Кристиано Роналдо в Юве? Неочаквано добра комбинация

"Старата госпожа" изглежда идеално място за португалеца
3 юли 2018 12:37, Веселин Коларов
4
Кристиано Роналдо в Юве? Неочаквано добра комбинация
Снимка: Reuters

През последните дни нов трансферен слух взриви света на футбола. Мегазвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо в Ювентус. 

На пръв поглед подобна сделка изглежда абсурдна и неслучайно повечето запалянковци го приемат като поредната доза измислици с цел за покачване на тиража.
 
Но нека размишляваме дали изразът: "Звездата на Юве Кристиано Роналдо" изглежда реален. Според Marca двата клуба преговарят за цена от 120 милиона евро. Никога в историята си "бианконерите" не са плащали такава сума за състезател. Още повече за 33-годишен футболист, макар и най-добрият на планетата за последните две години.
 
Преди 24 месеца мнозина не вярваха и Гонсало Игуаин да акостира в Торино срещу 90 млн. евро. Но ето, че Ел Пипита вече два сезона води атаката на "Старата госпожа". Подобна сделка ще е идеална и за двата европейски гранда. Реал ще вземе добра сума за обидения Кристиано, която може да се инвестира за негов заместник. От маркетингова гледна точка Юве ще избие парите за нула време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето години са си минус,дори и да се казваш Роналдо.И Масчерано бягаше като щурав преди но оня ден на световното го гледах как дишаше прахът на по младия си колега.Не е оня Роналдо който познаваме въпреки 4 гола които вкара.Ювентус не е толкова придирчив а и Реал ще имат възвръщаемост на средства...
2
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте ни занимавали с туй световно и тоя футбол, чунким нема други спортове, аман вече! А уж гейовете се натрапвали! Никой не пречи на ритнитопковците да продължат да бъдат ***!
1
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ем чи Ко кат е на трийситри ? Играй си момчето супер.