Насилник, изнасилвач... Спонсорите изоставят Роналдо!

Nike и EA Sports обезпокоени от разследването срещу звездата на Юве
5 окт 2018 10:30, Веселин Коларов
67
Насилник, изнасилвач... Спонсорите изоставят Роналдо!
Снимка: Reuters

Два от основните спонсора на звездата на Ювентус – Кристиано Роналдо, са обезпокоени от обвиненията срещу петкратния носител на Златната топка за изнасилване.

Nike и EA Sports излязоха с официална позиция, в която се пише, че следят внимателно развръзката на случая. Полицията в Лас Вегас поднови разследване от 2009 г., след като Катрин Майорга представи нова информация. 

Нейните адвокати потвърдиха на пресконференция снощи, че могат да пуснат ключови доказателства пред общността. Красавицата вече постигна извънсъдебно споразумение с Роналдо през 2010 г., като получи 375 хиляди долара, за да мълчи.
 
"Ние сме дълбоко загрижени от обезпокояващите твърдения и ще продължим да наблюдаваме ситуацията внимателно", съобщиха от Nike.
 
От EA Sports също дадоха изявление.
 
"Видяхме доклада, който подробно описва твърденията срещу Кристиано Роналдо. Наблюдаваме ситуацията отблизо. Очакваме атлетите, които имат договори с нас, да се държат по начина, който съответства с ценностите на EA", заявиха от компанията.
 
Nike и Роналдо са партньори от 2003 г., а през 2016 г. подписаха ново споразумение. По неофициална информация то е на стойност 1 млрд. долара и е доживотно. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
2
 
2
 
! Отговори
Роналдо ти си ОК преди 5 години
естественно Реал Мъдоритниците и компании за които е по лесно след рафиниране на скандала да кажат опппаа, ние сме дотук.Прав е Роналдо, всичко започва от РеалМъдоРит. И е интересна ФИФУТката че дадоха голямата награда на играч намиращ се под следствие за милиони неплатени данъци. Значи финансово престъплениа е за милиони е по-малът гав или криминален случай от набеждение за изнасилване.
52
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Израелска работа!Мислят,че могат всичко,но този път...няма да стане
51
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** журналисти. Какво общо има заглавието с действителноста.
50
5
 
7
 
! Отговори
777 преди 5 години
Като искат правят някого известен като решават го сриват.
49
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като искат правят някого известен като решават го сриват.
48
5
 
5
 
! Отговори
777 преди 5 години
Запада по специално САЩ искат да им влезне Русия във Вашингтон и да си развее знамето някои ден и тогава ще се оправят нещата. Защото от такива гейове които се усмихват нагло а в също то време кроят подли номера и контролират хората по целия свят като пионки файда няма.
47
6
 
7
 
! Отговори
Паметлив преди 5 години
След случая с О Джей Симпсънот 90-те на всички здравомислещи е пределно ясно,че американското правосъдие е само машина за пари и световно влияние.Делата се решават по начин,по който могат да се измъкнат максимално много пари.На пръв поглед от това печелят само адвокатите,но едва ли съдиите и прокурорите са настрани от парите,щом играят активно тая игра.Впрочем американският правосъден цирк днес има ключово събитие-гласуването на кандидатурата на Кавано за върховен съдия.
46
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еврейски номера Роналдо се опълчи на чиффудите отказа смяна на униформа със играчите на израел за това четете подобни измислици !
45
9
 
6
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Тази не е от класата на Роналдо.Щом харчи 375 000 долара за 8 години преди да се сети за нова финансова инжекция, значи е слаба ракия. Кви жени има баце. Ако го пипна този зализан богаташ, ще влезе в кредити.
44
5
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Интересното в цялата сага е, че ваг и налният секс е доброволен, а ан алният е изнасилване.
43
7
 
24
 
! Отговори
либерабни ценности преди 5 години
Пуснаха един клип с тая "изнасилената" в един бърдак, където тя му се увиваше и кълчеше като змия на свирджия, а сега нещата се прадставят все едно, че от библиотека насила я е извел!
42
9
 
11
 
! Отговори
1 преди 5 години
До реал далеритТази, най вероятно е взела пари от Флорентино Перес, за да съсипе Роналдо! Какъвто и да е изхода, тя ще е на далавера!
41
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно, ако и беше предложил брак дали щеше да си спомни, че е изнасилена???
40
4
 
12
 
! Отговори
реал далерит преди 5 години
Следите водят към Мадритутите. Роналдо ги отряза и веднага го захапаха. Червен картон за нищо, снимки с дперастки отенък, а сега изнасилване... утре пак ще загризът за данъчни далавери, баща на жена с която живее наркотрафикант и прочее
39
4
 
20
 
! Отговори
диего преди 5 години
бе той е легнал за дузпа ,таа си помислила че ша я изнасилва ,ой ***
38
21
 
9
 
! Отговори
4452 преди 5 години
Това, че си отишъл на някой в хотелската стая не значи, че това е съгласие за секс. Отделно дори и да има взаимно съгласие в началото, пияни и дрогирани индивиди искат да правят извратени неща с жените, и тогава след НЕ-то, ако не спрат се води изнасилване. При извратени неща много лесно се получават физически следи по тялото и ако жената отиде на доктор след това за медицинско и се оплаче в полицията - идва края на твърденията за взаимно съгласие.
37
5
 
59
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Едно време жените бяха по-етични. Гледаха поне да забременеят преди нападнат някой известен за пари. Сега е достатъчно да се разплачат пред камерата и да разкажат как са си мълчали цяло деситилетие, защото ги било срам, ама болката била толкова голяма, че сега вече не можели да мълчат.
36
4
 
3
 
! Отговори
До V преди 5 години
И аз се чудя това, маркетинг кампанията уби БФ ама това е друга тема (не харесвам EA), ако бяха пуснали трвйлъра от gamescon първи щеше да е друго
35
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това си чисто изнудване! Ще пие с него, ще танцува, ще отиде в неговата стая, ще се съблече и ще влезе при него в джакузито..! Какво е очаквала-да и изтрие гърба ли?
34
4
 
55
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Ако искаш да съсипеш някого, наемаш една *** да реве по вестници и телевизии, че някой я е насилил преди 5/10/15 години. Няма нужда от доказателства. Кариерата, която човекът е градил цял живот е съсипана.