БФС пожела успех на всички, сънува продължаващ прогрес

"Желаем спортно щастие и позитивни емоции на всички участници"
Обновена: 18 юли 2018 10:07 | 18 юли 2018 10:07, Красимир Ангелов
13
БФС пожела успех на всички, сънува продължаващ прогрес
Снимка: Булфото

Борислав Михайлов и БФС пожелаха успех на всички клубове, които ще играят в професионалните дивизии на България през следващия сезон.

"Вярваме, че и тази година ще продължаваме да ставаме свидетели на прогрес що се отнася до качество на футбола, на подобрения в спортната инфраструктура, както и на все по-приоритетната работа по развитието на младите таланти в детско-юношеските школи.

Българският футболен съюз е убеден, че съвместните усилия на централата и на всеки отделен клуб в борбата срещу хулиганството, агресията, ксенофобията и манипулирането на мачове, ще дадат желания резултат, за да наблюдаваме спортното съперничество в най-чистата му форма и да осигурим интересен и атрактивен продукт за милионите любители на футбола в страната", се чете в пожеланието.

"Подчертаваме готовността си да сътрудничим на всеки клуб, поел по прогресивния път на модернизацията и усъвършенстването - посока, която се намира в сърцевината на стратегията на БФС за бъдещето.

Още веднъж желаем спортно щастие и позитивни емоции на всички участници - и нека заедно направим така, че футболът да победи!", пишат от централата.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
7
 
! Отговори
info.info преди 5 години
Клубовете да благодарят за пожеланията и да попитат Боби каква е стратегията за класиране на националния отбор на голям футболен форум.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перуката защо не каже защо спря да ходи на мачове на подуенци, а само на кренвирш арена ходи. Все пак подуенци са му дали много на него и семейството му, църното му никой нямаше да го знае и в колко мача ги провали, както и националния отбор
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, и аз виждам голям прогрес. Първо отпада отбор с 35 точки, за сметка на отбора на премиера, който има 1 победа от 30 и кусур мач. Как става... не се знае. И второ вече ни бият и отбори от Лихтенщайн, които няма даже собствено първенство! А играят във втора лига на Швейцария. Лихтенщайн е с население от 37 000 души цялата страна! Как да не е прогрес това!
8
2
 
32
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Вчера беше пръвио успех на ГМО ФК ,,Лафчис,, 1992 !!! Отпаднаха достойно от готвачи ,монтьори и шофьоро на автобусо ! Перуката още не е изтрезнел !!!
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пожелават успех на всички чуждестранни отбори.
6
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво! Първата стъпка в прогреса я направи снощи Левски, с победата си над колоса Вадуц. Обаче...
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
исфарлиа Пирин с 35 точки и оставиа одборо на премиеро с 5 точки
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога великитее агитки в сф ще траят тая пасмина там ? Почвам да си мисля, че вземат дял от пая ? Иначе как си обяснявате 20 годишната тишина при очАвадноо потъване на кораба.
3
0
 
47
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Футболът в България е мъртъв, да живее цар Перукан :)
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярваме, че и тази година ще продължаваме да ставаме свидетели на прогрес що се отнася до качество на футбола------------------Този на снимката не знае на кой свят е - пълни глупости. СЪСИПА ВСИЧКО, и малкото, което имаше бе
1
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да се смееш ли на подобни "новини" да плачеш ли