Каранга вилнее! Звездата на ЦСКА под ръка с гейши

Бразилският голаджия се снима с танцьорките и раздаваше автографи
10 юли 2018 10:25, Веселин Коларов
20
Каранга вилнее! Звездата на ЦСКА под ръка с гейши
Facebook.com/megamiclub

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга за пореден път показа, че обича да ходи по дискотеки. В събота вечерта звездата на червените бе в един от хитовите столични клубове – „Мегами“ в хотел „Маринела“, за да поотпусне преди началото на новия сезон.

Той посети дискотеката няколко часа, след като игра 45 минути в контролата с Царско село, пише „Тема спорт“. Каранга бе в центъра на вниманието, като част от посетителите се оказаха фенове на ЦСКА и не пропуснаха да се снимат със звездата. Широко усмихнатият Фернандо си направи фотос и с две танцьорки, облечени като гейши.

Каранга е чест посетител на нощни клубове и в родината си, Там обаче нападателят е придружаван от съпругата си Карла. В момента обаче той е сам, тъй като жена му е в Бразилия заедно със сина им.

Каранга записа 2 участия в летните контролите на ЦСКА. Звездата бе на терена 67 минути срещу Брьондби и едно полувреме срещу Царско село. В двубоя с датчаните Фернандо вкара веднъж, изпусна дузпа, както и още три голови положения.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: ЦСКАФернандо Каранга
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Не ми били гейши, най ми били VIP Ескорти :)
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я, гейшите били със сини кимона! И едни други сини гейши много обичаха да се катерят по лангата на Карангата.
11
0
 
6
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Истина е- те се намръщиха веднага щом видяха,че някакъв червен *** с миньорска каска се натиска за тях.
10
0
 
3
 
! Отговори
Жибор преди 5 години
Изглеждат ми доста намръщени а това станало веднага щом са видели,че оня смрадлив черноработник с миньорската каска се е кандидатирал за тях!
9
0
 
6
 
! Отговори
Кое Цска ? преди 5 години
Кое Цска ?
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой наясно ли е какво означава гейша и какво българска "танци орка" ?
7
0
 
16
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Браво на Каранга за усърдната нощна тренировка. За щастие възприе съвременните методики на подготовка, прилагани успешно в България и обосновани научно от д-р. Пл. Марков в дисертацията "Методика за подготовка на елитни футболисти в БИАД, Син Сити и Студентски Град".
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гейши, гейши... видях снимката и сега разбрах, че всъщност това са подбрани.. компаньонки. Качили са се на црния Кураняга Сан за пари. Кураняга Сан е бил с шапка и заради това българското население не се увеличава.
5
3
 
9
 
! Отговори
Виц преди 5 години
Футболеровци не гледам, но след варварския жест дето направи на някакъв мач ми стана ясно, че тоя е долно бразилско цигле и ако го набарам с винкело ще го млатят докато спре да врещи "карамба"....!!!
4
1
 
12
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Карунгуту го видяхме, няма как да го сбъркаме. А гейшите къде са?
3
7
 
22
 
! Отговори
Генчо преди 5 години
Пределно ясно и видно е, че въпросния е чист бразилски монг0.Сега му се е отдало да живее ама пък бива ли да се пише постлянно за симидчията
2
1
 
36
 
! Отговори
ujas преди 5 години
Как пишете глупости...само не знам кой ви позволява такава свободия.Като не знаете какво е Гейша , въобще не пишете глупости.Образовай се малко после пиши.Веселин Коларов.
1
0
 
32
 
! Отговори
88 преди 5 години
Страшна новина! Изпусната е думичката "извънредно". Човекът е почерпил приятели, че напуска ЦСКА. Днес замина за Китай. Ама като се преписва от други жълти сайтове е така.