Среднощна радост в Англия: Титлата се прибира у дома?

Феновете празнуваха победата срещу Колумбия
4 юли 2018 18:12,
17


Историческа победа на националния отбор на Англия срещу Колумбия на Мондиала в Русия. За първи път "трите лъва" побеждават след дузпи на мач от Световно първенство.

В Англия хиляди запалени привърженици на "трите лъва" заляха улиците на Лондон, а тяхната песен "Прибира се у дома" – станала синонимна на английския национален отбор, кънтя из британската столица до малките часове на нощта, пише Bulgaria ON AIR.

В празненствата обаче не се загуби и типичният британски хумор. Победата на Англия срещу Колумбия е историческа – и то не защото блести с драматични изпълнения или рекордни резултати, а защото за първи път в историята си "трите лъва“ печелят мач от Световно първенство след дузпи.

Смело спасяване на младия английски вратар Джордан Пикфорд и победната точност на Ерик Диер разбиха дългогодишното проклятие, тегнещо над Англия. Дали обаче футболът наистина "ще я прибере у дома“ за първи път от 1966 година, както пеят феновете – това зависи само и единствено от момчетата на Гарет Саутгейт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
ДО Nej преди 5 години
Вероятно все пак 1 9 5 8 година....нали?!!
14
2
 
2
 
! Отговори
Nej преди 5 години
Не титлата, отборът им се прибира в къщи след мача с Швеция! Вместо Football's coming home, в мрежите песента е преправена на They're coming home. Връщат се в къщи. Швеция никога не е била по- близо, след 24 години отново да се окичи с бронзовите медали, както това направиха националите им на СП САЩ. И дори защо да не повторят историческия финал Швеция Бразилия от 1858! Те могат. Англичаните сигурно си мислят, че шведите ще стоят кротко и ей така ще ги пуснат да си отнесат купата в къщи. Отново с изпросена дузпа)))
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Световен шампион ще бъде Англия ама на куково лято! Шведите ще ги оправят!
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сън сънуват пияните *** !
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз доколкото чувам в Москва са напълнили купата с Новичок... Още 2 жертви на Новичок до Солсбъри ;))) Вярно е ;)) Нито били шпиони, нито криминални, нито свързани по някакъв начин с каквото и да е разузнаване ;)))
10
0
 
4
 
! Отговори
nina преди 5 години
На КУКУВО ЛЯТО!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откога Франкфуртският шут взе да разбира от футбол? Вярно, с топка се играе ама една, а не две и гладка, а не космати на които си спец.
8
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Злобаритее кръвв плюятт :)) Те понеже пак Колумбия се скъсаха да вкарват голове до гола си имаха 2 изтрела в опертанията. Освен да се бият, викат и играят ръгбии деуго не видяхме . Освен че дузпата на Кейн беше 100% ( прочетете си правилата наниграта) имаше и 100% за Лингард ... видя се ясно контакта на камерата зад тях. Аман от латиноо превземки ! Англия отива към финала женчовции това е положението :)
7
5
 
5
 
! Отговори
муспи преди 5 години
А как 1968г. Англия е станала шампион? Тогава, страничния рефер, таджикистанец, като представител на Съв.Съюз, упорито е настоявал че топката след като рекушира в горната греда на германската врата и голлинията, е била зад нея?! Във футбола всички линии се считат за преминати само ако топката изцяло, с обиколката си а не с центъра е преминала. Главният рефер дал корнер, след като топката е рекуширала от голлинията един защитник я избил. Но таджикистанеца не се давал и надделял.
6
4
 
16
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Нормално е сега да пеят,след като отпаднат вече няма да има смисъл..
5
6
 
17
 
! Отговори
Циник преди 5 години
И дузпата им не беше "съвсем дузпа" , и 130 минути не можаха да вкарат гол...голяма беше клизмата.Ако не заиграят по-добре - ще я гледат през крив макарон!
4
7
 
21
 
! Отговори
голем смех преди 5 години
От момчетата на Саутгейт нищо не зависи. Както се видя, зависи само от съдията. Има ли още американски братовчеди в съдийската група?
3
6
 
25
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Прибира се у дома"- тая песен не е за титлата, а за отбора. Леко са прибързали- да изчакат още три дни.
2
7
 
30
 
! Отговори
+ преди 5 години
Американския съдия и той игра за Англия и за нейно величество кралицата!!
1
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За титлата не знам, ама английския национален със сигурност се прибира у дома преди финала.