Мачът в чест на Гунди пак отложен. Но кой е виновен?

Според Вили Вуцов клубът има вина за лошата организация
35

Обявеният мач в чест на 75-ата годишнина на Георги Аспарухов - Гунди бе отложен за втори път, а това породи гневни реакции на сини фенове, които изляха разочарованието си в обръщение.

Част от привържениците наричат случващото се "гавра с паметта на емблемата на клуба - Гунди" и описват тревожните процеси в отбора, прогонили хиляди от стадионите.

Според футболния треньор Вили Вуцов вината за проваления мач за 75-годишнината на Гунди е именно на "Левски", защото самият клуб е искал да спечели от самото събитие, а не да почете паметта на легендата.

"Гунди е светиня за "Левски". Това е най-чистото и най-святото нещо за отбора. Как може "Левски" да не може да организира годишнината от рождението на Гунди? Самият клуб отстъпи правото на някой друг да организира този мач. "Левски" не пожела да инвестира, Левски изчака някой друг да организира мача и самият отбор да спечели", уточни Вуцов в "България сутрин".

По думите му в момента в Левски има 70-80% чужденци, а само преди дни отборът почна само с един българин в отбора.

Журналистът Едуард Папазян пък е на мнение, че не клубът има вина за отложения мач, виновни са организаторите.

"Самият клуб ще получи неустойка за отмененото събитие. "Левски" показа през годините, че не уважава публиката си. И преди години, когато се празнуваше 100-годишния юбилей на отбора, клубът не се зае с организацията на юбилея.

Той смята, че "Левски" чака другите отбори да са толквова по-слаби от него, че да изплува отгоре.

Какво още казаха двамата вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
муспи преди 5 години
Цека'48-Лече-Етрополе-*** е правило тайни сондажи в Левски, да играят на този мач, като са поставили само едно условие - Левски да скалъпи някакъв бял състав! Иначе ще имат усещането че играят срещу френския Национал. От Левски са отговорили, че при новата рокада в България, този отбор със сложното име ще бъде закрит като изживял си времето, а агитката му пратена доживотно в Белене, по закона прокаран от дядовците им още '40те години. Там ще са и всички диваци играли в България.
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
KOMUNISTA GUNDI,A SINA MU GIVEE V AMERIKA,TA KOI E GUNDI?G-N NIKOI.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой да спомене името на промоутърите?!? Моко Сълюшънс - най-големите паляци сред промоутърите!
24
1
 
2
 
! Отговори
Добра новина преди 5 години
Гнусни заглавия като тия "гавра с Гунди" карат обикновенните хора да го обичат още повече и да мразят комустите не разбирате ли, продажни *** ?
23
4
 
4
 
! Отговори
ЦСКА - ЕВРОИДИОТ преди 5 години
На 3.10.1957 година отборът на ЦДНА загубва катастрофално с 6:1 от невзрачният унгарския Вашаш като за пореден път е изритан от турнира за КЕШ още първия кръг. Става дума за мач в Будапеща наблюдаван от посланика на СССР, който като гледал как ЦСКА повежда а след това им набутват 6 безответни гола, ядосано и демонстративно напуска стадиона с думите: "Вот такие ***". Та оттогава до наши дни този шеговит прякор е неразделно свързан с името на ЦСКА.
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продъниха телевизиите за някакъв мач, в памет на някакъв футболист - изкараха го толкова велик!Дразнят ме - чак по телевизията ще го излъчват!Смешници!Имаме много други, много по-успели от Гунди!Живи при това!
21
5
 
4
 
! Отговори
еврофен преди 5 години
Кой е този Гунди???
20
2
 
10
 
! Отговори
Честито! преди 5 години
Никой в Европа досега не е наричал нито ЦСКА, нито друг отбор от БГ ***, освен Лецки и то го обявиха официално в едно от спортните предавания на голяма европейска спортна телевизия след като синия обор загуби спечелен мач в продълженията и то след като водеше с 3:1, само за 6 минути загуби с 3:4! Е това не са ли ***! Такъв друг резил няма в световния футбол - Лецки останаха завинаги в историята на световния футбол с това невероятно постижение
19
3
 
6
 
! Отговори
Това не е ЦСКА преди 5 години
Това не е ЦСКА, защото истинският ЦСКА фалира на 9.09.2016г. и защото ЦСКА-София е съвсем нов отбор произлязъл от сливането на Литекс и Етрополе без история и титли, както окончателно заключи УЕФА.
18
2
 
4
 
! Отговори
Цска-Сф.-Евроидиотът преди 5 години
Да отпаднеш още на жребия на УЕФА - безценно! Честито на най-големите *** Цска-София, които постигнаха антирекорд по ранно отпадане от европейски турнири, който няма как да бъде подобрен никога !
17
4
 
7
 
! Отговори
Цска умря преди 5 години
По повод сформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.
16
3
 
5
 
! Отговори
Чоко преди 5 години
Кой уважаващ себе си отбор ще дойде да играе в чест на един пътен убиец. Отнел своя но и на други двама души живота. Карал с несъобразена скорост.Освен това как да почетеш майор от Държавна сигурност при това и комсомолски секретар.
15
4
 
5
 
! Отговори
Поздрави преди 5 години
Важното е, че Цска не съществува !!!
14
1
 
4
 
! Отговори
Вилито по БНТ-то преди 5 години
нямаха 'демераж' Левски и затова Милан им отказа...
13
1
 
5
 
! Отговори
ники преди 5 години
Ами като ДПС ползва Левски единствено за пране на пари, какво очаквате???Докога ще ги търпим тези ми ти убавци да ни управляват нашия вече не-толкова-любим отбор?
12
1
 
10
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
кво се мъчат анонимниците-*** барабар Петко с мъжете ? Да извикат Левски Карлово и готово
11
1
 
3
 
! Отговори
Обективно преди 5 години
а бе тази водеща не обели една дума цялото интервю.Да не е няма????
10
1
 
20
 
! Отговори
Киро Гела преди 5 години
Да бяха поканили Вадуц. Сигурно щяха да се съгласят сервитьорчетата
9
2
 
3
 
! Отговори
Как кой? преди 5 години
Русия разбира се!
8
5
 
7
 
! Отговори
Ей,чорбести шапкари, преди 5 години
...ще видим вашто самочувствие какво ще е,като почнат да ви перкат голове отборите от "Б" група!