"Ди Маншафт" си отива... А германската преса никак не ги жали

Напълно очаквано, народът не е очарован от загубата на Германия
28 юни 2018 13:45,
104

Германската преса реагира емоционално на шокиращата загуба на националния отбор от Южна Корея и отпадането от Световното първенство още в груповата фаза. Настроението на отбора, който преди четири години доминира световната футболна сцена, бе мрачно на път за хотела след мача.
 
"Германия е аут!", написа водещото издание "Шпигел" след поражението на Бундестима и допълни - "Германия допусна загуба в мач срещу най-слабия в групата", съобщава Bulgaria ON AIR.

"Йоаким Льов отказа да коментира въпроса за бъдещето си като старши треньор на националния отбор на Германия", написа ежедневникът "Ди Велт". "Това бе най-големият удар в историята на германските участия в световните първенства по футбол. 0:2 е болезненият край за Германия на шампионата в Русия", коментира "Билд".

"Германия се провали в груповата фаза - за първи път в историята. И то заради загуба от Южна Корея. Исторически провал", написа националният ежедневник "Ди Цайт". "Оставка на Льов? Въпросът остава отворен", пише "Алгемайне Франфуртер Цайтунг", като припомня, че договорът на Йоаким Льов е до 2022 г.

А за финал ви оставяме с красноречивия туит на Fox sports Brasil, на които едва ли им е било толкова забавно преди 4 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
2
 
! Отговори
varg преди 5 години
Господ им го върна с лихвите.
82
3
 
8
 
! Отговори
11 преди 5 години
Маншафт, немска машина, айн, цу цвай, цу дрън!Айде обратно, че ми писна да слушам за тия ***.
81
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко написано в немската преса за футболното им представяне в Русия важи с пълна сила и за Ангела Меркел.
80
1
 
16
 
! Отговори
Месут Резил преди 5 години
Подобна излагация не съм очаквал от немците. Много им се смях през целият мач. И накрая се напих от кеф.
79
2
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 70 Принципно е най-лесно да поставиш диагноза на човек с такива предубеждения като теб! OЛИГOФРЕН!За всичко друго си има Mastercard!
78
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто на германците в Русия не им върви!
77
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намерили бразилските шимпанзета на кого да се смеят. Единствената гордост на латино-кюмурите е 11 гладни чавета да гонят една топка цял ден из прахоляка, понеже нямат какво да ядат. И техните дребни дебелотрътлести жени , за който всеки вмирисан *** мечтае нощем. Тръгнали на Германия да се смеят пропадляците, а май забравиха кога Франция ги преби като маче у дирек с 3:0 на едно друго световно ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
76
2
 
28
 
! Отговори
След преди 5 години
Саудитска арабия,Тунис,Мароко,Египет ипоследната мюсюлманска страна -Гармания изхвърча от световното.За втори път след 43-та,ходят в Москва неподготвени.
75
3
 
1
 
! Отговори
сакън преди 5 години
До Анонименще изпратят чужденците при нас!
74
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте ни занимавали с тези смешници. И на футбол не стават. И за колите им стана ясно покрай дизелгейт, че са ***. Най-прехвалената нация, само разни *** и източноевропейци ги хвалят. Навсякъде другаде не могат да понасят немци. И в САЩ и в Франция и в Испания и в Австралия живеят по-добре и по-щастливо.
73
5
 
17
 
! Отговори
упадъка преди 5 години
До смяхЕмигрантско-мелезки отбор - символ на упадъка на меркели германия! Ционизъма е на ход
72
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като в германския отбор се напълни с *** и гастербайтери е така. Така се срива в момента и германската политика на Меркел, така ще се срине и икономиката ако немците не се вземат в ръце и не изгонят чужденците от страната си1
71
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Променили ли се етноса Германия става второкласна държава.
70
4
 
11
 
! Отговори
смях преди 5 години
Един от големите проблеми на атакиста, а и на съвременния българин, е че всичко проблеми обяснява с другите. Никога не гледа себе си и гредата в собственото си око. По принцип така е по-лесно, но реално няма напредък. Все тая.Нито ще го променим, нито ще ни разбере.
69
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Планът Маршал още действа,всички държави от з.европа са заробени най вече Германия.Най големият удар не и нанесе Русия ,а сащ по официални данни г.а.д.ж.а.л.и.т.е. в. Немско са около 5 мил. по неофициални 15 милиона.В големите градове има компактни квартали с по 300-400хилядидуши с основен език турски,80%от г.аджалите не знаят немски.В семейство се раждат не по малко от 5-6 деца може да сметнете след 20-25 години тия 15 мил. колко ще станат.Това е основната цел да се промени етноса .
68
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бившата германия,сегашна ислямия.Пърделницата шмъркел затри Европа,малко им е!
67
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
принципно е безсмислено да се спори с фенове на Волен Сидеров, просто е загуба на време, това е като да обясняваш на абориген от централна африка какво е това зима и сняг
66
7
 
9
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Фанатичния турски народ няма нищо общо с българския многострадалчески народ, който толкова е изстрадал, че са го превърнали на ОВЦА!Че ще ми казвате за прилики с ***** от Турция?
65
1
 
11
 
! Отговори
смях преди 5 години
Виж сега, решението да ходиш където и да е било си е изцяло твое. Но да имаш мнение от телевизия и медии, без дори 1 път да си стъпил на място е смешно. Същото важи за Англия, Франция , Германия, Италия и т.н. Каквито и проблеми да имат техните общества, бъди сигурен, там масово хората живеят материално добре. Не случайно, целият близък изток ,африка и източна Европа се изсипа и изсипва там.
64
3
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
до 62Той бай Тошо много бoлуци е затрил впрочем! Но не на площада български народ да ги линчува!Разбираш ли къде е разликата, олигoфрен?