Хърватски ураган отвя жалкa Аржентина

Меси се изгуби на терена, отборът му на прага от сензационно отпадане
Обновена: 22 юни 2018 06:47 | 21 юни 2018 23:03, Красимир Ангелов
220
Хърватски ураган отвя жалкa Аржентина

Хърватия направи за смях Лео Меси и Аржентина и победи с 3:0 в мач от груповата фаза на Световното първенство по футбол.

"Шахматистите" отбелязаха 3 попадения през второто полувреме и с успеха се класираха със сигурност за 1/8-финалите на Мондиал 2018.

От своя страна пък двукратният световен шампион и финалист от Мондиал 2014 е пред сензационно отпадане от световните финали.

Европейците напълно заслужаваха да спечелят, което направиха с голове на Анте Ребич, Лука Модрич и Иван Ракитич. Лео Меси не направи нищо и финалите са на път да приключат за един от считаните за фаворити отбори.

Всичко за триумфа на Хърватия четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
25
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако ФИФА не санкционира тоза смешен съдия и не му забрани доживот не само да свири, но и да гледа футбол, ще бъде жалко.Той опропасти целия мач и с неадекватните си отсъждания смачка отбора на Аржентина и подари победата на хърватите - фашистите на Балканите.
83
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Трябва да си много тъ-п да се радваш на тая пародия на футбол, която гледвахме снощи.Хърватите играха антифутбол - непрекъснато рушаха играта."Горкото фенче на Меси. Отрича целия мач, сякаш е бил някакъв кошмар, от който се е събудил хахаххаАнтифутболът го играха аржентинците, докато хърватите показаха класа и ги смазаха.
82
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да си много тъ-п да се радваш на тая пародия на футбол, която гледвахме снощи.Хърватите играха антифутбол - непрекъснато рушаха играта.Мачът изобилстваше от грубости - съдията спсти около десет жълти картона 3-4 червени.Позор.
81
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-несправедливото в този мач беше гредата на хърватите от прекия свободен удар. Съдбата ги ощети да се радват на още по-изразителен разгром.
80
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Само не ми е ясно защо още Меси е в националния на Аржентина?"Защото нямат по-добър реализатор на дузпи!Гелосания гей от Португалия - поне голове вкарва...а Месито си подстригва брадата!
79
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто толкова си могат аржентинците, хърватите са класи над тях. А Месьо се видя колко струва без играчи за космически суми около него и преди да сте почнали с оправданията, не забравяйте, че хърватите също са 11 на терена. Той въобще игра ли или беше на резервната скамейка, някой помни ли?
78
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не ми е ясно защо още Меси е в националния на Аржентина?
77
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен до 104 преди 5 години
Ти явно си гледал друг мач, Аржентина нямаха идея какво правят на терена.
76
9
 
28
 
! Отговори
Мелничаря Кунц преди 5 години
Хърватите спечелиха напълно заслужено. Имаше по едно време преса от тяхна страна - гаучосите не знаеха къде се намират. Много слаб мач за Аржентина - никаква идея за нищо. Някакси играха като не мотивирани, много странно. Хърватска с тази игра ще стигне далеч. Според мен са си поставили много амбициозни задачи и даже гледат към финал.
75
13
 
33
 
! Отговори
Влади преди 5 години
Гледах мача заедно с малка група хървати в немско заведение в Ню Йорк. Искам да ви споделя, че тези хора ми направиха страхотно впечатление колко са възпитани. Един път не чух да кажат нещо лошо за Аржентинците, един път не чух да псуват или нещо подобно. Радваха се на головете, усмихнати и приятни хора. Представям си ако нашите леваци играеха и бях сред българи кви хамалски майки щяха да се чуват. Абе селски народ сме си и тва е.Браво на Хърватска!
74
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хърватите цепнаха за дниците на префуканата Аржентина! Марадона - ако можеше да се сгъне от шкембето - щеше да си изгризе и ноктите на краката.Другото префукано джудже Лео Меси - пусна брада!Браво Хърватска !
73
8
 
12
 
! Отговори
Месажи преди 5 години
Стоичков сигурно газ пикае. Толкова беше сигурен,че Аржентина ще бъде световен шампион.
72
9
 
12
 
! Отговори
Бай Тодър Възродител преди 5 години
Кроатите показаха, че са голяма работа още през 1996 г. след като на ЕВРО 96 в Англия излязоха от групата си и играха на 1/4-финал..при стария, много по-труден жребии и регламент с 16 отбора само .После на Мондиал 98, станаха 3-ти, биха Германия на 1/4-финала...Клинсман, Матеус и Баслер плакаха...замалко да играят финал...А и биха Холандия за 3-тото място на малкия финал. После имаха пауза от 20 години, до сега.Те загатнааха отново че са ГОЛЯМА СИЛА, скоро -- на баражите през ноември, когато
71
7
 
21
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Вратаря на "гаучосите" горкия той нещо не беше на себеси май го е напекло Руското слънце и са му се сварили бръмбарите. Особено за първия гол тва беше момента в който Аржентинците леко им се дръпна ла***то. И след тва Хърватите си ги посмачкаха. Меси гледаше ,като стреснато дете на ,което са му взели играчката. А Марадона си изгриза и ноктите на краката чак :) . Абе тва футбол ли е ? Всичко вече е пари мързи ги да тичат чакат да им пуснат топката пред гол линията и той само да я чукне с крак...
70
9
 
16
 
! Отговори
АнаЛизатор преди 5 години
Ако бяхте погледнали състава на Аржентина малко по-подробно, щяхте да разберете, че повечето от футболистите на този отбор са от местното първенство - това е стратегията на техния мениджър да не вика футболисти играещи в Европа. Това естествено е обречено на неуспех.Франция притежава най-качествените футболисти, друг е въпроса какво ще направят.Най-вероятно исландците ще повторят доброто си представяне на европейското.Най-зрелищния мач от вчера бе Дания-Австралия.
69
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СЛАВЯНхърватите славяни,ти бил ли си някога там,малко поне знаш ли какво дрънкаш.Гнусен народ от роботи ,разбира се,надделяха с издръжливост.Не се надявай,ще гризнат и те дръвцето,и жалките сърби,подпирачи.Специално хърватите са близки колкото е лична Индонезия,студени ***,но шанса бе за тях.
68
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз като казвам ,че Роналдо е футболист на всички времена те ми викат Меси дето е болен от рахит и даже един спринт не може да направи нормално
67
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съдията подпираше здраво хърватите през целия мач.Толкова обратни отсъждания при фаловете не бях виждал скоро.
66
20
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съдията подпираше здраво хърватите през целия мач.Толкова обратни отсъждания при фаловете не бях виждал скоро.
65
15
 
24
 
! Отговори
СЛАВЯН преди 5 години
Браво, дано някои от славянските държави спечели световното, или от скандинавските!