От Ювентус до Враца: Спиралата на Валери Божинов

Съдба е да ритам за Ботев, заяви футболистът
11 сеп 2018 10:15, Александър Попов
49
От Ювентус до Враца: Спиралата на Валери Божинов
Снимка: Булфото, архив

Валери Божинов от вчера е във Враца, като дори тренира с местния Ботев, където треньор е вторият му баща Сашо Ангелов.

Бившият национал беше посрещнат с огромен интерес от местните фенове, но все още договор с клуба няма, но нещата са близо до подписването му. Божинов ще има среща с кмета на града Калин Каменов, който е и председател на УС на Ботев.

Пред "Меридиан Мач" Божинов разкрива, че парите не са водещи за него в този трансфер, който сякаш съдбата е пожелала.

"Както Сашо ми е помогнал, когато съм имал нужда от него, така е време и аз да му върна този жест. В живота на футболиста съдбата е едно от най-важните неща. Ето, дойде време и аз да направя нещо добро за Сашо", казва Валери.

Той е приел да дойде във Враца и защото му се играе и иска отново да усети тръпката от футбола. Духът и атмосферата в Ботев са допаднали на Божинов, който е готов да се раздаде за постигане на целите пред отбора.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помня преди 15-на години когато Уейн Рууни тъкмо изгряваше на хоризонта като играч на Евертън как и за Божинов се говореше в същата светлина, ако не и даже по-добре. Къде стигна единият и къде стигна вторият... Абсолютно сериозно смятам че по чист талант тъпанарът на снимката въобще не отстъпва на Кристиано Роналдо, само че онзи цял живот тренира като ненормален, спазва зверска диета и се раздава на 101%, а горнооряховският остана известен с това че е бил с кври като алисия, николета лозанова...
44
1
 
10
 
! Отговори
dddd преди 5 години
Божинов имаше талант, който пропиля по николетки. Всеки клуб е ниво надолу от предишния, от Сити насам. Изключвам периода му в Партизан, който беше горе-долу добър. Футболистите трябва да знаят кога е добре да спрат, за да не се излагат и да си плюят на името. След Враца може би ще следва Царско село или Витоша Бистрица, все пак са в София. А защо не и Миньор Перник?
43
0
 
33
 
! Отговори
ХАЙ БУЙ преди 5 години
Снимката на Божинов абсолютно задължително трябва да стои в съблекалята на всеки юношески отбор у нас с надпис - "Не прави като него!".
42
1
 
25
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Божинката е най-големия ***, няма толкова тъпо същество, на 16 в италианските грандове, най-обещаващ младеж, а на 30 в кофите, пълен *** !
41
0
 
18
 
! Отговори
king_for_a_day преди 5 години
"Божигол-и-бос преди време беше заявил, че в БГ (ако някой ден се върне) ще играе единствено за Левски......"Ще играе за Левски индиректно - по два пъти на сезон, като просто присъства в противниковия отбор.
40
0
 
38
 
! Отговори
ники преди 5 години
Типичен пример за учебниците за талантлив, но необразован и ниско интелигентен българин. Нека напише книга и после да се изучава в училище!
39
1
 
21
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Божинов има качества за треньор особено в детско-юношеска школа - може да помогне на младите футболисти да развият стратегическото си мислене и позиционнот си чувство както и да усъвършенстват алкохолната си подготовка и финтовете по масите в чалготеките. Добре би било да се ориентира към кариера на треньор
38
2
 
21
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Божинов е велик позиционен играч със страхотно стратегическо мислене и позиционно чувство - умее да маневрира прецизно по терена, да заема позиция, да наблюдава играта отблизо и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака. Твърде вероятно е в близко бъдеще да усъвършенства маневрирането по терена до търкаляне. Има отлична алкохолна подготовка и владее на висота всички важни финтове по масите в чалготеките. Дано Ботев Враца се възползва от качествата му за разлика от други отбори.
37
0
 
24
 
! Отговори
майорски преди 5 години
Типичен представител на българските футболисти !
36
2
 
26
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Така еее, всеки който се занимава златотърсачки се проваля... Пропилян талант е Божинката, *** като пън но с талант... Яд ме е за това момче!
35
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ше иде а са накръка у "Бурканя" ама ше налети на некой къде го не познава и .... 6 месеца на резервна скамейка.
34
1
 
25
 
! Отговори
туъиертъе преди 5 години
Айдеееее.... изгоре'а и младите врачанкЕ :)Божинката не прощава!
33
0
 
22
 
! Отговори
Gio 21 преди 5 години
Божигол-и-бос преди време беше заявил, че в БГ (ако някой ден се върне) ще играе единствено за Левски......А какво се случи....., или по-точно какво ще се случи.
32
0
 
37
 
! Отговори
. преди 5 години
готови ли сте малки котенца от Враца :)
31
1
 
17
 
! Отговори
Бай Благой преди 5 години
Головият хищник , дали чете коментарите панякага? Аз съм сигурен че да , макар че няма да си признае
30
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е *** горкичкия! Дори е нарицателно за простотия
29
2
 
47
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Този ми е голяма карикатура...няма грам мозък, дори и да разбере колко много се излага...
28
0
 
28
 
! Отговори
До Анонимен 27 преди 5 години
Еми те ако не са Божинката и Малката Перука от къде мъни за тези *** за силиконки и почивки по света?Да не са луди тези уроспии да се хванат с някое даскалче за по 500 лева заплатка и някой друг заем за кола на 20 години?
27
1
 
49
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Не може цели нощи да си по заведенията и да си добър играч. Справка Буфон и Урсула играят над 40 години страхотен футбол макар и вратари , но основата е режима. Чудно защо не вземе в Ботев Враца баджанака Малката Перука ,защото и на него от заведения и нощен живот не му остава време за футбол, а и пак ще могат да си менкат гаджетата .
26
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извода е че ако искш да успееш не трябва да се занимаваш с български к учки Алисия и Николета му разказаха играта