвали Мохамед Салах и не забелязваше нищо, от това, което прави руския отбор на терена.Нито дума за прекрасния стадион в Санкт Петербург. Нито сричка за прекрасната и коректна руска публика.Само арабинът му беше в устата. А, може би по-точно ще бъде да кажа, че една стърчаща част от арабина беше в устата на коментаторчето
89
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези мужици биха два посредственни арабски орбора и се *** от радост. Провървя им с най-слабата група. Ако не бяха домакини щяха да гледат Мундиала през крив макаронТези мужици тези мужици ако баба беше мьжка щеше да има дрьжка. Бай *** освен да льха на чесьн лук и пот с мотиката на бустана с друго не е известен . Аааааа забравих с простотията си сьщо.
88
32
 
9
 
! Отговори
Митко Чуков преди 5 години
Тези мужици биха два посредственни арабски орбора и се *** от радост. Провървя им с най-слабата група. Ако не бяха домакини щяха да гледат Мундиала през крив макарон
87
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Египет и футбол ??? Една птичка пролет не прави
86
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един второстепенен орбор бил с 3:1 друг второстепенен отбор. Брей чудо големо
85
16
 
9
 
! Отговори
Грък преди 5 години
Нека минат допинг пробите преди да се радваме толкова
84
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руснаците размазаха ислямистите. Браво.
83
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да живеят всички комунистически държави по света без китай !