Като шампиони: 500 000 срещнаха хърватите в Загреб

Празненствата в града продължиха с часове
Обновена: 17 юли 2018 11:37 | 17 юли 2018 11:30, Красимир Ангелов
23

Снимка: БТА

Около половин милион души са взели участие в посрещането на хърватския национален отбор след завоюваните сребърни медали на световното първенство по футбол, съобщиха местните медии.

Още по темата

Самолетът на играчите беше посрещнат на хърватска територия от два изстребителя на хърватските ВВС, а хиляди фенове ги чакаха още на летището в понеделник следобед. След това, качени на открит автобус, момчетата на Златко Далич бяха съпроводени от летището до центъра на Загреб от своите почитатели.

Шествието продължи няколко часа, като на централния площад се бяха събрали десетки хиляди.

Заради жегата над 500 души са потърсили медицинска помощ при тържествата, повечето заради обезводняване и прекомерна консумация на алкохолни напитки.

Как посрещната хърватите в Загреб вижте в следващата галерия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
До факт!78136слаб отбор имаше трудности даже и с Русия които сигурно на водна топка са по-силни от на футбол.------------------ Между другото, хърватите са световни шампиони по водна топка, а това е един мнооого мъжки спорт. Само така между другото ти го споменавам, да си знаеш.
15
1
 
4
 
! Отговори
Минаващ преди 5 години
Важното е че купата е в Елисейският дворец за 4-ри години след което Франция ще защитава титлата си на първенство където хърватска няма дори да се класира.
14
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Безспорно хърватите са шампионите. Франция беше уредена от тези, дето разправят че са божи люде, че бог им е говорил като на свои, че тартора им разцепил морето за да минат и т.н. С тези лъжи са яхнали света, че и докараха Макарон на власт като фалшифицираха изборите във Франция, както навсякъде. За това пък ние българите можем да показваме ромския мех по забавните програми на всички телевизии. Ако беше Льо Пен, далече преди Световното щеше да се излее този черен маджун обратно в Африка.
13
1
 
6
 
! Отговори
ВЕЛИКА СТРАНА... преди 5 години
велика хърватска нация! България ви обича!!!
12
1
 
6
 
! Отговори
Ани преди 5 години
Защо "като"?! Те са истинските шампиони за болшинството от хората, ясно е!!!
11
8
 
3
 
! Отговори
факт!78136 преди 5 години
Приказката свърши и сте си все същите хърватски мъ.ши!Споко с това ще си и останете слаб отбор имаше трудности даже и с Русия които сигурно на водна топка са по-силни от на футбол.Груба игра и тн.Но срещу Франция номера не мина от по над 20 метра французите ги разстрелваха.На следващото дори няма да се класират!
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз съм Питана, Вашият гробар!"Сещам се за този филм от едно време..
9
2
 
10
 
! Отговори
почитател преди 5 години
Браво на момчетата от хърватския отбор, съжалявам, че заради некоретния съдия загубиха мача. Заслужаваха да се окичат с титлата, бяха по-добрият отбор! Поздрави за вас, победители!
8
14
 
2
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Да, ама като. И това им е много на превзетите балканци.
7
6
 
14
 
! Отговори
Браво на хърватите преди 5 години
Второ място е успех за тяхС автогол никой не е станал шампион досега
6
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Югославянски конТочно !В другият поток, Хърватия щяха да отпаднат рано-рано.В САЩ 94 ,България победи Германия и Мексико, не сме се класирали с продължения, дузпи и късметлийски голове.
5
30
 
9
 
! Отговори
Югославянски кон преди 5 години
Смешните ървати с три равни мача срещу слабите отбори на Англия, Дания и Русия и много много късмет отидоха на финал и вече са Гоуем отбор.
4
2
 
2
 
! Отговори
ВАСИЛИЙ ВТОРИ преди 5 години
До Анонимен Говедоуний юроде, не знам за върбе, *** ти знайш ли на такива злобаре при самуилъ ханъ ко им съ случи? тихо и не злобей, за да не стане нощ посред белъ денъ.
3
3
 
19
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Защото ние тук сме най-цивилизованите...в цял свят...и в цялата вселена.Вместо да се радвдате на статията...*** пак бълва глупости.
2
6
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
До АнонименАйде бе. Писна ни от балкански расистски компексари като теб.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още от първия коментар щом се трие без да има цензура си предтавета каква свобода на словото има, смешна медия сте !