?10 млрд. за Мондиала: Стадиони, пътища... Каква ще е ползата за руснаците?

Кой ще ползва скъпите стадиони след края на първенството?
Обновена: 3 юли 2018 22:08 | 3 юли 2018 21:30,
94


Покрай световното първенство нощувките в Калининград скочиха до 200 евро. Но истинската цена плаща Русия - за организирането на Мондиал 2018 страната е инвестирала близо €10 млрд.

Вижте още във видеото на Deutsche Welle.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
5
 
49
 
! Отговори
Иви преди 5 години
Много сте прости , АМА МНОГО! И в Сочи беше най-скъпата - ама не се правят само стадиони ! Прави се всичко - инфрастуктура и тн. Ако си направите Малко труда да видите какво се е преърнало Сочи след олимпиядата... 365 дни курот И УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ! Ама то да се плюе е по-доходно - а да си направиш труда да видиш ,че това е единственото място след олимпяда , което се ПОЛЗВА! и след футбола пак ще се ползва , не се притеснявайте - Може да си плюете колкото си искате !!!
56
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква ще е ползата за руснаците? минус 100 000 хиляди рускини след 15 юли
55
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, няма и да видиш!.Абе всичките руфосил ли сте такива неграмотници? Не сте ли чували за братската помощ която сесесерето оказваше на братските африкански страни и приемаше тумби африканци да учат в руските государствени университети?Повечето правеха африканчета на рускините, че и оставаха. Дори най-известният руски поет(Пушкин) е полуафриканец. И това не знаете. Ами напишете "афрорусские" в гуглето и се ограмотете бре мypзилки!
54
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде да те видя като те е срам да се покажеш?
53
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 41Хкрементче, ти досега виждал ли си афрорусначета? Не, няма и да видиш!
52
3
 
7
 
! Отговори
Бонобо преди 5 години
До Анонимен 47А къде е отборът на Дойче Ка-***? Къде плачат и тринкен биир? "Trennen luegen nicht!"
51
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИСТИНАТАТрябва да си необикновен tъпак, за да повтаряш ни в клин, ни в ръкав глупавата мантра. Ясно, задачата е да дразниш! Но ние не се хващаме и никой няма да се губи времето да спори с един семпъл провокатор.
50
6
 
0
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Това Световно се провежда с цел да отвлича вниманието от ЦСКА, която се точи да затрупа с голове Реал и който се случи. ЦСКА (*** Селско Комунистическо Аки) не е вече Стопер на Великите, а Ликвидатор! Ако Цесекето участваше в това Световно, досега да е свършило - след серия победи с 7:2 и разбягване в паника на останалите отбори! Султан Ердоган също е Цесекист.
49
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Mr.STARBUCKS недей да мислиш Руснаците те отново доказаха че са сплотени и единни и че нищо не може да ги спре.Гледай си краварския обор и междо другото имаш ник на най наср...та верига от кафенета отврат, както и всичко краварско.
48
1
 
11
 
! Отговори
srussy преди 5 години
Англичаните щяли да си направят мечи пай, ако играят с Руснаците... Видяхме ги... Да не стане пак - Как е възможно 300 фена да нашият 10 000 англичани! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ АНГЛИЧАНИТЕ ДА ИМАТ ПОВЕЧЕ *** НОМЕРА ОТ ЮЖНОАМЕРИКАНЦИ.ШВЕДИТЕ ЩЕ ГИ УБИЯТ ,ЗАЩОТО СА ПО ДОБРИ, ПО ОРГАНИЗИРАНИ И МНОГО ПОВЕЧЕ СВЕЖИ...
47
7
 
23
 
! Отговори
Ползата за Руснаците преди 5 години
Цял свят гледа Русия. И вижда как долните ингелизи и психясали кравари са прекалили за пореден път. Цял свят вижда прекрасен град ненадминат по красота МОСКВА. Величествен, изящен, ослепителен омаен град. Излязъл от вълшебна приказка град.
46
20
 
3
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 5 години
Ползата е ,Путин да се изхвърли,а последствията,руснаците ще спят още 100 години с *** върху печките.
45
0
 
8
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
Ето за това вече световния футбол като цяло е просто бизнес ! Никой вече не играе за държавата си, а просто гледа да си спазва догова с Найк или Адидас ! Всичко е бизнес ! От най-големите в света ! Когаго един двукрак струва половин милиярд и нагоре !
44
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Некакви *** при предишни коментари бяха ми писали, че колумбийците щели да бият. И какво стана сега батковци. Трябваше на вързано да ви играя дебели много знаещи кратуни...
43
7
 
5
 
! Отговори
Дистрибутор преди 5 години
Лосионите за вана рязко поскъпнаха.
42
23
 
3
 
! Отговори
Ливърпуул преди 5 години
Ако Англия срещне Рашката на финал, от мечката ще остане само миризмата на опърлена козина, защото останалото ще бъде сготвено на мечи пай и изядено от лъвовете.
41
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дойче зеле с поредната повръщня.
40
3
 
5
 
! Отговори
Grinder преди 5 години
Италия остана една от малкото цивилизовани държави със стадиони ***, но надали ще вземат някакак форум в следващите 15-20 години
39
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англия счупи каръка на дузпите. Чакаме Англия-Русия на полуфинал. Ще е доста интересно, стига англичаните да преодолеят шведите, а руснаците да бият хърватите.
38
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само гранатаджиите и отпадъчния материал, завиждат на най доброто световто първенство във организационно и футболно ниво.Ползата е че си имат стадиони за финал на шампионска лига и мнооооооого шамари по еврейското лоби за нов световен ред.