Хърватски ураган отвя жалкa Аржентина

Меси се изгуби на терена, отборът му на прага от сензационно отпадане
Обновена: 22 юни 2018 06:47 | 21 юни 2018 23:03, Красимир Ангелов
220
Хърватски ураган отвя жалкa Аржентина

Хърватия направи за смях Лео Меси и Аржентина и победи с 3:0 в мач от груповата фаза на Световното първенство по футбол.

"Шахматистите" отбелязаха 3 попадения през второто полувреме и с успеха се класираха със сигурност за 1/8-финалите на Мондиал 2018.

От своя страна пък двукратният световен шампион и финалист от Мондиал 2014 е пред сензационно отпадане от световните финали.

Европейците напълно заслужаваха да спечелят, което направиха с голове на Анте Ребич, Лука Модрич и Иван Ракитич. Лео Меси не направи нищо и финалите са на път да приключат за един от считаните за фаворити отбори.

Всичко за триумфа на Хърватия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Усташите (на хърватски: Ustaša) е хърватско крайнодясно, фашистко движение. Създадено е през 1929 г. от Анте Павелич. До вземането на властта в Хърватско и други територии, извършва множество зверства и масови убийства в градовете, населени със сърби.При основаването му през 1929 г. основната цел на усташитее създаване на Независима хърватска държава (НХД). След като Югославия е окупирана от Силите на Оста през Втората световна война, усташите поемат управлението на големи части от Югославия - в Хърватия и Босна и Херцеговина. По време на управлението на усташите нейната армия (Ustask
123
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има една пословица дето гласи: когато фактите говорят и боговете мьлчат . Та фактите са си факти Роналдо играе Меси НЕ става за нищо само ходи по терена като чубанин
122
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ooo, милите. Сигурно пак съдията им беше виновен, че Меси пропиля подарената му дузпа срещу Исландия
121
6
 
7
 
! Отговори
до 142 преди 5 години
Само безродниците забравят тези, които са клали майките и бащите им и изнасилвали сестрите им.Сърбите никога няма да простят на хърватите. Моли се да не се срещнат, защото тогава ще има кръв на терене и зорошите пак ще обвините Путин за това.
120
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Модрич, Перишич, Ракитич..Ама ти серизно ли. Тия восъчни кукли и набедени за звезди лигльовци."Ти кой си и къде играеш, че така се изказваш за титуляри в Реал, Барса и Интер.... Че и с Божинов ги сравняваш! Абе направо ги сравни с футбалери от българското първенство и да приключваме "спора"!?
119
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меси да се скрие някьде да не се излага ,че стана за смях
118
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Перо АнтичХайде стига с тези вражди бе... И на мен не ми харесва това, което са правили хърватите през 2-та световна и в Република Сръбска, но темата е друга - футбол! В миналото много повече са се трепали по между си англичани с французи например, немците с цяла Европа и въобще всеки с който си помислиш и какво... Само за това ли да пишем?
117
9
 
5
 
! Отговори
123 преди 5 години
След 1885 година сърбите не са ни братя, преди това и да са били и да не са били все тая. Но след това твърдо НЕ. Бог прощава Левски НЕ.
116
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не може да оставиш най-добрия си голмайстор - Икарди извън състава, а Дибала да търка пейката вероятно по нареждане на Меси.... и да искаш да биеш отбори, като Хърватска! Няма такъв филм! Реално погледнато в халфовата линия хърватите са в пъти по-качествени от прехвалените аржентинци! Модрич, Перишич, Ракитич... на пейката Ковачич.... Реално какво има срещу тях?
115
6
 
4
 
! Отговори
123 преди 5 години
До Анонимен 134Още една причниа да им се радвам.
114
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, преда така възторжено да се прехласвате по хърватите, прочетете малко история.Прочетета какви са ги вършили по време на Втората световна война, прочетете как усташите, колаборационистите с италианските фашисти за избивали деца и бременни жени посред нощ по домовете им.
113
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живела Србиjа.Долу хърватси усташи.
112
14
 
15
 
! Отговори
до 134 преди 5 години
Ако България е имала "вечен враг" от съседите си - това е Сърбия !Войната на капитаните, и ген.Луков им показват къде им е мястото!Ако сърбите - ти са "братя" - ти си безродник!Пак вкара политика - там дето други си мерят чурките!Браво на Хърватска
111
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меси беше първата в историята резерва на терена. :D
110
6
 
11
 
! Отговори
до Перо Антич преди 5 години
Материалът е на футболна, а не на историческа тематика! В момента на световното има отбори представители на държави с вековни вражди. И сега какво? Дай да се избият ли? Аман от такива патриоти!
109
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаех, че хърватите са по-добрия отбор, ама такава гавра не очаквах. Мислех, че Аржентина ще окаже някаква съпротива. Незнам защо Аржентина се слага за някакъв фаворит във футбола. Много добри футболисти, но слаби като отбор. Хърватия има силни футболисти отбор.
108
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На миналото световно Аржентина се прецирика с резултати 1:0 (като италиянците) до финала - никаква красота ... никаква техника! На това - са още по зле! Градинското джудже Меси - може да пробва след 4 години пак.Браво на Хърватите!Хъс...мерак..и воля за победа!
107
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Играха много грубо обаче.
106
14
 
10
 
! Отговори
Перо Антич преди 5 години
Мразя хърватите от 1992-1995 година, защото направиха етническо прочистване и геноцид върху моите братя сърбите..През юли и август 1995 г. имаше НАЦИСТКА ОПЕРАЦИЯ--ОПЕРАЦИЯ БУРЯ..ГЕРМАНЦИТЕ И САЩ ПОМОГНАХА НА ХЪРВАТИТЕ ДА ПРОЧИСТЯТ ЕДИН ИЗКОННО СРЪБСКИ РЕГИОН..СЛАВОНИА, С ИЗКОННО СРЪБСКЙИЯ ГРАД ВУКОВАР.Този раион е между реките Драва и Сава. И поне половината е ЧИСТО Сръбски...но тези нацисти убиха над 100 000 сърби, и изгониха над 360 000 други сърби от Сръбска Крайна - Славония.
105
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 141И какво от това? Пак си е жуже. Ако ще и да се нас....