?10 млрд. за Мондиала: Стадиони, пътища... Каква ще е ползата за руснаците?

Кой ще ползва скъпите стадиони след края на първенството?
Обновена: 3 юли 2018 22:08 | 3 юли 2018 21:30,
94


Покрай световното първенство нощувките в Калининград скочиха до 200 евро. Но истинската цена плаща Русия - за организирането на Мондиал 2018 страната е инвестирала близо €10 млрд.

Вижте още във видеото на Deutsche Welle.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След Мондиала започва Майдана !
76
1
 
11
 
! Отговори
Тошко Петков преди 5 години
СТИГА ГЛУПОСТИ ! СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО Е ПЕРФЕКТНО, СА ПЪЛНИ, ХОРАТА ОТ ЦЯЛ СВЯТ СА ЩАСТЛИВИ, КАКВО ИСКАТЕ ??? СТИГА СТЕ МИСЛИЛИ РУСНАЦИТЕ, ОСТАВЕТЕ ГИ ТЕ ДА РЕШАВАТ И ТЕ ДА СИ ПРАВЯТ ОТЧЕТИТЕ.
75
3
 
12
 
! Отговори
21внк преди 5 години
Пак ли Дойчето на Веле се е "загрижила" за Русия? Всички грамотни знаят какво е отношението на Дойчето към Русия,а останалите не са интересни .
74
2
 
14
 
! Отговори
Каракочев преди 5 години
Хайде да не плачем за руснаците. Да си гледаме нашите съдрани ***.
73
2
 
13
 
! Отговори
Майтап преди 5 години
Това не са никакви пари. При нас толкова струват едни 50км бойкова магистрала!
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 81Забравяш за мачовете на нашите в САЩ - Далас, Чикаго, Ню Йорк, Чикаго, ЛА - през колко по 2 хил. км. са? Тогава не било, а в Русия е проблем, така ли? Освен модерни стадиони имат и такива спортни зали, басейни, ледени пързалки, няколко моста от 2 до 30 км., създават условия за живот зад полярния кръг ии какво ли още не? въпросът е каво подобно има в "европейска" България?
71
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пътища няма, дори и това което обещаха да позтроят магистралата от Москва до Петербург, както и магистралата по южно направление до Ростов не го направиха, само стадиони и няколко реконструкции на летища, това е, а по отношение на организацията пълен провал, как може един отбор да го разкарваш на по 2 хиляди километра от мач на мач, то затова рекордно ниска посещаемост от фенове, примерно вземете Сърбия, единия мач в Самара, следващия в Калининград :) комична работа. ама ФИФА са най за бой
70
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на руснаците ! Показват съвсем ново мислене, тук не става въпрос само за пари, а и за огромна позитивна реклама за Русия. Показват, че могат да се справят с огромна организация, да осигурят, ред, сигурност и забава за фенове и отбори. Не се притеснявайте, стадионите в Русия са пълни и се ползват, отделно там се реализира и масов спорт, децата тренират в множество спортни школи. Разкрасиха си и градовете. Евала!
69
2
 
19
 
! Отговори
Мария преди 5 години
А кой ползва стадионите, изградени в обезлюдените български села?
68
2
 
13
 
! Отговори
Discovery преди 5 години
Тея поне само един стадион ко май им се е наложило да построят и един да поразширят... Ама онея арабелските катарци... те ще трябва всичкото стадион наново да издигнат и гледай там, ако сега е струвало 10млрд евра, то катарците ще трябва да инвестират мин 50млрд евра за стадиони дето после камилите ще пасат на тях...
67
5
 
24
 
! Отговори
n преди 5 години
До Добромир: Що не мислиш бе. такива общи глупости само идот може да навърже. Ако е в Англива браво , ако е в Русия лошо. Елементарен първосигнален си. А и Русия преди нас не е комунистическа. Чети , не пиши излагаш се
66
3
 
14
 
! Отговори
каквото си искат преди 5 години
ми ще ги правят каквото си искат - нас това какво ни засяга - ние нито печелим от тово нито губим....ЗАЩО ВСЕ ГЛЕДАМЕ В КАНЧЕТО НА ДРУГИЯ ?!?!?!?! аман от клюкари и завистнициотивам при потенциален клиент и му предлагам изгодна за него оферта- а той ме пита "добре де, аз ще спечеля, ама ти колко ще спечелиш? ако му кажа някаква сума-а,...ти ще печелиш, отказвам се....с една дума селяния
65
3
 
28
 
! Отговори
бай Вълчо от Хисаря преди 5 години
=Мауму стара хептен се увълчих.К;во щели да ги правят.?Ми имат 12 отбора с бюджет повече от 80 млн. долара. 4 са с над 120.А бе я да си гледаме нашите, щото от семките не се вижда боята .
64
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
stadionite na Spartak, CSKA, ZENIT,RUBIN KAZAN i mnogo drugi sa ottodavna postroeni i da ne govorim za Luzniki Krasavec stadion
63
36
 
14
 
! Отговори
Руски гинeкoлог преди 5 години
Наистина мога да потвърдя, че доста рускини вече карат трета седмица бременност, напълнени с афpикaнска ceмeннa тeчнoст.
62
29
 
7
 
! Отговори
Руски гинeкoлог преди 5 години
Наистина мога да потвърдя, че доста рускини вече карам трети месец бременност, напълнени с афpикaнска ceмeннa тeчнoст.
61
8
 
19
 
! Отговори
просто минаващ преди 5 години
Факт е че масово съоръженията биват изоставени след такива мероприятия. Вижте Китай.. вижте Сърбия... изоставено на произвола на съдбата зали, ски-шанци, басейни. Просто е прекалено скъпо да се поддържат само за да обслужват местното население особено пък ако е и в някое малко градче. То и нашата арена армеец трябваше да бъде дою на целият ни спорт ама нА.. никоя федерация не може да зи позволи да я наеме за редовни тренировки. Ако хи нямаше концертите всяка седмица, отдавна стената щеше да е чао
60
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами напишете "афрорусские" в гуглето и се ограмотете бре мypзилки!---------------Много ги надценяваш сегашните русофили. Те руски не знаят. И да напишат в гугъла ще гледат само картинки.
59
5
 
20
 
! Отговори
Иви преди 5 години
Вижте резултата от олимпияда и световно в бразилия - ТОТАЛЕН ПОГРОМ - ЗАЩО ... ми БЕЗПЕРЕСПЕКТИВНО ХАРЧЕНЕ И УЖАСТНО ОРГАНИЗИРАНЕ ! ... Докао в Русия - се мисли акво ще стане след - преди да го правят !
58
6
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стотици хиляди туристи и продадени билети. Това е ползата. Както и това, че това световно има една от най-добрите организации, които световно е имало в последните доста години. Няма ги проблемите, които в Бразилия бяха многобройни - престъпност, прекъсвания на електричество и вода и т.н. Руснаците спечелиха вече предостатъчно от това световно.