Неймар попиля Мексико! Бразилия продължава след 2:0

Силно второ полувреме помогна на Селесао за 1/4финалите
Обновена: 2 юли 2018 19:11 | 2 юли 2018 18:55, Веселин Коларов
32
Неймар попиля Мексико! Бразилия продължава след 2:0
Снимка: Reuters

Петкратният световен шампион Бразилия се класира за 1/4-финалите на Световното първенство след трудна победа над Мексико с 2:0 в Самара.

Силно второ полувреме донесе успеха на Селесао, а суперзвездата Неймар бе големият герой с гол и асистенция за успеха.

Мексиканците играха добре през първата част, но след това класата на южноамериканците си каза думата и те стигнаха до очакван триумф, като в следващия етап чакат победителя от мача Белгия – Япония.

За мексиканците това е 7-о поредно отпадане на 1/8-финалите.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трудно някой ще спре Бразилия защото освен, че са талантливи, играят мръсно - симулации, бавене на играта, изнервяне на противникови играчи, освен това съдиите винаги подкрепят Бразилия. Неймар е много добър, но е ужасно л.... Нашичкия прегърна един мексиканец уж приятелски и започна да го обижда на ушенце, при което онзи го избута ядосано. Изнервя противниковите играчи и после се чудят хората защо играят толкова грубо срещу него. Иначе като отбор нямат слаб играч.
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И откога резултат 2:0 е попиляване? И още нещо.Как така за този мач и не само този бързо-бързо пишете статии с гръмки заглавия а след мача на Германия с Корея имаше статия чак на следващия ден и то от немай къде. Корейчетата направо скриха топката на ,,великата'' Германия и ако бяха малко по здрави физически щяха да им напълнят кошарата та да бъде резилът им още по голям.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1, остави глагола и погледни подзаглавието! Второто полувреме се напънало и взело, че помогнало на Селесао да стигне до 1/4финалите.Диаманти на словесността.
3
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еее, няма такива симуланти като бразилците просто. То бива гмуркане и търкаляне бива, ама да те докоснат и ти да се превиваш все едно са те заклали - не мерси. Колкото и да са добри с тези техните долни номера и тънкото подпиране от съдията, тотално отвращават.... Дано си намерят майстора в следващия кръг.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така се прави, Германия ;)
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Попиля?? Айде да беше 20:0 разбирам, ама тоя глагол в случая е смехотворен и комплексарски.