Екстаз по руски, тъга по испански: Празник пред Кремъл!

"Пред очите ни се твори история", заключи ТАСС след мача
2 юли 2018 18:35,
123

Русия празнува след като за пръв път се класира на четвъртфинал на Световно първенство. На стадион "Лужники" домакинът на Мондиала победи Испания с дузпи след равенство 1:1 в редовното време и продълженията.

Още по темата

Руските медии реагираха емоционално на успеха. "Честита победа! Пред очите ни се твори история!", пише агенция ТАСС. Жителите и гостите на Москва излязоха по улиците да празнуват до късно през нощта, разказва Bulgaria ON AIR.

Испанците тъгуват, а Андрес Иниеста обяви края на кариерата си в националния отбор по футбол. Съперник на Русия на четвъртфиналите ще бъде Хърватия, която елиминира драматично Дания с 3:2, също след изпълнение на дузпи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми то на Прусия само гвардейците са им останали. Всичко останало от пруската армия загива и измръзва в Русия поради тежката зима на 1813-та. Но да не останат по-назад и те се нареждат сред победителите. Европейците винаги успяват да докажат колко са велики. Пра-внуците им пък оставиха кости при Сталинград. Не си научиха урока.
32
10
 
6
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Русия каква заплаха може да е за Великобритания и САЩ???Заплаха е немската велика индустрия, където психопата Тръмп не минава и седмица да *** на умряло , че немските автомобили са завладели американския пазар, и налага мита!!!!Русия винаги е била употребена от САЩ и Великобритания, за да смачкат немския велик непобедим дух и немското качество!!!Германия е велика , еврото стабилно!Леля Меркел обича Бати Бойко, и Бати Бойко обича Леля Меркел!!!Агент Джонатан Уудс!ЦРУ!!!
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия където коментират,че съдята буташе руснаците към победа ,трябва да знаят ,че това е нищо в сравнение с реферските реверанси към Испания на световното през 1982г.С дузпа в 70 мин.изравняват на Хондурас1:1,още по скандално съдийство с Югославия 2:1 за домакините и отново дузпа!Прецакват Югославия за да продължат напред!
30
11
 
7
 
! Отговори
какви руснаци бе ? преди 5 години
Аз като гледам видеото виждам повече татароиди и монголоиди отколкото чисти руснаци !Май от 120 милиона население 70 % са татароиди и монголоиди ?!
29
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно от желанията ми Русия да бъде най-позopно да отпадне и Путин да ги последва!
28
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само 4% от военното обурудване като боеприпаси, нефт, горива, дрехи и др. за СССР през ВСВ са били от САЩ, и то не като помощ, ами руснаците са плащали прескъпо със злато, диаманти, ценни метали защото са нямали валута. В САЩ безработицата е стигнала почти 0%, тогава за прът път възниква проблемът със затлъстяването на американците докато руснаците умирали от глад в обсадените от Германия градове.
27
15
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Руснаците играха антифутбол, по грозен футбол на национален отбор не съм гледал!!!Е г.ати и тактиката, е г.ати и стратегията с 10 защитници пред вратаря!!!А га.ти и футбола, е га.ти и руските опълченци!!!Агент Стийв Лорийн!ЦРУ!!!
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Западът и Сащ влизат във ВСВ през юли 1943-та. 10 месеца преди руснаците да влязят в Берлин. И основната причина за това е, че руснаците навлизат вече в средна Европа и до Атлантическия океан остават около 300 км.Тогава изведнъж се сещат, че са съюзници и откриват Втория фронт в Нормандия. С основна цел да спрат Русия да не окупира цяла Европа.
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До мазепаОще един който учи историята от фейса. На 31 Март 1814-а руската и пруската гвардия предвождани от император Александър I влизат триумфално в Париж.
24
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една подробност.Първо Сталин навлиза в Полша. А Хитлер отива да я освобождава .А докъде освобождава това е друга работа. Защото много украйнци, руснаци и други му помагат. Това е факта.
23
1
 
4
 
! Отговори
profetey преди 5 години
Гледах мача от второто полувреме и видях 1 нещо - 2 защитаващи се отбора. Испанците си подаваха топката отзад, а когато случайно руснаците отнемаха топката още след първия пас имаше поне 6 испанци подредени отзад. Това показва че Испания дори не нападаше този мач, а се бранеше и искаше да играе на контри. Но Русия не беше на зор и изчака дуспите и спечели. Мача с Хърватска ще е интересен, защото очаквам и двата отбора да играят открито (поне до първия гол).
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хитлер беше финансиран от САЩ и Англия да унищожи Русия и никаква Европа не е прегазил, военно САЩ и Англия можеха да приключат с Гермния за две седмици, да върнат териториите на Полша и нямаше да има никаква Втора светова война. Хитлер не е воювал никъде в Европа и никъде не е прегазвал, посрещали са нацистите като приятели и това може да се провери. Всъщност това е бил проекта Европейски съюз 1.
21
5
 
9
 
! Отговори
българин патриот преди 5 години
До АТАКИСТУспех Русия! България е за вас!!! .......................Не пиши от името на всички българи !Пиши от името на една шепа рубладжии !
20
8
 
5
 
! Отговори
историк преди 5 години
До АнонименТи само история писана по руски диктат ли четеш ?! Вземи се ограмоти малко ! Помощта на съюзниците започва още първите седмици от навлизането на Хитлер в СССР ! Хитлер дефакто е премазал у.шанките , само за 2 дни загиват около 2 милиона руснаци ,300 хиляди руски "мечки" се предават в плен ,само за 2 дни са унищожени 1500 руски самолети и 3/4 от руските заводи ! САЩ започват да пазят руските пристанища и ги снабдяват с танкове, самолети, кораби ,картечници ,бомби ,боеприпаси ,храни
19
3
 
3
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
как нема да се твори. вдигнаха пенсионната възраст, горивата поскъпнаха със пъти, дефицита в бюджета е огромен, а кадиров пак се е размрънкал. сега, като им вдигнат и данъците и акциза на пиенето, и ще требва сборная да станат военно-космически шампоани, иначе ще има разкулачване
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Василев, съсредоточи се върху турските проблеми. От футбол не разбираш.
17
7
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Успех Русия! България е за вас!!!
16
7
 
5
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Руснаците футбол ли играха???Агент Алън Купър!ЦРУ!!!
15
2
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 5 години
Ами имаш си Гугъл, чети си.Руският Император влиза в Париж на 12.03.1813 год.И великодушно прощава на французите дълговете, които трябва да платят като победена страна./което според мен е голяма грешка/
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам да си спомните, че Хитлер прегази ЦЯЛА Европа за 2 - 3 месеца. После искам да си спомните, че с ресурсите на ЦЯЛА ЕВРОПА, включително техни армии, не можа да стигне до Москва за 3 години и така изтощи ресурсите си и тези на Европа, че дори американците разбраха, че няма шанс и решиха да отворят втори фронт. Сега искам да се засрамите за глупостите, които говорите и да юзастанете в ъгъла до стената с вдигнати ръце. За наказание на глупавите дечица.