Сампаоли моли за прошка след резила с Хърватия

Разочаровахме аржентинския народ, отчете селекционерът на "гаучосите"
22 юни 2018 10:37, Красимир Ангелов
24
Сампаоли моли за прошка след резила с Хърватия
Снимка: БТА

Селекционерът на Аржентина Хорхе Сампаоли очаквано изглеждаше съсипан след загубата с 0:3 от Хърватия.

Гаучосите играха много слабо и са на път да изхвърчат от турнира още в групите. В последния си мач те ще трябва да бият убедително Нигерия и да се надяват, че оставалите мачове ще се развият в тяхна полза, за да продължат на 1/8-финалите.

Още по темата

"Искам да помоля феновете за прошка и най-вече тези, които положиха огромни усилия и пътуваха до тук, за да гледат Аржентина. Аз съм отговорен за случилото се. Вярвам, че направих най-доброто, което можех, но явно не намерих начин да постигна желаното", заяви Сампаоли, който почти сигурно ще загуби поста си при отпадане.

"Не зная за срам, но със сигурност изпитвам болка. Отдавна съм треньор и измина много време от последния път, когато преживях нещо подобно. Разочаровани сме, защото не бяхме на нивото, на което аржентинския народ очакваше от нас", добави той.

"Имах план, който обаче не проработи и не смятам, че трябва да се хвърля вината върху Кабайеро. Меси е ограничен, защото не се получава добре връзката между него и останалите. Един треньор трябва да решава тези проблеми и аз трябва да поема отговорността си", каза още Сампаоли.

Всички новини около световното първенство по футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такъв бесен сел*як като треньора на "гаучосите" отдавна не съм срещал в реалният живот.Тоя направо ми скри топката...........Мислех че в бг провинцията са най-големите сървули ама явно съм в грешка.
17
3
 
3
 
! Отговори
Вземете чичо Митко преди 5 години
Никаква прошка за тоя Олиго.фре.н ...дори Пената щеше да ги докара до финал поне...
16
2
 
4
 
! Отговори
Баси.. преди 5 години
Не знам откъде го харесаха този....половината от хората които пусна вчера не само че не бяха наредени както трябва, но и не са за националния отбор на Аржентина...и това не може да не се е виждало, защото те едвам се класираха за Световното...
15
2
 
5
 
! Отговори
Няма такава игра... преди 5 години
Tрагичен вратар, с 3 появявания за Челси за сезона ?! Не може в цяла Аржентина да няма по-добър от този. Игра с 3 *** центални защитници..Никаква халфова линия, нямаше кой да изнася топката от защита към нападение, наложи се да го прави Масчерано, който не става за това...По неясни причини не започна Банега, който се видя от мача с Исландия че единствен той правеше връзка с Меси. Изобщо ако нещо можеше да се обърка, този обърка всичко...
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе този поне си признава. Такова нещо в България никога не можеш да видиш, някой да се извини. Само с това ми стана симпатичен, иначе не съм им фен и ще се радвам да си заминат преждевременно.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аржентина игра с 5 нападатели и 5 защитника. Не знам тоя татуирания какво очаква без редна линия. А халфовете на Хърватска бяха двама от Реал и един от Барса.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Членска карта 7"Нека опитат да поиграят без Меси... Пък ако потръгне играта, пак да го ползват."______________Опитаха. От 8 мача без него имат 1 победа.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
123Няма никакво черно тото. Когато се играе тото, се гледа внимателно текущото състояние на отборите, форма на футблоисти и т.н. Още в първия мач срещу Исландия, червената лампа на запалянковците трябваше да светне, а победата на Хърватия срещу Нигерия още повече да заостри вниманието. Този мач вчера го играх твърдо X2, като дори мислих да дам двойка за Хърватска, но се отказах.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Треньорът ,който не взема Икарди е пълен *** .
9
2
 
3
 
! Отговори
Victmized преди 5 години
Ако трябва да сме честни, като треньор на Чили на миналото световно се справи добре, взеха даже с него и Копа Америка, но явно не може да се справи с всичките тези "звезди" с високомерни характери. А ако е имало черно тото, нещата си идват на мястото.
8
4
 
0
 
! Отговори
bam преди 5 години
До Не знам дали еИ като се събуди :) коефициент 42 айде айде
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОСТОВ Е ВИНОВЕН
6
4
 
13
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Хайде Хайде,да си го кажем честно единствените дето плачкат са малките деца по трибунките. Парите взети ли са? Взети? *** и аз бих ревал всеки ден с такива хонорарчета дреме ми ,че ще падна :))))
5
7
 
8
 
! Отговори
Не знам дали е преди 5 години
Черно тото, но аз предвиждах Точен резултат: Първо полувреме(0:0) / Краен изход(1:2). Е загубих(предвидих 3 гола, но не в тази комбинация. Играх за удоволствие. Преди дни познах развитието на мача Русия - Египет ( Първо полувреме(0:0) / Краен изход(4+)) - и го познах, с коефициент - 42. Установил съм, че при залаганията пристрастия не трябва да има - иначе си губещ!!!
4
11
 
10
 
! Отговори
123 преди 5 години
Две думи: черно тото. Колко хора загубиха пари заради тази загуба...
3
6
 
15
 
! Отговори
до 3 преди 5 години
А бе герберастка гни-до, ти и от футбол ли започна да разбираш.Треньорът ли да влезе да им върже пасовете като са меганекадърници.
2
8
 
36
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 5 години
То, като се обърне колата, пътища много.... Но все пак, да си го кажем - от Меси лидер не става! Нещо като Бербатов за нашия национален отбор! Нека опитат да поиграят без Меси... Пък ако потръгне играта, пак да го ползват.
1
57
 
5
 
! Отговори
Гейчето Модрич преди 5 години
Доста мъжка постъпка, но не беше нужно.Всички видяхме, че съдията ви закопа.