България срещу Норвегия, целта - втора победа

Мачът от Лигата на нациите ще е в София
Обновена: 9 сеп 2018 14:10 | 9 сеп 2018 13:20, Екип на Dnes.bg
7
България срещу Норвегия, целта - втора победа
Снимка: Reuters, архив

България излиза срещу Норвегия във втория си мач от турнира Лига на нациите. Срещата е тази вечер от 19:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Съперниците днес стартираха с победи участието си в надпреварата. "Лъвовете" сразиха с 2:1 Словения като гости, докато скандинавците се наложиха с 2:0 у дома над Кипър.

"Трикольорите" ще атакуват върха в групата с две промени в титулярния състав. Селекционерът Петър Хубчев няма да може да използва Васил Божиков, който е контузен и бе освободен от лагера на тима. Очаква се като титуляр в лявата зона на защитата да стартира Иван Горанов. Другата промяна е свързана с десния бек. Вместо Иван Бандаловски като титуляр ще започне Страхил Попов.

В центъра на халфовата линия ще си партнират Симеон Славчев и Георги Костадинов. По крилата отново ще атакуват Тодор Неделев и Кирил Десподов. Нападението ще води Ивелин Попов, а зад него ще действа авторът на двата гола срещу Словения Божидар Краев.

Наставникът на Норвегия Ларс Лагербак загатна, че ще направи няколко промени в сравнение с тима, победил Кипър. Халфът на Генк Сандер Берге се е оплакал от лека травма и поради тази причина като титуляр вместо него ще започне Оле Салнес от Сент Етиен. Сред единадесетте ще бъде и Стефан Йохансен. В атака партньор на Джошуа Кинг ще бъде бившият футболист на Литекс Бьорн Маарс Йонсен.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Норвегиямач
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Честита победа!!!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Що за измишльотина е това Лига на нациите?
4
2
 
2
 
! Отговори
Минко 47 - fake преди 5 години
слагайте смело победа за норвегия и повече от 2,5 гола
3
0
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Отново над главите на българските клоуни ще се вихри Мьолнир.
2
5
 
18
 
! Отговори
Нина Корнелова преди 5 години
предлагам ако загубиме, правителството да подаде оставка. няма държава!
1
12
 
4
 
! Отговори
Бг преди 5 години
!!!!!! Ама Норвегия има ли национален футболен отбор !!!!!! Не е ли по добре да играят с Папуа-Нова Гвинея ,може по случайност да ги бият , АМА НЕ Е МНОГО СИГУРНО !?!?!?!?!!!!!!