Левски в шок, Бока Хуниорс отказа юбилейния мач

"Сините" търсят друг съперник за празненствата на "Герена"
48
Левски в шок, Бока Хуниорс отказа юбилейния мач
Снимка: ПФК Левски

Шок и ужас се възцари на „Герена" след изненадващо новина от Аржентина. „Сините" шефове са били информирани, че колосът Бока Хуниорс отказва мача, който трябваше да играе с Левски на 19 август по повод 75-ата годишнина от рождението на легендата Георги Аспарухов. Срещата, която на „Герена" определиха като "грандиозен футболен спектакъл", беше анонсирана още в началото на месец май. Оттогава се продават и билети за нея, а цената им достига до 999 лева.

Левскарите са научили в събота, че Бока Хуниор няма да идва в София, а към днешна дата въобще не са наясно какво да правят с юбилейния мач за Гунди, пише "Меридиан мач". Търси се друг съперник, но по това време първенствата в Европа вече ще са започнали и ще е много трудно Бока Хуниорс да са замени с отбор, който дори малко се доближава до реномето на аржентинците.

Интересно е да се уточни, че вчера продължаваха да се продават билети за мача Левски - Бока.

Аржентинският колос е отменил и участието в турнира "Жуан Гампер", организиран от Барселона. От Бока Хуниорс са обявили, че няма да идват в Европа, защото трябва да се подготвят за мачове от Копа Либертадорес. Каталунците обаче са били уведомени още преди 10 дни за решението на гранда от Аржентина и веднага са започнали да търсят отбор, за да запълнят "Жуан Гампер". Те са поканили германския Борусия Дортмунд, а след това и италианския Наполи, но са получили отказ.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде на нашите дъpвета разбирам всички да им откажат, ама не разбирам защо на Барса им отказват разни отборчета като Наполи или дори Борусия. Може би следствие от излагацията на Меси?
24
5
 
28
 
! Отговори
dдфсф преди 5 години
ФК ЛеФски - клоуните на Европа, хахаха. При вас ФК е съкращение от ФeKaлии май. Може Дебрецен или Тампере да поканите пак, та да се посмеем от сърце.
23
1
 
34
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Къв шок бе, като са се отказали боката эначи левски печели служебно...3:0 !!!
22
1
 
15
 
! Отговори
Сектор Б преди 5 години
Колега, Генчлер са много хубав отбор, но по-добре ще е да дойде някой елитен турски клуб като Ерзурумспор или Коняспор. Все пак трябва да подхожда на Левски. Дори Анкарагюджу да дойде всички трябва да се радваме. Това са велики клубове. Само Левски!
21
1
 
24
 
! Отговори
левскар 1914 преди 5 години
Аз съм за Генчлербирлиги. Винаги съм им симпатизирал. Само Левски и Генчлер!
20
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Уефски ще станде отбор, когато Гунди стане шофьор. На някой там в Аржентина са му подарили компютър миналата Коледа и след половин година е написал "герен" в гугъл: 1. Ниско място край река, което понякога се залива от вода. 2. Ливада, поляна край село.
19
3
 
29
 
! Отговори
Бате преди 5 години
Олимпия Любляна не биха отказали....
18
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проверих графика - за тогава са свободни Скрита сила - Мъдрево
17
9
 
19
 
! Отговори
ЦСКА преди 5 години
Копеleta сини всичко е ЧЕРВЕНО!!!
16
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да идва най-големия отбор на балканите ГАЛАТАСАРАЙ !
15
1
 
20
 
! Отговори
Батков преди 5 години
Отбора на Казан да поканим!
14
4
 
26
 
! Отговори
доктор М... преди 5 години
На никой не му се играе със съдийски обор от ранга на Долно Камарци, освен ако не е задължен. Показаха ви колко струвате и колко ви уважават. Добре, че пак са се сетили да пишат, макар и със закъснение. Като нищо щяха и тенекия да ви вържат и изобщо да не дойдат, та съвсем да станете за смях.
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
освен левски и барса да си разменят по едно гостуване :)))
12
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам почти нищо общо между Гунди и сегашния отбор наречен Левски.Всички негови човешки и спортни добродетели почти изцяло отсъстват в днешните наследници.Само стадиона е на същото място.Но да,удобно е да ползваш ореола на легендата,голям човек и спортист.Ако беше жив Гунди и да има власт в Левски,щеше да закрие всичко сегашно и да го изгради изцяло наново.
11
2
 
33
 
! Отговори
ХЕБРОС ХАРМАНЛИ преди 5 години
От Хеброс Харманли сме на линия да играем с Левски. Все пак Стоичков и играл при нас. Левски София на Гунди срещу Хеброс Харманли на Стоичков. Да идваме ли?
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само синя тишина?
9
0
 
15
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
да играят с ромислав, наброс и онова хьомне коларов. дедо боре требва да им намали дозите, че тия от ръководството пак решиха че са тони монтана
8
3
 
11
 
! Отговори
Гурбетчия преди 5 години
Няма по отвр***тит?лни от английски хулигани. В Бенидорм /Испания улична битка с полицията Унищожават всичко по пътя си, собственост за стотици дори милиони евро. Г н у с н и същества
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия сини мърди и Бистришките тигри ще ги бият ;-)
6
1
 
42
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 5 години
1000 лева за билет?!Тия пред панелката да дойдат да играят-ще сложим щорите!:-)