Кошмар за ЦСКА в Лига Европа, късмет за Лудогорец

Двата отбора научиха евентуалните си съперници в плейофите
6 авг 2018 15:23, Веселин Коларов
37
Кошмар за ЦСКА в Лига Европа, късмет за Лудогорец
Снимка: Bulphoto.com

ЦСКА и Лудогорец научиха евентуалните си съперници в плейофите на Лига Европа. 

"Червените" ще срещнат Апоел Хайфа (Израел) или Аталанта (Италия), ако елиминират Копенхаген. В първата среща на 23 август "армейците" или датчаните са гости, а реваншът е насрочен за 30 август. Двойката пък определено беше възможно най-тежка за ЦСКА и Копенхаген от всички останали.
 
Другите варианти бяха Слован Братислава - Рапид Виена, Уфа - Прогрес Нидеркор и Аполон Лимасол - Динамо Брест с президент Диего Марадона. ЦСКА приема Копенхаген този четвъртък от 20.45 часа на стадион "Васил Левски", а реваншът е седмица по-късно, 16 август.
 
Лудогорец извади далеч по-голям късмет. При отстраняване на Зрински Мостар, разградчани срещат Торпедо Кутаиси (Грузия) или Кукеси (Албания). "Орлите" или босненците са гости в първия двубой, който също ще се състои на 23 август. Шампионите приемат Зрински този четвъртък от 20.00 часа, а реваншът е следващата седмица, 16 август.
 
Останалите възможни съперници бяха Малмьо - МОЛ Види, Селтик - АЕК Атина, Карабах  - БАТЕ Борисов, Шериф - Валур, Спартакс Юрмала - Судува и ТНС - Мидтиланд. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
15
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано Литекс продължи с добрите игри! Представя се най-добре засега!
9
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Агата е с привилегии клекнал еклекнал е щото си на колене
8
6
 
39
 
! Отговори
Пиетро Виерховод преди 5 години
До АнонименПий си хапчетата пич, Аталанта ще ги сгази просто!
7
4
 
57
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Перуката и компания ни докараха до ниво да играем по 10 мача за да влезем в лига европа.ЦСКА кво са се затъжили за жребия, като е много по-вероятно с Аталанта да играе Копенхаген.За Лудогорец провала вече е факт, и да влязат в лига европа ще е под нивото им.
6
10
 
47
 
! Отговори
Спеца преди 5 години
Тъй като и двата отбора накрая ще отпаднат , то ЦСКА е в по-изгодна позиция - ще отпадне от някой футболенас !"Лудогорец" ще ни посрами с някой посредствен отбор -джудже!
5
5
 
49
 
! Отговори
vlady преди 5 години
До АнонименАталанта завършиха седми в Италия с четири точки зад Милан. Надали са по-слаби от ЦСКА и Копенхаген. Все пак изглеждат преодолим противник при сериозно отношение.
4
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нищо общо с късмет а със кофицент от последните пет години, който на Лудогирец е висок а на ЦСКА нисък поради обективни причини които се знаят от всички които следят футбол, победите в интервал от пет години в такива моменти се отразяват като въращаемост ! ЦСКА ако влезе в групите до година ще е като Лудогорец но първо трябва да спечели няколко мача и да натрупа точки ! Успех и на двата - имаме нужда от добър коефицент като цяло за България !
3
14
 
66
 
! Отговори
dдфсф преди 5 години
A Уефски къде е? Във Вадуц или в Дебрецен? Евроиди0ти!
2
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Агата е с привилегии клекнал е
1
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кошмара е за Аталанта и ЦСКА и Копенхаген са по-силни от жабарите.