Левски смени Бока с Милан – 11 август, стадион "Васил Левски"

Италианският гранд идва за празника в чест на Гунди
Обновена: 19 юли 2018 10:41 | 19 юли 2018 10:37, Красимир Ангелов
29
Левски смени Бока с Милан – 11 август, стадион "Васил Левски"

След като мача с Бока Хуниорс пропадна, от Левски смениха аржентиския град с европейски такъв – Милан.

Половин век след един от най-паметните мигове за Левски, една история е на път да бъде продължена. В края на 1967 г., пред 50 000 зрители на стадион "Васил Левски", "сините" се изправят срещу италианския колос Милан в 1/16-финал-реванш от турнира за Купата на носителите на купи.

Тогава едно българско име блесва по терена това на Георги Аспарухов. В 75-та минута на срещата от фаул Гунди изстрелва мощен снаряд във вратата на "росонерите" и изравнява.

Италианците остават силно впечатлени от таланта на легендарния футболист. Няма да забравят също и категоричния отказ на българския нападател да подпише с клуба, да напусне родината си и да остане да се състезава за тях.

Сега – пет десетилетия по-късно, седемкратният носител на КЕШ отново ще почете емблематичната деветка. На 11 август, събота, Милан ще гостува на Левски на стадион "Васил Левски" за спектакъла по случай отбелязването на 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди, съобщават организаторите.

Закупените билети за мача Левски – Бока Хуниорс с дата 19 август 2018 г. важат без презаверка за двубоя между Левски и Милан на 11 август 2018 г. на стадион "Васил Левски".

Началота на мача е 19:43 часа, а билети за него може да откриете в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 9,57 до 194,30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва два билета на цени от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
32
 
! Отговори
Поздрави преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува.
15
3
 
32
 
! Отговори
Цска-Соф.-Евроидиотъ преди 5 години
Да отпаднеш още на жребия на УЕФА - безценно! Честито на най-големите *** Цска-София, които постигнаха антирекорд по ранно отпадане от европейски турнири, който няма как да бъде подобрен никога !
14
3
 
37
 
! Отговори
Пънкар преди 5 години
Най-добрият бг футболист е Христо Стоичков признат от най-великият треньор Кройф спепелиш най-високата награда за футболист а имено Златната топка гунди мунди и тн са лидери само на феновете на конкретни отбори.И до ден днешен като кажеш в Барселона че си от България може и безплатно да те вози някой таксиджия.С бразилци съм говорил всеки знае Христо Стоичков.
13
2
 
37
 
! Отговори
Не преди 5 години
Значи- първо да кажат цената на билета за този мач колко ще е. И второ-ако има ***, които ще подкрепят и посетят този мач-то това са истинските виновници за положението в бг футбол.Защото след такъв резил срещу Лихтенщайн да ходиш отново на мачове,да купуваш билети и прочие-показваш,че си пълен ***.А именно заради такива *** ще ги има и тези смешни отбори. Защото ако никой не ходи да гледа тези некадърници- няма да се дават и толоква излишни пари за треньори, ритнитопковци,лагери,заплати, хонорари,комисионни,апартаменти, телефониТака че-не бъдете глупави-НЕ подкрепяйте ***!
12
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Можеше да не се харчат и да отбележат юбилея на мача с Вадуц
11
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ф-к Подуене освен че излагат себе си, питам докога ще излагат България, и докога ще петнят името на апостола ? Смяната името на този евроидиотски отбор е належаща.
10
3
 
40
 
! Отговори
Гомзо преди 5 години
Къв е тоя Милан ? За евро-гранд като Лефски е достоен само друг подобен гранд като тях - от Беларус, Люксембург, Андора, Узбекистан , Фарьорски о-ви и т.н
9
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
днес не е 01.04. Милан няма да дойде с титолярите, а с някои резерви да оправдаят присъствието си. За един титоляр и истински играч да излезе срещу доказаните иди_оти е срам
8
5
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако искат да поканят футболен колос, значи трябва да е Вадуц!
7
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поканете трактористите от БАТЕ Борисов.
6
2
 
48
 
! Отговори
Безумие! преди 5 години
Такъв позор отдавна не е имало! Този отбор и ръководство само срамят името на "Левски" и на Гунди! Защо вместо Милан ,не играят с отбора на с. Левочево? Може би ги е страх, че ще паднат отново!?
5
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тампере ще идват с резервите.
4
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вадуц е най-подходящ, тамън целия град ще може да се събере на новия сектор :) даже ще има свободни места
3
6
 
62
 
! Отговори
Бравос преди 5 години
Можеха пак да поканят Вадуц! Или Тампере, по-добре Олимипия Любляна, но най-добре-Иртиш! Все колоси, от които Уевски е губил славно! Ама се сетих, че и Антверпен не е лош вариант! А може ли за почетен треньор да бъде избран Делио Роси-човека донесъл толкова смях до сълзи на нас българите?....А сега сериозно-след пълния погром,резил и срам преди 2 дни та пускаш новини за Левски,че ще играе с Милан е проява на пълно тъпоумие!
2
4
 
41
 
! Отговори
Ботев преди 5 години
С Иртиш трябваше :)
1
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
абе по-добре да изиграят още единмач с Вадуц :)