Насилник, изнасилвач... Спонсорите изоставят Роналдо!

Nike и EA Sports обезпокоени от разследването срещу звездата на Юве
5 окт 2018 10:30, Веселин Коларов
67
Насилник, изнасилвач... Спонсорите изоставят Роналдо!
Снимка: Reuters

Два от основните спонсора на звездата на Ювентус – Кристиано Роналдо, са обезпокоени от обвиненията срещу петкратния носител на Златната топка за изнасилване.

Nike и EA Sports излязоха с официална позиция, в която се пише, че следят внимателно развръзката на случая. Полицията в Лас Вегас поднови разследване от 2009 г., след като Катрин Майорга представи нова информация. 

Нейните адвокати потвърдиха на пресконференция снощи, че могат да пуснат ключови доказателства пред общността. Красавицата вече постигна извънсъдебно споразумение с Роналдо през 2010 г., като получи 375 хиляди долара, за да мълчи.
 
"Ние сме дълбоко загрижени от обезпокояващите твърдения и ще продължим да наблюдаваме ситуацията внимателно", съобщиха от Nike.
 
От EA Sports също дадоха изявление.
 
"Видяхме доклада, който подробно описва твърденията срещу Кристиано Роналдо. Наблюдаваме ситуацията отблизо. Очакваме атлетите, които имат договори с нас, да се държат по начина, който съответства с ценностите на EA", заявиха от компанията.
 
Nike и Роналдо са партньори от 2003 г., а през 2016 г. подписаха ново споразумение. По неофициална информация то е на стойност 1 млрд. долара и е доживотно. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
5
 
! Отговори
V преди 5 години
ЕА да им *** мааата бандити.Съсипаха най добрите игри.И не *** пускат у сървърите си за да не ги бия. що съсипахте БФ ве ?
32
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко е лош Криси, какъв изнасилвач направо ... известните и не известните жени вече направо правят бум с сексуалния си тормоз преди 20 години ... направо силно им съчувствам какви истински жени направо ц ц ц. Представям си как му се е дърпала, а този изнасилвач я в влачил против волята докато тя пищи :( горкичката само 400к е взела ... и аз нямаше съм доволен ако бях на нейно място ... УЖАС
31
3
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
каквото и да напиша всичко се изтрива моментално за мен има някаква специалназабрана
30
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Невинен до доказване на противното.Запада тотално изперка, ако смята за добре да проваля живот и кариери затова, че някоя кифла решила да търси известност.Аман от тези безполови войни за социална справедливост. А иначе какво стана с обвинението на Бионсе? Или понеже е "жена" няма да е разследват за сексуален тормоз?
29
6
 
35
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Шанса този да е изнасилвач е 0. Помага, дарява и е най-вероятно гей. Тази е за затвора за много години ...
28
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честно казано, тази тема която напоследък се пръкна под името "МИ ТУ" и основно в делата срещу продуцента Харви Уайнстийн, започва много да намирисва и да отвращава. За Роналдо лоша дума не мога да кажа - изключителен атлет, постигнал успехите с много труд и пот, всички негови съиграчи казват, че идва първи на стадиона и си тръгва от него последен. Отделно от това, нещо което не се пише в Бг - той дарява милиони за благородни каузи. Няма нито една татуировка. Кръводарител. Дано си реши проблема.
27
3
 
37
 
! Отговори
1 преди 5 години
До ПешоТи, ако си на 20 и ти се натискат мадамите, ще си я държиш ли в гащите?Тази, като не е искала да бъде с него, какво търси в стаята му, или насила е закарана там?
26
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това вероятно си е контролиран бизнес на запад, друго няма как да е, при зачестилите в изобилие такива случаи.
25
15
 
6
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Не е моя работа да го определям, като насилник, но определено му е трудно да си държи оная работа в гащите.
24
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 21И какви ще са последствията, за Nike? Неустойки за няколко милиона. Всяка подобна компания си има извънреден фонд за такива случаи. Ако Роналдо излезе чист, пак ще го поканят, да работи за техния маркетингов отдел.
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"тагава ще трябва роднините й да плащат до гроб."Това не е средновековието. Роднините не плащат нищо.
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 16Спонсорите карат "звездите" да подписват договори, *** няма да работят с конкурентни браншове, и че се задължават, да участват в техни реклами и прочие, като си взимат парите за това. Роналдо, не може с нищо да ги барне.
21
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
значи договора е сключен ДОЖИВОТ,ами ти можеш да го прекратиш ЕДНОСТРАННО? ей, много ми е интереснно как става тази хватка. Журналистите пак не са разбрали. Това че Найк имат притеснения, не значи че могат просот да се оттеглят от договора без последствия.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
17 - мацката е мноог ***. Сега ще я осъдят яката, защото има споразумение да мълчи, о тагава ще трябва роднините й да плащат до гроб. А това ще бъде нов удар по движението Me Too защото ще стане ясна че вдигат врява, по смешни поводи и казват изнасилване на всяко преспиване по съгласие
19
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
EA Sports и ценности? Да промиване мозъка на децата, като използваме 150 години психология, така да си настрои цветовата гама, тоналността на музиката в игрите и д а направим всичко максимално зарибителни, по доказани модели, че да може, децата, всяка фщгидина да реват за 100 лева, за игра, която ги парджи още по 300-400 за "прически на футболисти"... Ххахаха моралистите ми те.Скоро и казината ще се окажат морални.
18
4
 
22
 
! Отговори
А медиите преди 5 години
какви определения дават - изнасилвач - като че вече е осъден Роналдо. То и Меси го съдиха за данъци, но не е осъден, нали?
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мацката са и свършилимпарите и иска още. Ако вземе, вземе, ако я осъдят да връща, няма от къде.
16
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако прекратят едностранно договорите, Роналдо лесно може да ги осъди. Освен това е почти сигурно, че иска ще падне в съда - има извънсъдебно споразумение, за пазеен на тайна, Майорга го нарушава и Роналдо също я съди и то за много пари. Освен това не е доказала, че я е изнасилил, а и не може да предостави доказателства. Как е отишла до стаята му- за косата ли я е влачил. Очевидно е била съгласна. Много е про-ста тази, сега ще я осъдят, ще и вземат парите., но и спонсорите са прости-
15
6
 
22
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Тайсън,един от НБА ,режисьори разни,сега тоя! Където са парите ,там има и изнудване...
14
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В медиите на хамериканска хранилка от година и нещо се забелязва целенасочена атака срещу имиджа на футбола по всевъзможни теми. Публикува се абсолютни простотии и измислени "скандали" и проучвания "колко бил вреден" за подрастващите. Всяка известна личност е оплювана с повод и без повод. Това мога да си го обясня само с дълбоката криза в която е изпаднал NFL. Явно усещат заплаха за своя продукт (бягането с яйцевидни неща под мишница, което наричат футбол) и са тръгнали на ПР война.