Мачът в чест на Гунди пак отложен. Но кой е виновен?

Според Вили Вуцов клубът има вина за лошата организация
35

Обявеният мач в чест на 75-ата годишнина на Георги Аспарухов - Гунди бе отложен за втори път, а това породи гневни реакции на сини фенове, които изляха разочарованието си в обръщение.

Част от привържениците наричат случващото се "гавра с паметта на емблемата на клуба - Гунди" и описват тревожните процеси в отбора, прогонили хиляди от стадионите.

Според футболния треньор Вили Вуцов вината за проваления мач за 75-годишнината на Гунди е именно на "Левски", защото самият клуб е искал да спечели от самото събитие, а не да почете паметта на легендата.

"Гунди е светиня за "Левски". Това е най-чистото и най-святото нещо за отбора. Как може "Левски" да не може да организира годишнината от рождението на Гунди? Самият клуб отстъпи правото на някой друг да организира този мач. "Левски" не пожела да инвестира, Левски изчака някой друг да организира мача и самият отбор да спечели", уточни Вуцов в "България сутрин".

По думите му в момента в Левски има 70-80% чужденци, а само преди дни отборът почна само с един българин в отбора.

Журналистът Едуард Папазян пък е на мнение, че не клубът има вина за отложения мач, виновни са организаторите.

"Самият клуб ще получи неустойка за отмененото събитие. "Левски" показа през годините, че не уважава публиката си. И преди години, когато се празнуваше 100-годишния юбилей на отбора, клубът не се зае с организацията на юбилея.

Той смята, че "Левски" чака другите отбори да са толквова по-слаби от него, че да изплува отгоре.

Какво още казаха двамата вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.