Мбапе помогна на деца да гледат мачове от Мондиала

Изгряващата суперзвезда не споделя за благотворителността си
Обновена: 6 юли 2018 23:10 | 6 юли 2018 23:01, Елка Василева
13

 

Изгряващата суперзвезда на френския национален отбор Килиан Мбапе, който изведе тима на четвърт финал на Световното първенство, помогна на група деца да осъществят мечтата си и да гледат мачове от Мондиала.

Въпреки своята известност младата надежда на френския футбол не споделя за своите благотворителни дейности.

Той е млад, талантлив и с огромен потенциал. Френският нападател Килиан Мбапе се превърна в първия тийнейджър, който вкарва два гола в мач от Световно първенство след Пеле.

Мбапе е израснал в парижкото предградие Бонди. Въпреки популярността си той не е загубил връзката с корените си, разказва Bulgaria ON AIR.

Миналия месец младата звезда на френския футбол помогна за финансирането на пътуване на група ученици от местното училище до Русия.

По време на 10-дневното си пътуване 25 тийнейджъри посетиха най-известните забележителности на руската столица, присъстваха на футболните срещи Марокo срещу Португалия и Франция срещу Дания, и се срещнаха с Mбапе след тренировъчна сесия за френския футболен отбор.

Мбапе е дискретен по отношение на благотворителните си дейности и не потвърди пред френските медии, че е отказал хонорарите си за мачове на Световното първенство и е дарил парите за благотворителност.

За семейството си, приятелите и хората от предградие Бонди Мбапе е доказателство, че мечтите се сбъдват и че няма невъзможни неща.

Вижте репортажа на Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
14
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Човеконенавистния *** тръгнал да оплюва Човека Мбапе....Комплексари!!!
9
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страхотен симулант и чистокръвен французин.
8
5
 
8
 
! Отговори
до 9 преди 5 години
За каква завист говориш, след като се виждат клоунски изпълнения.Иначе момчето нека да помага, само адмирации.Мача с Уругвай беше прекъснат цели 5 минути и можеше да стане страхотно меле, когато той се пльосна като клоун и уросите бяха готови да го линчуват за това изпълнение. Нали говориме за морал бе пръдльо.
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще си отвори каквото си иска. Има много завистливи българи. Най-злобният народ сме. Нямам думи. Така ще е за това потъваме. Момчето играе Страхотно. Няма значение какъв е цветът на кожата му. Важното е че се издига и показва класа в играта, истинска игра. Браво Французи!!!!
6
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да отвори и школа по актьорско майсторство.
5
14
 
8
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
"Мбапе помогна на деца да гледат мачове от Мондиала"=============Браво! Разплака ме! Какъв в морала от историята - "черните са невероятни, отваряйте границите и ги водете тук в Европата до един!!!"
4
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
маи накрая и тои ще излезне циркаджия по голям от чичо си роналдо и чичо си неимар като го видях как се превиваше на земята от няма нищо само съжалявам че не го докара до пяна на устата тогава двамата му чичовци щяха да си изядат топките от завист
3
12
 
7
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Не бих вярвал на този катpaния "французин" с децата! На човекоядец прилича!
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
черният супер герой с голямо сърце.помагал на дечицата да гледат мач.
1
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мбапе е пичага!И е единственият,който ми харесва от отборът на французойките...като играч и човек!!