Лудогорец надви Торпедо и влезе в групите на Лига Европа

"Орлите" победиха категорично с 4:0 в реванша
Обновена: 31 авг 2018 07:18 | 31 авг 2018 05:42, Елка Василева
14
Лудогорец надви Торпедо и влезе в групите на Лига Европа
Снимка: Булфото

Лудогорец постигна лесна победа с 4:0 над Торпедо Кутаиси в реванша от плейофния кръг за влизане в групите на Лига Европа и след общ резултат от двата мача 5:0 "орлите" постигнаха целта си и са в групите на втория по сила евротурнир.

Това бе и най-силният мач за момчетата на Пауло Аутуори от доста време насам, отборът най-после се поотпусна в офанзивен план и успя да вкара повече от едно попадение, с колкото обикновено печели напоследък мачовете си.

Мисиджан откри в 6-ата минута, а в 37-ата Кампаняро удвои аванса на домакините. Отново последният се разписа в 59-ата минута, а Вандерсон също записа името си сред голмайсторите три минути след това.

Новите попълнения Брандао и Махлангу не попаднаха в групата на "орлите" за този мач, тъй като още не са готови физически. Въпреки това обаче преди самата среща те бяха представени пред феновете.

За гостите пък като титуляр игра бившият бранител на Ботев Пловдив Лазар Марин.

Подробности за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
6
 
19
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Звезда онзи ден играха срещу Залцбург със 7-на сърби титуляри и още 6 от 7 сред резервите...+ сърбин треньор...ние вече можем само да мечтаем да се намерят двама българи, които да играят на такова ниво :)
8
10
 
21
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 5 години
Единственият качествен български отвор !!! Само ,,Лудогорец,, !!!
7
6
 
12
 
! Отговори
До 8 преди 5 години
Галатасарай по-може да излезе от група с Локомотив Москва, Порто и Шалке ама Звезда срещу ПСЖ, Наполи и Пуул най много да подобри рекорда на едни сини величия играли в ШЛ и направили колосални успехи !
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
защо нямало много бг играчи в лудогорец ми защото няма на такова ниво и няма да има скоро от малки са изнежени маиките и бащтите ги водят на тренировки а после ги връщат с колите си а после им дават да папкат и пред лаптопчето си чатят или започват видеоигрите представям си стоичков или балъков да са ги водели маиките и бащтите им на тренировки ми и те щяха да бъдат на нивото на сегашните ни млади в кавички таланти така че не ви е виновен лудогорец самите вие родителите сте виновни с вашето възп
5
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Финал ШЛ: Галатсарай - Црвена ЗвездаФинал ЛЕ: Фенербахче - Бешикташ
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Литекс София и ЦСКА Ловеч с кого ще играят, упс - това беше един отбор !
3
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роб, теб може и да не те интересува какво става в селското българско първенство, но всички които следят европейски футбол ги интересува и там има точно четири турски отбора кьопек !
2
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много важно един отбор сте вкарали и голяма гордост, Турция с цели 4 представителя в групите тази година - Галатасарай - ШЛ, Бешикташ - ЛЕ, Фенербахче - ЛЕ, Акхисарспор - ЛЕ, дано се паднат Бешикташ или Алхисарспор на Лудогорец и както минала година Истанбул Башакшехир клати Разград да го направи и тази нашия следващ предствител слабаци !
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Припознавачите пак режат вени !